drejka89
|
Pozdravljene Jaz sem včeraj uspešno prestala glukozni test, tako da lahko še naprej brez skrbi pojem kakšen sladoled, ki se mi mimogrede vedno lušta in ostale sladkarije. Mi pa ni bilo tako hudo za spit tisto tekočino glukoze. Sem po prebranih forumih bila pripravljena na hujše. Bolj mi je bilo neprijetno čakati v čakalnici na odvzeme krvi, ker je bilo vedno polno ljudi, ki jim je teklo z nosu, so kašljali,... Me je pa bilo kar malo strah rezultatov. Ginekologinja mi je danes rekla, da je z nama s punčko vse super fajn. Sem kar dobre volje prišla s pregleda. Naslednjega imam spet 5.3. Mi je pa odsvetovala kopanje v termah (sem se hotela iti malo kopat z dragim kakšen večer, pa sem vprašala za nasvet), ker naj bi bilo preveč bakterij v ogrevanih bazenih. Kopanje svetujejo predvsem poleti v olimpijskem bazenu, kjer bakterije ne morejo preživeti in se množiti, še posebej je pa priporočljivo kopanje v morju. Če pa že hočem it pa za 10 minut v vodo, potem pa takoj pod tuš in preobleč kopalke. Naj bo, bomo počakali na čas, ko se bomo lahko šli skupaj kopat z našo . Glede hrane pa jaz kar pazim, saj sem negativna za toksosplazmozo in ne smem jest surovega mesa (nič bifteka, prekajenega mesa, dokler ni prekuhano), paštet, ki vsebujejo jetra, suhih salam, pršuta, surovih sirov, jajčk na oko, slabo opranega sadja in zelenjave,... Si pa kupim kakšno tunino argeto, ribe z konzerve (izola brand), vmes kakšen sendvič, čokolino ali musliji za zajtrk, mleko mi zelo paše za pit, kuhano hrano pa itak skoraj vse jem. Sem malo pogledala po forumih za testiranje za streptokok pa je dr.Pušenjak napisal v enem tako: "moje mnenje je, da takšno testiranje ne prinaša koristi, kolikor stane. Če imate denarja preveč, pa se testirajte." Jaz, če mi ponudijo, ne bom šla. Do naslednjega pregleda se moram odločit, če želim epiduralno, ker me v primeru, da se zanjo odločim, mora poslat na posvet z anasteziologom. Cena 150 eur. Kaj pa vem... Najraje bi poskusila naravno, čeprav me je strah koliko me bo bolelo. Bom malo pobrskala po forumih, če me kaj prepriča v nasprotno. Prejšnji teden sva opravila enega izmed večjih nakupov. Kupila sva previjalno komodo, da imava nekaj več prostora za oblačila in ostale potrebne stvari. Tole sva vzela: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=221570 Sem zelo zadovoljna. Je velika, masivna, veliko prostora za previjat, lepo oblikovana, dokaj hitro sva jo sestavila, saj ima vodila za predale že prišraufane, tako da ne moreš zgrešit. Nimam niti ene slabe stvari za povedat o njej zaenkrat. No se tipkamo še kaj, grem počasi spat. Sladke sanje vam želim ;)
< Sporočilo je popravil drejka89 -- 6.2.2013 1:22:05 >