|
RE: Dolenjke, 5.del 9.11.2012 13:35:55
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy ja sej zato pa je tako podivjano, ker preveč cukra dobi pa kdaj drugič za kavico, pop. js vidim samo sina in nobenega drugega. bova šla v knjižnico, ker je tam zelo rad. sva mu celo torbico za knjige uredila in ima zdj polno lepih gumbkov gor moja dva sta bla v trebuhu oba divja, Ana še bolj, zunaj pa je ona čist mirna, Jan pa ko živo srebro IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 kaj si lahko prvoščim? a vročo čokolado? ah dej dej...k da si ti ne moreš tu pa tam mi gremo pa zanalašč tam, da se mi v miru vsedemo na kavo/sok whatevr...mali se pa igra, pa k nam nosi kocke, igrače, itd jaaaa, mi gremo tud zmeri tja, da mam vsaj 5 minut za sede spi kavo IZVIRNO SPOROČILO: lenčy sj ti pravim, da že tko preveč cukra pojem, pa da bom še vročo čokolado... in za nagrado dobim par močnih brc če bi šli mi med tista igrala, bi mogla zravn bit, ker je aleks sramežljiv in če koga ne pozna, moram bit zraven. pa se mi glih da zdj tam čepet vidva sam pridta, hitr se bodo povohal... je bla tud naša Ana taka. NO, pa ni več... ampak vseen nismo ble sam doma
|
|
|