happy85
|
Trebušček (ali pa bolje rečeno kar trebuh) tako hitro raste, da mislim, da ne bo ni s kakšno miceno punčko, ampak bo kar en velik fant vidim, da kar vse sprašujete za spol. Jaz v prvo nisem vedela (me niti nikoli nihče ni vprašal, če hočem vedeti spol). Zato me je toliko bolj presenetilo, ko mi je tokrat ginekologinja rekla, da spola se pa še ne vidi. Bila prav v dilemi, ali bi hotela vedeti ali ne. Po eni strani bolje, da ne, ker moj noče prej vedeti in če bi jaz vedela, ne vem, če bi znala držati jezik za zobmi... No meni je bila materinska šola kar nekako odveč - ne maram sedenja v predavalnicah in sem ves čas samo gledala kdaj bo konec. Tako da mi je prav odleglo, da sedaj ne bo treba iti vidim pa kako sem bila nevedna v prvi nosečnosti, sem mislila, da je materinska šola obvezna in nuhalna tudi. Glede plačila potrdila za prisotnost očeta pri porodu - 2 leti nazaj je bilo tako, da smo me dobile tam potrdilo in nismo nič plačale, kjer je potekala šola, očetje so morali iti pa plačati v Leonišče in tam dobili potrdilo. In sem dejansko bila v čakalnici priča primeru, ko je ena imela popadke in so njo vzeli notri, da jo pregledajo, njega pa poslali plačati potrdilo in je potem čist zmeden laufal gor in dol po hodnikih... Tole s krvjo in urinom je pa prav zanimivo kako je pri vsaki ginekologinji drugače. Jaz imam pregled popoldne in tudi takrat so mi rekli, da naj pridem iskati papirje za v laboratorij, tako da mislim, da ni treba biti tešča. Tudi v prvo sem hodila v laboratorij sredi dneva... So pa takrat vedno gledali vodo, kri pa ne ravno vsakič. Sedaj je pa to bolj poredko. Glede telovadbe pa občudujem tiste, ki se odločijo za vadbo v nosečnosti. Jaz zadnja dva meseca razen občasnih sprehodov nič ne delam za telo. Upam,da to rundo ne bom pridelala preveč kg. V prvo sem jih dobila kar nekaj in na srečo tudi kar hitro zgubila, ampak pravijo, da je v drugo težje izgubljati kg. Tako da se moram potruditi, da jih ne pridobim toliko kot prejšnjič. In že kažete trebušček, ali ga še skrivate? Meni kar še ne gre ravno, da bi ga razkazovala, ampak skrivati ga pa tudi dolgo ne bom več mogla, ker bodo vsa ohlapna oblačila ratala oprijeta...
|