Michelle12
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljčica87 IZVIRNO SPOROČILO: Michelle12 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Če mene mislite, da se sekiram, če je kateremu pesu tako ime, se ne, mi je vseeno. Ni mi pa všeč, da ga ime spominja na psa, pasje z njim primerja. Jaz se ne spomnim na takšne primerjave, ker in otroka in psa dojemam kot popolnoma drugačni, samosvoji bitji. Ko se pogovarjamo otroku o njihovem imenu, imam pred očmi otroka ali odraslo osebo in mi na kraj pameti na pride pes ali kaj drugega Čudna sem ne? Pa dobro ženska, pa kaj ti je?? Mene ime Max spomne na psa! Avtorica je vprašala katero ime je nam bolj všeč al katero bi izbrale in jaz sem odgovorila in pojasnila zakaj bi jaz tako. In vsaka je isto naredila. Ti pa takoj neki napadaš. Če mene neko ime spominja na psa, me spominja na psa. Pika. In ti tega ne boš spremenila. In nisem nikjer napisala, da je to pasje ime ampak da je meni to bolj pasje ime. Kar vsak normalen človek razume. Pomeni pa, da mene osebno spominja na psa. Ker enostavno ne poznam nobenega človeka s tem imenom, jasno?! Jaz ne sodim ljudi po imenu zgleda pa, da jih ti in zato tak napad? In vem, da je ogromno ljudi z "pasjimi" imeni oz ogromno živali s človeškimi imeni. Jaz sem tudi imela račko Tino, imela sem ogromno zajcev, vsi so imeli človeška imena, ponavadi po sošolcih in sošolkah, ki so mi bili všeč..torej po prijateljih. Tako, da se takih napadov lepo zadrži. Koliko te berem po tem forumu imam občutek, da si ti tista napadalna s "pasjim" karakterjem Jasno?! Mora pa biti res težko živeti s teboj ... Točno, če mene kdo napade, bom nazaj. In ne, ni niti malo težko, zakaj bi bilo? Težje je tistim, ki vse požrejo ;) In prva je začela ona napadat in žalit tako, da....