|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ime max ali maks?
3.9.2012 15:30:06   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Michelle12

Ti, anonimna a je mogoče tvoj otrok Max, da se čutiš tko prizadeto? Potem se ti opravičujem. Če bi poznala kakšnega otroka, mi ne bi bila prva asocija pes ampak otrok. Sem napisala mi, torej to pomeni, da je z mano tako. Ni pri vseh tole prva asociacija.

In ta imena, ki si jih ti napisala...ne morem primerjat s to temo. Niti malo ni podobno.
Že če te zanima. Ime moje hčerke se piše Michelle, prebere se Mišel. Izvira iz Francije in nosi ga dosti uspešnih žensk. Ampak nisva ga zato izbrala.
In tebe to ime spomne na mačko ali kaj že..mene pa na mojo hči.
In nisem užaljena, če je to tvoj namen. Nimam razloga, da bi bila.

Mogoče je pa res moj otrok Max.In ja,očitno sem te prizadela,da si se odzvala napisanemu.Škoda,da nisi v vseh pogledih tako odprta,kot si bila pri izbiri imena za svojega otroka.Mogoče bi videla,od kot izvira ime Max in da ga ima veliko uspešnih moških po svetu,ne samo sosedov pes v pesjaku.Ampak očitno še nisi prišla dlje,kot do soseda....

(odgovor članu Michelle12)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
3.9.2012 19:15:45   
Michelle12
Niti malo me nisi. Čudim ti se. Pojdi še enkrat lepo prebrat moje poste in boš videla. Lahko je 99% ljudi na tem svetu z imenom Max. Ampak, če jaz ne poznam nobenega, mi ne bo prva asociacija nekega fantka/moškega. Če je tale tvoj sin po tebi, potem mi je res bolj všeč, da je prva asociacija ob imenu Max, na prikupnega samojeda.

Zakaj si anonimna?

V bistvu imaš prav. Res ne bom več pomislila na psa, ob tem imenu, ampak na pašteto ..saj si to ti, kajne?

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

http://www.mojalbum.com/mateja-1234

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
3.9.2012 19:33:52   
uškinamama

Če je tale tvoj sin po tebi, potem mi je res bolj všeč, da je prva asociacija ob imenu Max, na prikupnega samojeda.

user posted image Ajej, naj se boj začne user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 53
3.9.2012 20:45:39   
krtek 1

Niti malo me nisi. Čudim ti se. Pojdi še enkrat lepo prebrat moje poste in boš videla. Lahko je 99% ljudi na tem svetu z imenom Max. Ampak, če jaz ne poznam nobenega, mi ne bo prva asociacija nekega fantka/moškega. Če je tale tvoj sin po tebi, potem mi je res bolj všeč, da je prva asociacija ob imenu Max, na prikupnega samojeda.

Zakaj si anonimna?

V bistvu imaš prav. Res ne bom več pomislila na psa, ob tem imenu, ampak na pašteto ..saj si to ti, kajne?

Zanimivo,da ljudje ne pomislijo na človeka,ko slišijo človeško ime....

Neposredna povezava do sporočila: 54
3.9.2012 20:46:54   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Če je tale tvoj sin po tebi, potem mi je res bolj všeč, da je prva asociacija ob imenu Max, na prikupnega samojeda.

(odgovor članu uškinamama)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
3.9.2012 20:47:50   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

user posted image

se mi ne dauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
3.9.2012 20:55:01   
Paštetka

Zakaj si anonimna?

Oprosti, ampak anonimna pa res nisem jaz. Jaz sem svoje mnenje povedala in se že zdavnaj umaknila iz debate. Nikoli ne odgovajam kot anonimna in se podpišem pod svoje besede.
Tole ni več moj nivo komuniciranja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 57
3.9.2012 20:55:23   
Michelle12
Zanimivo, da si ljudje dajajo živalska imena, namesto človeških, ko jih je tolko..

Nekje prebereš Roža. Ženske s tem imenom ne poznaš, na kaj najprej pomisliš? Na rožo al človeka?
Jaz na rožo..če sem zato čudna, ****t ga....
Ne vem no, vsi so razumeli, samo 2 ne..

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
3.9.2012 20:58:11   
Michelle12
Paštetka, potem se ti pa opravičujem...sem res mislila, da si ti.

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

Neposredna povezava do sporočila: 59
4.9.2012 14:30:56   
krtek 1

Zanimivo, da si ljudje dajajo živalska imena, namesto človeških, ko jih je tolko..

Nekje prebereš Roža. Ženske s tem imenom ne poznaš, na kaj najprej pomisliš? Na rožo al človeka?
Jaz na rožo..če sem zato čudna, ****t ga....
Ne vem no, vsi so razumeli, samo 2 ne..

Res se mi smiliš...

Neposredna povezava do sporočila: 60
5.9.2012 10:27:38   
vintage
Ime Maksimiljan mi je zelo lušno, dala si mi idejo za drugega :)
Sicer pa ne vem zakaj, ma Maks mi je bolj všeč kot Max, verjetno ker zelo občudujem arhitekta Maksa Fabianija in pač vedno ko slišim to ime, pomislim nanj :)

Carpe diem! :)

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 61
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?