|
RE: Dolenjke, 5.del 20.11.2012 8:25:24
|
|
|
|
5ra8
|
jutro Evo mene in poročilo z NS. Vse OK, NS je bila dobra, rezultat dober, med 1,3-1,6mm, kar je najnižje kar je imela včeraj od vseh nosečnic. Tveganje za DS je 1:2488. Pregledale smo lobanjo, našle možgančke, mehur, ledvice, poslušale srčka, ma dve rokici, dve nogici....popkovina je OK. Nosna kost lepo vidna. Na začetku je lepo ležal/a, da smo vse lepo zmerili. Rokice je imel pred obrazom, kar je dobro, pomeni da je mišični tonus ok, slabše bi bilo če bi jih imel poleg telesa. Potem ko ga je malo prerukala, je začel vleči prst , in malo kasneje mahat z rokami, kot da bi boksal . Potem se je začel z nogicam upirat v mater. steno, jih stegovat in na koncu brcat kot da bi vozil kolo prav smešen je bil . Za spol je rekla, da je še prezgodaj da bi kaj napovedoala. Tako da sploh nisva nič vprašala ali se vidi kaj ali ne. To je sama rekla, pa sem samo potem rekla da se itak še odločam ali hočem vedet ali ne. Tako da spol na MF oz. pri porodu Naredila mi je par lepih slikic, in odšla sva vsa vesela proti domu
|