happy85
|
Zvezdicax čestitke še od mene!! Tole je pa res hitro. In mali pridno napreduje? drugače pa še nič ne pripravljam za dojenčka. V večini imam vse doma, ker že imamo enega škrata doma. Tako da sploh ne vem kdaj se naj začnem pripravljati. Prejšnji vikend me je nekaj šraufalo, sem že mislila začeti cunjce prati, pa je rekel moj, da naj ne paničarim, da če bo sila, bo že on porihtal... Se mi pa zdi, da ravno zaradi tega, ker po večini že vse imam in ker se to rundo nič ne ureja stanovanje, tale nosečnost nikamor ne gre. Je še tako daleč do maja... O porodu pa kakor bo pokazalo... O epiduralni ne razmišljam, sem bolj mevža glede te opcije. Pri prvem porodu, ki se je na koncu sicer zaključil s CR, je babca na koncu rekla, da sem bila zelo pogumna in potrpežljiva. So mi pa dali masko in nekaj v žilo (pojma nimam kaj). Najbolj mi delajo problemi imena. Kar ne najdem nobenega, ki bi mi bil full všeč. Pa še za oba spola bo treba izbrati, ker ne vemo kaj pričakujemo... Ta lepa so že sorodniki pobral... Široko povijanje - dve leti nazaj je bilo tako, da v Ljubljani niso tega niso več imeli, v Postojni so jim pa rekli, da naj še povijajo... Mislim, da vsake toliko časa malo zamenjajo pravila. Vem tudi, da so takrat v Postojni vsem že ob rojstvu slikali, v Ljubljani pa šele pri 6 tednih... Pa tudi babce, ki pridejo na obisk potem na dom, različno govorijo... o blazini pa tudi jaz sanjam, bi jo tudi najraje šla iskati, ker jo vse tako hvalijo. Ampak v bljižini ni nobene take trgovine, ki bi to prodajala, po spletni mi je pa nerodno naročiti. Ob misli, da mi poštar to prinese na vrata, mi gre kar na smeh
|