|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2013
18.11.2012 12:01:05   
trije bomo
Hej hej majcice;) najprej vas vse lepo lepo pozdravljam...sem nova vesela nosecka na forumu;) ze nekaj casa vas spremljam zdej pa mi je koncno uspelo se registrirat;)

torej moj PDP je 23.5.2013 ze zdej komi cakamuser posted image .
to je moja prva user posted image in komaj cakam na prvega user posted image .
NH sem imela 5.11 v Izoli pri dr.Lovsinu ki je napovedal user posted image :) bomo vidli v 20 tednu kaj bo se moja ginekologinja povedala;) kaksne izkusnje imate ostale drugic user posted image z napovedjo spola na NH...se je napoved uresnicla:)?
drugace pa je bil riziko 1: 4969 po hormonskem testiranju pa 1:19875 :) naslednji pregled pa imam 7.12.
kako je kej z uzivanjem folne kisline? js sm do 12 tedna jemala elevit in ga potem opustila ker sem imela obcutek slabosti zaradi njega...a bi mogla nadaljevat? mislim da s hrano zauzijem dovolj vitaminov in kalcija...folna kislina pa je baje nujna v prvem trimestru...me zanima se vase mnenje..:)
moj trebuscek ze kar malo kuka vn mazem pa ga z eucerin oljem za nosecke proti strijam in za ze nastale strije.

Drage nosecke a se katera kej bolj spozna na oblacenje novorojenckov oziroma kaj si moremo pripravit za nase user posted image ko bomo maja srecne zapuscale porodnisnice:)?

zanima me kako je z uz pregledi...prvega sem imela v 8 tednu ko smo potrdili user posted image ...potem v 11 tednu na nuhalni pri drugem ginekologu ker moja G nima licence...v 12 tedno pri svoji G smo sli samo cez izvide in poslusali srcek. kdaj lahko pricakujem naalednji uz ...?v katerem tednu...koliko nam jih sploh krije zavarovalnica? a se bo katera odlocila za dodaten 3D uz in v katerem tednu:)?

lep vikend se naprej in uzivajte v svojiuser posted image :)!!

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 926
18.11.2012 15:38:32   
jaz_sem_jaz
Punce, če katera rabi...

PRODAM čisto nov/originalen/zapakiran/z računom Femibion1(metafolin+folna kislina+vitamini) brez joda(pred zanositvijo ter do dopolnjenega 3.meseca nosečnosti), 30 tbl., uporaben do 4/2013. Cena: 7 eur.
Kupljen v LekarnaLjubljana(5/2012), pa sem pozabila nanj- zdaj pa uporabljam že Femibion2.

Več informacij na ZS ali na mail:mateja.pozitivka@gmail.com.

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 927
18.11.2012 22:58:54   
Buba82
Ojla mamice,

vesela, da sem odkrila tale forum :) Tudi mi bomo maja zibali in to že drugič ;) Doma imamo malega lumpa starega 13 mesecev sedaj pa čakamo še enega ... spola še be vemo ... sedaj sem 15 dopolnjenih tednov noseča in mi bo malo lažje, če bom lahko s katero pokramljala o nosečniških tegobah in seveda tudi o lepih stvareh. Sem pa od prve nosečnosti malo pozabila: Pred vsakim pregledom damo urin, a moramo biti na tešče?

Hvala in lepo spančkite :)

(odgovor članu jaz_sem_jaz)
Neposredna povezava do sporočila: 928
19.11.2012 6:15:24   
Nefy
Ojla jaz sem tudi novo na tem forumu tak da dobrodošla tudi ti Buba82!!user posted image
Jaz sem tudi drugič noseča doma imam eno princesko.
Kar se tiče tvojega vprašanja jaz sem na prvem pregledu imela kri in vodo preiskave, pol tudi pred vsakim pregledom samo vodo sestra mi je povedala da moram biti tešča,mogoće da ni pri svaki/svakem ginek.isto [sm=zmeden.gif
V prvi nosečnosti pa ni bilo tak sem pred vsakim pregledom en dan prej šla na tešče kri in vodo dat nikoli ni bilo samo vodo in sem imela drugega ginekologa.
Upam dasem ti kaj pomagala...Lepo bodi in tudi vse ostale sonosečke lepo bodita

(odgovor članu Buba82)
Neposredna povezava do sporočila: 929
19.11.2012 8:00:37   
KOLIBRI
Pozdravček tudi od mene!

Jaz imam rok 30.5., torej sem v 13.tednu, nuhalna je že za mano, riziko za DS je 1:13011. :)
Doma imamo že enega pobalinčka, ki nam lepša življenje že 23 mesecev.

(odgovor članu Nefy)
Neposredna povezava do sporočila: 930
19.11.2012 9:23:40   
babyboooom
živjo so user posted image
NS je za mano, rezultat, 1,3...torej vse cool
Lorna4, rok je prestavljen na 28.5.

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 931
19.11.2012 11:57:00   
rdeča pesa
Živjo srečke nosečke!

Jaz sem super! Vse je končno ok, dete raste, veselim se brcik:)

trije bomo : jaz sem nehala jemati folno v 13.tednu. Naj bi se jemalo do konca 12., potem pa naj ne bi bilo več smiselno.
Oblekice: jaz bom v P vzela dva bodija, dvoje hlačke (po dvoje, če se slučajno kaj uide mimo pleničke), verjetno kakšno tanko jopico in kapico iz tankega bombaža. Če bo slučajno takrat še mrzlo, pa še eno debelejšo plast, verjetno kakšnega pajaca.
To govorim ful teoretično, v resnici sploh še ne dojamem najbolj, da bomo maja res šli po dojenčka:) jupi!!!

(odgovor članu babyboooom)
Neposredna povezava do sporočila: 932
19.11.2012 12:40:13   
naja17
Dan majčice...

No, tkole je... Jaz sem uradno ratala aprilčica, vas bom tule še spremljala, na FB se vam pa ne bom štulila ;)... Uglavnem skoraj že na polovici user posted image ...

(odgovor članu rdeča pesa)
Neposredna povezava do sporočila: 933
19.11.2012 13:39:45   
mala lizika
Halo nosečke ;)
Jaz sem pa danes iz pregleda ;)) CRL je 98,03 mm. Vse je videt ok, spol je še moj G potrdil, da je pupika ;) Povedala sem mu za malo večji izcedek iz nožnice, ki ni beli tok, ampak prozorna tekoča stvar. Me je pregledal in opazil glivično vnetje, sem dobila canesten tablete za tri dni. Morm še pogruntat kak se to vstavlja, ker še nisem nikoli. Vsega skupaj od samega začetka sem se zredila skoraj 3 kg. Slabo mi še je na trenutke, sploh če se mi fejst mudi in se zadiham. Naslednji pregled imam 17.12., ko bo opravil morfologijo.
Vidim, da nas je že veliko majčic in res dobrodošle vse nove!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 934
19.11.2012 14:33:35   
Buba82
Joj mamice hvala za dobrodošlico :)

Jaz imam pregled pri G. jutri ... pa bomo videli kaj bo :) Danes sem dala vodo, pa nisem bila na tešče, ker mi je preveč slabo in moram nekaj v usta dat takoj ko vstanem :(
Rok imam 12 maja, tudi za mano je že nuhalna, tako da je vse ok :) Vesela k radio :) No se še jutri tipkamo :)
Lep dan še naprej :)

(odgovor članu mala lizika)
Neposredna povezava do sporočila: 935
19.11.2012 17:24:30   
babyboooom
Lorna4, baje bo naša dobila bratca

(odgovor članu Buba82)
Neposredna povezava do sporočila: 936
20.11.2012 8:05:51   
babyboooom
a je katera, ki ima sina in bo zdaj dobila hčerkico?
jaz bi namreč vse "roza" oblekice zamenjala za "modre", ker imamo hčerkico, zdaj bo pa sinček.
za starost od rojstva do 4 oz 5 let
seveda bi še malo počakala da potrdijo spol, ampak me zanima, če je katera taka in bi bila za to?

Neposredna povezava do sporočila: 937
20.11.2012 10:48:20   
nanita
Babybooom sem v isti dilemi:D Pričakujemo fantka (vsaj tako so rekli na ns)...imamo pa doma punčko..tak da bo treba bolj nevtralne cotke začet kupovat in bom mogla za fantka od 0-13 mesecev kupit novo.

Neposredna povezava do sporočila: 938
20.11.2012 10:49:27   
nanita
Koliko od vas ima rok 28.5? Takrat mam jaz rojstni dan pa me zato zanima.

(odgovor članu nanita)
Neposredna povezava do sporočila: 939
20.11.2012 11:00:05   
Lorna4
Hej user posted image Evo mene s pregleda... ginekologinja naredila UZ, vse super, dete miga sto na uro, spet mi je vse podrobno razložila...edin pri spolu se je mal zataknil user posted image je vprašala če hočem vedet, pa sm rekla da je na NS ginekologinja rekla da kaže na punčko. No moja ginekologinja pa pravi, da bi sicer res lahko bila punčka, ampak da njej pa bolj kaže na fantka, tko da bomo očitno mogli do morfologije počakat, takrat naj bi se pa že mal boljš vidlo vse skup user posted image user posted image me prav zanima...

naslednji pregled..morfologija...3.1. user posted image user posted image

aja teža...-1kg :) sem bla tok vesela, glede na to da smo mel sama praznovanja zdele in res nismo mal jedl user posted image

(odgovor članu nanita)
Neposredna povezava do sporočila: 940
20.11.2012 13:03:06   
Čebelčk
Ringarajevke, hude ste :)
Bravo za vse lepe novičke user posted image

Jaz imam jutri pregled, a baje ne dela UZ ampak samo pomeri kje je maternica in daš vodo...
Pa seveda te stehta. Kar groza me je! Celo življenje sem imela enako kg (59-61kg - odkar sem zrastla kolikor pač sem) :) Zdaj sem na 69 in me je groza. Kako sem se toliko zredila?! Sploh ne jem junk fooda, nezdravega... Mislm joj! Resda sem več jedla in samo ležala ene 15 tednov, ampak vseenoo user posted image

Trebušček pridno raste :) In je prav lepo ga gledat :))
Sem pa glede spola poskusila metodo z otročki - verjamem, da oni čutijo in so tudi bolj intuitivni :) In vsi trije so mi napovedali punčko :) Kaj pa ve, ste poskusile to?

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 941
20.11.2012 13:47:39   
sunisland
Pa se spet malo oglašam. Najprej čestitke vsem za lepe novičke in dobrodošle nove majčice. Po moje se kri daje na tešče zaradi kontrole sladkorja, za urin do sedaj še nisem slišala, da bi ga bilo potrebno oddati na tešče. Moram enkrat na pregledu vprašati. user posted image Čebelčk za tole metodo odkrivanja spola pa prvič slišim. Bo treba probati. user posted image
Naslednji pregled imam šele 7.12. Komaj čakam, da spet vidim malo pikico. user posted image V katerem mesecu se ponavadi dela morfologijo? Šestem ali lahko že prej?

(odgovor članu Čebelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 942
20.11.2012 13:54:29   
Lorna4
jaz jo bom imela v 20 tednu, ne vem pa do kdaj jo opravljajo, prvič sem jo imela v 19, se mi zdi da se dela nekje med 19 in 24 tednom.

(odgovor članu sunisland)
Neposredna povezava do sporočila: 943
20.11.2012 14:20:10   
happy85
Trebušček (ali pa bolje rečeno kar trebuh) tako hitro raste, da mislim, da ne bo ni s kakšno miceno punčko, ampak bo kar en velik fant user posted image vidim, da kar vse sprašujete za spol. Jaz v prvo nisem vedela (me niti nikoli nihče ni vprašal, če hočem vedeti spol). Zato me je toliko bolj presenetilo, ko mi je tokrat ginekologinja rekla, da spola se pa še ne vidi. Bila prav v dilemi, ali bi hotela vedeti ali ne. Po eni strani bolje, da ne, ker moj noče prej vedeti in če bi jaz vedela, ne vem, če bi znala držati jezik za zobmi...

No meni je bila materinska šola kar nekako odveč - ne maram sedenja v predavalnicah in sem ves čas samo gledala kdaj bo konec. Tako da mi je prav odleglo, da sedaj ne bo treba iti user posted image vidim pa kako sem bila nevedna v prvi nosečnosti, sem mislila, da je materinska šola obvezna in nuhalna tudi.
Glede plačila potrdila za prisotnost očeta pri porodu - 2 leti nazaj je bilo tako, da smo me dobile tam potrdilo in nismo nič plačale, kjer je potekala šola, očetje so morali iti pa plačati v Leonišče in tam dobili potrdilo. In sem dejansko bila v čakalnici priča primeru, ko je ena imela popadke in so njo vzeli notri, da jo pregledajo, njega pa poslali plačati potrdilo in je potem čist zmeden laufal gor in dol po hodnikih...

Tole s krvjo in urinom je pa prav zanimivo kako je pri vsaki ginekologinji drugače. Jaz imam pregled popoldne in tudi takrat so mi rekli, da naj pridem iskati papirje za v laboratorij, tako da mislim, da ni treba biti tešča. Tudi v prvo sem hodila v laboratorij sredi dneva... So pa takrat vedno gledali vodo, kri pa ne ravno vsakič. Sedaj je pa to bolj poredko.

Glede telovadbe pa občudujem tiste, ki se odločijo za vadbo v nosečnosti. Jaz zadnja dva meseca razen občasnih sprehodov nič ne delam za telo. Upam,da to rundo ne bom pridelala preveč kg. V prvo sem jih dobila kar nekaj in na srečo tudi kar hitro zgubila, ampak pravijo, da je v drugo težje izgubljati kg. Tako da se moram potruditi, da jih ne pridobim toliko kot prejšnjič.

In že kažete trebušček, ali ga še skrivate? Meni kar še ne gre ravno, da bi ga razkazovala, ampak skrivati ga pa tudi dolgo ne bom več mogla, ker bodo vsa ohlapna oblačila ratala oprijeta...

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 944
20.11.2012 14:33:07   
Chugga
Še jst!!!!

Rok imam 4.5.2012.

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 945
20.11.2012 17:01:50   
maja 83
Lorna4,
sem ti poslala podatke na ZS, da me lahko dodaš skupini na FB. Hvala!

(odgovor članu Chugga)
Neposredna povezava do sporočila: 946
20.11.2012 18:34:56   
Buba82
Mamice, ojla ... sem pa tudi en patron ... danes imela pregled pri G. in kaj se mi zgodi ... mislila sem da imam ob 12h imela sem pa ob 10h :S pa me je prenaročila ... nič hudega, počasi bom že našla na pravo mesto ob pravem času :D

Bi pa tudi jaz vprašala, kako v FB skupino priletet?

Pozdravček :)

(odgovor članu maja 83)
Neposredna povezava do sporočila: 947
20.11.2012 19:37:04   
Lorna4
maja nisem dobila nobnenega ZS-ja. Probaj še enkrat.

Buba82 ti mi pa tudi pošlji na zs ime in priimek, da te dodam za FB.

(odgovor članu Buba82)
Neposredna povezava do sporočila: 948
20.11.2012 19:58:44   
maja 83
evo, še enkrat poslala, upam, da tokrat bo; čudno, da v prvo nisi dobila, meni je označlo, da je poslano user posted image

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 949
20.11.2012 22:07:14   
Buba82

IZVIRNO SPOROČILO: Lorna4

maja nisem dobila nobnenega ZS-ja. Probaj še enkrat.

Buba82 ti mi pa tudi pošlji na zs ime in priimek, da te dodam za FB.

Sem poslala, hvala :)

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?