|
RE: Dolenjke, 5.del 20.11.2012 22:12:32
|
|
|
|
Alex01
|
petra ČESTITKE za NS , samo tako naprej Glede ušesk - naš mali ima ful ušesnega masla. Je pa res, da se mu ves čas izloča in pride kakšen dan, ko ima tak ušesek, ko da ga že en mesec nismo očistili (čistimo s krpico samo tisto kar je na uhlju, oz kar se da obrisat s krpico). Do drugega rojstnega dne je imel od jeseni do spomladi kar naprej ušesa vneta. Skoraj vedno brez vročine. Sem razmišljala tudi jaz o tem, da bi ga dala cepit. Pa se zdaj ne spomnim točno , ampak se mi zdi, da je po drugem letu samo enkratno cepljenje, pred drugim letom, pa se mi zdi, da se morajo 2x cepit. Ker je poleti dopolnil dve leti, sva se nekako zmenila s pediatrom, da počakamo do jeseni, pa da vidimo, kako bo. In po dopolnjenem drugem letu, mislim, da je imel samo še 1x vneta ušeska. Trenutno kašlja na vso moč, prav tako na suho , spet kakšna viroza. Še glede pediatra - mi imamo tudi dr.Weissa. Smo ga imeli že pri našem tavelikem fantu in smo potem tudi malega vpisali k njemu (tavelikega pa na šolsko). Res je bolj redkobeseden ampak je strokovnjak. Jaz nima nobene pripombe, pa tudi sestra je ful uredu. Všeč mi je to, ker "pozna" otroka, ker ga "prebere" (sem si sposodila Vesnine besede). Dans sem se pa razpisala Lahko noč
|
|
|