ronja -> RE: Ideje?! (3.9.2012 14:40:08)
|
a punčke imam idej bilijon, za fanta je pa res problemček Ja, za fanta je ful težje najt ime. Žal ti ne morem pomagat, ker so nama všeč kratka imena, ki so itak bila skoraj must, ker imajo mulci že tako dva priimka (ampak sta kratka, predno me skalpirate). Eva je pa tudi meni zelo všeč ime, samo preveč jih je, nama je bilo všeč, da niso prepogosta. Sicer mi je pa to ime zelo všeč. poglej po statistiki imen Tam sva midva vedno preverjala pogostost, ker nisva hotela dat nekega imena, ki ga ima vsak 2. otrok... tippi,moje ime je predlagala moja babica, ki ga je druga babica skoraj uspela zbojkotirat, ker je bila soseda pijanka s tem imenom. Hvalabogu ji ni ratalo in imam ime, ki mi je všeč in kadar so me poklicali, sem vedno vedela, da mislijo mene, ker ni preveč pogosto:). Popila nisem pa še niti 1 dl alkohola v vsem svojem življenju, hehe. Nauk: ne se preveč ozirat na to, kaki so ljudje s tem imenom, če ti je ime samo všeč - ok, če se zdaj s tem človekom res ful videvaš, sicer pa nima veze, tistega boš takoj pozabila;). Aja, moj brat bi pa skoraj bil Karpo in nam je še zdaj hvaležen, da smo vsi ostali člani družine dali veto mami s to idejo[sm=smiley36.gif].
|
|
|
|