RE: Ideje?! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju >> Imena

Sporočilo

Tippi -> RE: Ideje?! (5.9.2012 19:32:59)

Kolk mene za.ebava tale RR [sm=smiley7.gif]

Jaz bi si zdej želela fantka, no, če bo punčka, potem imena za fantka ne bom povedala [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

mateyka jezuskristus kje ti to najdeš [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mateyka -> RE: Ideje?! (5.9.2012 20:17:32)

ej, to mene najde, jaz se sploh ne trudim [sm=smiley36.gif]
(v tem primeru sva z možem gledala 4400 in se v introtu pojavi to ime in oba z možem hkrati: kva, "šalalala-šahbaz? pause this please, let`s take a little time for this" [sm=jezicek.gif] )

Tippi -> RE: Ideje?! (7.9.2012 8:20:26)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ej, to mene najde, jaz se sploh ne trudim [sm=smiley36.gif]
(v tem primeru sva z možem gledala 4400 in se v introtu pojavi to ime in oba z možem hkrati: kva, "šalalala-šahbaz? pause this please, let`s take a little time for this" [sm=jezicek.gif] )

[sm=smiley36.gif] Če najdeš še kaj zanimivega, prid povedat [sm=jezicek.gif]

sobrate -> RE: Ideje?! (7.9.2012 22:02:04)

Meni je tud Timotej všeč in pa Teodor od daljših imen

mateyka -> RE: Ideje?! (9.9.2012 21:44:01)

mogoče je že zaključeno, sam sem se spomnila na eno res lepo ime;
Orlando

p.s. je italianska oblika Rolanda in zveni tako romantično sredozemsko - mogoče dovolj da preseže španskega Felipeta? [sm=smiley36.gif] in ime enga fajn fanta v Shakespearjevem "Kakor vam drago"* [sm=smiley1.gif]

*Orlando is the youngest son of the deceased Sir Rowland de Boys and a brother to Oliver.He is a brave, chivalrous, tender, modest, smart, strong, handsome and a very loved person by all. [sm=smiley20.gif]

p.s.2 aja, pa skrajšat ga tud ne moreš kar tako. [sm=smiley4.gif]

Inigo -> RE: Ideje?! (10.9.2012 10:04:11)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

mogoče je že zaključeno, sam sem se spomnila na eno res lepo ime;
Orlando

p.s. je italianska oblika Rolanda in zveni tako romantično sredozemsko - mogoče dovolj da preseže španskega Felipeta? [sm=smiley36.gif] in ime enga fajn fanta v Shakespearjevem "Kakor vam drago"* [sm=smiley1.gif]

*Orlando is the youngest son of the deceased Sir Rowland de Boys and a brother to Oliver.He is a brave, chivalrous, tender, modest, smart, strong, handsome and a very loved person by all. [sm=smiley20.gif]

p.s.2 aja, pa skrajšat ga tud ne moreš kar tako. [sm=smiley4.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Tippi -> RE: Ideje?! (10.9.2012 10:13:40)

Jooooj ne, sam ne Orlando. Poznam enega Orlanda, pa mi je tko antipatičen. ne, ne, ne. Ni šans [sm=smiley36.gif]. Felipe ostaja še zmeraj daleč med prvimi, čeprav ni izbran [sm=smiley36.gif]

ronja -> RE: Ideje?! (10.9.2012 10:14:52)

Ori.

uškinamama -> RE: Ideje?! (10.9.2012 10:15:22)

Nando.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Tippi -> RE: Ideje?! (10.9.2012 10:15:57)

hahahah ronja in uškinamama [sm=smiley36.gif]

mateyka -> RE: Ideje?! (10.9.2012 13:01:12)

od kdaj so lahko orlandi antipatični? to bo pomota. [sm=smiley36.gif]

scorpiogirl -> RE: Ideje?! (12.9.2012 21:57:36)

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

ni panike [sm=smiley1.gif]

pr teh dolgih imenih je vedno tk, da se kliče otroke potem po neki krajši verziji. zakaj mu je potem tako ime??? mu je ime jonatan in ga kličejo jon. al pa aleksander in ga kličejo sandi. maš milijon teh izpeljank. mogoč mi ravno zato dolga imena niso všeč...

Naš je Lucijan in dokler bom imela vpliv na to, ga bodo/bomo tudi tako klicali [sm=smiley1.gif] v šoli potem bo pa že sam se odločil, če mu je všeč kaj skrajšanega ali ne (na koncu se bodo itak po priimku klicali [sm=jezicek.gif] )

no, moj predlog je Lucijan [sm=smiley27.gif] ful lepo ime (itak), dolgo (jaz sem ful iskala kakšnega kratkega, pa nama ni bil noben všeč), slovensko tudi, ni pogosto (največ boš našla kakih starih nonotov s tem imenom), pa še lep pomen ima (prinašalec luči - midva sva pri tamalem s tem imenom zadela v polno).

Sicer pa so meni od dolgih všeč še: Tristan, Kristjan, Kajetan.

cilla -> RE: Ideje?! (12.9.2012 22:26:35)

IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl
Kajetan.

[sm=smiley27.gif] Mi je pa všeč tudi različica Gaetan.

Tippi -> RE: Ideje?! (25.9.2012 8:52:50)

Midva sva spet na začetku z imenom za fantka. Vmes je bilo skoraj že zabetonirano in sva se kao odločala med dvema, zdaj pa spet mutiva. [sm=smiley36.gif] Skratka problem bo in edino rešitev vidim v tem,da naju razveseli punčka, pa je problem rešen [sm=smiley36.gif]

TamiRami -> RE: Ideje?! (25.9.2012 17:47:18)

Nam lahko zaupaš med katerimi imeni izbirata, da bomo lažje pomagale? kaj pa imata izbrao za punčko?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Tippi -> RE: Ideje?! (25.9.2012 18:12:22)

TamiRami hvala za ponujeno pomoč, ampak nama preprosto ni pomoči [sm=smiley36.gif]
Zdaj sva spet pri Gašperju, pa Sebastjanu, vmes so bli še Črtomirji, pa benjamini, uglavnem roblem bo. razen če bo punčica, potem je rešeno. bo eva. [sm=smiley1.gif] no, vsaj mislim, da je to zabetonirano [sm=smiley36.gif] ampak pri nama kot kaže, lahko tud to še v vodo pade [sm=jezicek.gif]

bubu_bibi -> RE: Ideje?! (25.9.2012 20:28:35)

kaj pa Maksimili(j)an - ful dolgo, pa še lepo. pa mogoče še Ambrož in Tihomir ali Bogomil.

kaj pa dvojno ime?

in še moj Moži ima predlog (meni ful hud): Leopold. pa še Leonarda predlaga - torej ime Leonard, da ne bo pomote. ;)

TamiRami -> RE: Ideje?! (25.9.2012 21:34:47)

Tippi, od naštetih za fantka je meni všeč Sebastjan.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

orsina -> RE: Ideje?! (10.10.2012 21:56:08)

Kaj pa Dominik?

Tippi -> RE: Ideje?! (11.10.2012 8:01:40)

bubu bibi dvojno ime odpade. nama niti slučajno ni všeč. Hvala za predloge vseeno [sm=smiley1.gif]
Tami rami meni tudi všeč sebastjan, ampak vedno bolj sva na temu, da ga črtava iz seznama [sm=smiley36.gif]
orsina tudi tebi hvala za idejo, ampak ta mi ni všeč, zato ga dragemu tud povedala ne bom [sm=jezicek.gif]

Nama je pa zdaj po novem všeč Aljaž, čeprav ni dolgo, kot sva si to zamislila, ali pa andraž....no, bomo videli. časa je še dovolj, ideje pa itak zbiram še naprej[sm=smiley1.gif]

witch -> RE: Ideje?! (11.10.2012 14:06:13)

Jurij? Kakšen Martin, Andrej?

Mogoče pa lahko stareješa sestra pomaga pri izbir. Kakšni so pa njeni predlogi?

Aljaž in Andraž [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] obe sta mi ok.

Tippi -> RE: Ideje?! (11.10.2012 14:27:23)

Njeni predlogi so skregani z najinimi [sm=jezicek.gif] (gal,vid,žan,jan in podobna kratka moderna imena).ko sva ji naštela par predlogov je samo zavijala z očmi in naju rotila, da naj se otročička usmiliva, saj bo vendar revež, če bo recimo črtomir [sm=smiley36.gif] zdaj smo prišli tako daleč, da ona ne bo sodelovala, tudi na njeno željo ne, ampak naju pa vseeno prosi, da predno se odločiva, da ji poveva ime in da bo še z zadnjimi močmi poskusila, da si premisliva [sm=smiley36.gif] duhovita punca,za štose pokat. [sm=smiley36.gif]

witch -> RE: Ideje?! (11.10.2012 14:43:03)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Njeni predlogi so skregani z najinimi [sm=jezicek.gif] (gal,vid,žan,jan in podobna kratka moderna imena).ko sva ji naštela par predlogov je samo zavijala z očmi in naju rotila, da naj se otročička usmiliva, saj bo vendar revež, če bo recimo črtomir [sm=smiley36.gif] zdaj smo prišli tako daleč, da ona ne bo sodelovala, tudi na njeno željo ne, ampak naju pa vseeno prosi, da predno se odločiva, da ji poveva ime in da bo še z zadnjimi močmi poskusila, da si premisliva [sm=smiley36.gif] duhovita punca,za štose pokat. [sm=smiley36.gif]

Jaaa to pa verjamem da so njeni predlogi čisto drugačni [sm=smiley1.gif] kaj hočeš, mladina [sm=smiley36.gif] saj bosta z očijem rešila tak kot je treba, sestrica pa bo zadovoljna [sm=smiley1.gif]

pelin -> RE: Ideje?! (11.10.2012 16:24:23)

Če sem poštena Črtomir tudi meni ni všeč...se mi zdi čisto predpotopno...sori...celo ime mi je nekako za strica s košatimi brki...skrajšana različica Črt mi pa pripelje pred oči enega luškanega črnega kužija...[sm=zmeden.gif]...Enako mi smrdi po naftalinu Kajetan in Gaetan (to slednje me ne spominja na nikogar, ker ga sploh prvič slišim[sm=jezicek.gif])...Aljaž je že zlajnan, Gašper ...nikoli ne bi dala otroku ime po šporhetu...Andraž....
Aja...tele sem ti že omenila?[sm=zmeden2.gif] Benjamin, Jakob, Sebastjan, Lovro, Lenart, Valentin, Florijan, Martin, Erazem.....no tile so favoriti....Otrokom s takim imenom je že v zibelko položeno, da bodo mega ljudje[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Heeec...saj veš, da bo ime padlo...če ne prej pa takrat ko boš pogledala njegove očke...Takrat boš rekla...ja tole pa ne more biti drugega kot....

Tippi -> RE: Ideje?! (11.10.2012 16:42:44)

Benjamin, Jakob, Sebastjan, Lovro, Lenart, Valentin, Florijan, Martin, Erazem.

thx [sm=smiley1.gif]

Benjamin menda preveč poženščeno, tako da je odpadel[sm=smiley36.gif]
Sebastjan še v igri. lovro mi ne potegne. lenart tud ne. valentin me preveč spominja na valentinovo, florjan ne, ne [sm=smiley36.gif], martin - martinov lulček...to tud ne gre skoz. erazem se mi pa dopade....ampak njemu ni, ker je en od enga, ki ga ne prebavlja prav dobro. tko da....maš prav, če ne prej, ko se bova zazrla v njegove učke [sm=smiley27.gif][sm=bravo.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>