RE: Ideje?! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju >> Imena

Sporočilo

Tippi -> RE: Ideje?! (3.9.2012 19:29:41)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

za punčke imam idej bilijon, za fanta je pa res problemček [sm=zmeden.gif]

Predlog... naredi tako, kot sem jaz... iz nič imen za fantka in veliko za punčko, sem pri prvem otroku iz imena Jana naredila Jani. Mogoče se tudi katero tvoje žensko ime, lahko spremeni v moško.

sem se ful nasmejala mateyki ob tvojem predlogu. Drugač pa Jana je lepo ime. jani mi pa ni preveč, ampak sej okusi so različni [sm=smiley1.gif]

Tippi -> RE: Ideje?! (3.9.2012 19:32:04)

a sploh obstaja kako UAU ime, ki si ga že slišala in je recimo izven trenutnih kriterijev (npr. krajše, tuje..)? sprašujem ker npr. za Evo te pa ne mot da je kratko.. mogoče je kje kaj lepega (za vaju) za fantka, pa nima glih 6 in več črk.

Ja, obstaja. Ampak v večini je tako, da je meni UAU, pa potem dragemu ni, pa sem spet v riti[sm=smiley36.gif]

Recimo Alejandro mi je všeč (j=h), ali pa Filipe, ampak vem, da bi ga vsi klicali Filip, to mi pa več ni, če se požre zadnji E. ma zakomplicirana sem jaz[sm=smiley36.gif] s temi imeni, kar groza me je, ko samo pomislim na trenutek, ko bo treba izbrat ime.

LuLu -> RE: Ideje?! (3.9.2012 19:36:11)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
Mogoče se tudi katero tvoje žensko ime, lahko spremeni v moško.

Evard? [sm=smiley36.gif]

Eh... ti... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

Tippi -> RE: Ideje?! (3.9.2012 19:40:32)

Ta mateyka zna res ustrelt tko fajn,da se vsi nasmejimo [sm=smiley36.gif]

mateyka -> RE: Ideje?! (3.9.2012 19:43:33)

ok, ni blema - gremo dalje; jaz napišem bolj ohlapno, kera so mi lušna, pa dej še ti [sm=smiley1.gif]

Adrian
Armand(o)
Jonatan
Jakob
Kasper
Oskar
Lenart
Sander (skandinavska verzija Aleksandra)
Vincent (iz lat. vincere "zmagati")

men je ful lepo ime Phineas (izg. Finéas), sam je prekomplicirano za vsakdanjo rabo.. [sm=smiley13.gif]

uškinamama -> RE: Ideje?! (3.9.2012 19:44:05)

Tippi, nočem sitnariti....samo, če se spomneš [sm=jezicek.gif], si v prvem postu iskala slovenska imena. Felipe? Alejandro ?[sm=jezicek.gif]

mateyka -> RE: Ideje?! (3.9.2012 19:54:15)

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama
Tippi, nočem sitnariti....samo, če se spomneš [sm=jezicek.gif], si v prvem postu iskala slovenska imena. Felipe? Alejandro ?[sm=jezicek.gif]

smo razširili google search [sm=smiley4.gif]

uškinamama -> RE: Ideje?! (3.9.2012 19:56:52)

[sm=jezicek.gif] Me prav zanima kako mu bo na koncu ime. Tippi boš javila?

Marcel
Arsen
Kristjan

Tippi -> RE: Ideje?! (3.9.2012 19:58:09)

a sploh obstaja kako UAU ime, ki si ga že slišala in je recimo izven trenutnih kriterijev (npr. krajše, tuje..)? sprašujem ker npr. za Evo te pa ne mot da je kratko.. mogoče je kje kaj lepega (za vaju) za fantka, pa nima glih 6 in več črk.

Ja, obstaja. Ampak v večini je tako, da je meni UAU, pa potem dragemu ni, pa sem spet v ritiuser posted image

Recimo Alejandro mi je všeč (j=h), ali pa Filipe, ampak vem, da bi ga vsi klicali Filip, to mi pa več ni, če se požre zadnji E. ma zakomplicirana sem jazuser posted image s temi imeni, kar groza me je, ko samo pomislim na trenutek, ko bo treba izbrat ime.

Uškinamama od tule je tole prišlo ven [sm=jezicek.gif] To je tisto, če bom "prisiljena" razširit seznam. Tukaj seveda ne smem pozabit še na dragega. Jap, bo problem [sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: Ideje?! (3.9.2012 19:59:05)

[sm=jezicek.gif] Me prav zanima kako mu bo na koncu ime. Tippi boš javila?

Marcel
Arsen
Kristjan

Na konc bo deklica, pa se bom spet zmazala [sm=smiley36.gif]
Če bo pa fant, pa javim, z veseljem! Obvezno! [sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: Ideje?! (3.9.2012 20:00:16)

smo razširili google search [sm=smiley4.gif]

Bemti Jonatan mi je tud všeč [sm=smiley36.gif]

mateyka -> RE: Ideje?! (3.9.2012 20:02:26)

ampak saj bi v sloveniji vsi prebrali Felipe-ta z ejem [sm=smiley22.gif][sm=smiley22.gif]

Tippi -> RE: Ideje?! (3.9.2012 20:05:05)

ok, ni blema - gremo dalje; jaz napišem bolj ohlapno, kera so mi lušna, pa dej še ti [sm=smiley1.gif]

Adrian
Armand(o)
Jonatan
Jakob
Kasper
Oskar
Lenart
Sander (skandinavska verzija Aleksandra)
Vincent (iz lat. vincere "zmagati")

men je ful lepo ime Phineas (izg. Finéas), sam je prekomplicirano za vsakdanjo rabo.. [sm=smiley13.gif]

Hm...fineas lepo, ma zakomplicirano [sm=smiley1.gif]
Jakob tud fajn. Ampak nobeno ni, da bi rekla, noro mi je všeč. Mah, kdo bi me razumel [sm=zmeden.gif] Hvala za trud![sm=smiley31.gif]

Tippi -> RE: Ideje?! (3.9.2012 20:05:59)

ampak saj bi v sloveniji vsi prebrali Felipe-ta z ejem [sm=smiley22.gif][sm=smiley22.gif]

Sem mislila kot Filipe. Mislim, da nihče ne bi izgovoril z Ejem. Bi bil pač Filip. Tudi če bi bil Felipe, bi bil isti hec, s tem, da bi falili dve črki in ne samo ene [sm=smiley36.gif]

cilla -> RE: Ideje?! (3.9.2012 20:11:57)

Tobias? Franko? Laris? Morda še Samuel ali Izak.

Tippi -> RE: Ideje?! (3.9.2012 20:21:42)

Cilla dala na seznam. Tobias.

Tale seznamček bo zdaj kar dolg. Do jutri ga prečekiram še enkrat, potem pa naredim ožji izbor. Pogrnila bom pa z vsemi predlogi, ker se dragemu lahko vsa imena zdijo mim [sm=smiley36.gif] Temu se reče, račun brez krčmarja [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

pipi1 -> RE: Ideje?! (3.9.2012 20:31:58)

Ksaver

;)

cilla -> RE: Ideje?! (3.9.2012 20:35:43)

Aja, pa Taras, Titan al pa Dante. [sm=smiley1.gif]

mateyka -> RE: Ideje?! (3.9.2012 22:19:00)

Tobias ni slabo.. a tvojmu možu ni pa nobeno všeč? a ma kazga favorita sploh? [sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: Ideje?! (3.9.2012 23:51:45)

Od nekdaj mi je bilo vsec ime Irenej. Ma sest crk :)

Tippi -> RE: Ideje?! (4.9.2012 7:22:55)

Tobias ni slabo.. a tvojmu možu ni pa nobeno všeč? a ma kazga favorita sploh? [sm=smiley1.gif]

Timotej recimo, da je favorit. Ampak sem jaz skeptik, ker bo ven prišel Tim [sm=smiley36.gif] Pa saj nekako računam na to, da če bo dolgo ime, da bo hitro kakšna okrajšava. [sm=smiley36.gif]

Všeč mi je še Bernard, potem bo berni, ziher [sm=jezicek.gif]

Tippi -> RE: Ideje?! (4.9.2012 7:23:34)

IZVIRNO SPOROČILO: bibasiba

Od nekdaj mi je bilo vsec ime Irenej. Ma sest crk :)

Ni slabo, ampak ne za najinega otročička. hvala vseeno [sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.9.2012 8:18:14)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Tippi -> RE: Ideje?! (4.9.2012 8:55:02)

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

Nikolaj [sm=smiley4.gif] al pa Dorijan - ima celo 7 crk! [sm=smiley36.gif] Jonatan je pa tud men zelo lepo ime [sm=smiley1.gif]

Hvala! 7 črk že [sm=smiley36.gif], ampak mi nekako nista. bom še gruntala, bom [sm=smiley1.gif]

ronja -> RE: Ideje?! (4.9.2012 9:10:06)

Pa saj nekako računam na to, da če bo dolgo ime, da bo hitro kakšna okrajšava.

Jap, ljudje smo leni, vsako dolgo reč skrajšamo[sm=smiley1.gif]. Zato so pa meni všeč kratka imena, kjer je manj verjetno, da dobiš kak čuden vzdevek.
Mam pa ob teh imenih svašta enih asociacij - Titani iz grške mitologije, pa Tobias me ne vem zakaj spomni na telebajske, pa Timotej na unega zmaja iz Miki Mustra[sm=jezicek.gif]... Se prav narežim:).

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>