Lorna4 -> RE: Majčice 2013 (8.10.2012 9:46:20)
|
Dobro jutro čvekice [sm=smiley36.gif] uuu tud pri nas je sonček [sm=bravo.gif] sicer pa je kar hladno... no kako, katera je na vrsti za pregled, jaz bi brala lepe novičke [sm=smiley1.gif] kar nekaj jih ima jutri pregled... slabosti so pri meni minile, vsaj večinoma, kdaj me še mal prime, ampak je kmalu bolje. po elevitu imam pa jaz tudi neurejeno prebavo, ampak ga jemljem zvečer in mi tako bolj ustreza, je bolše [sm=smiley1.gif] Mene pa ponoči matrajo bolečine v sramni kosti...že prvo nosečnost sem imela take težave, da se ponoči tud obrnit nisem mogla, mi je mogel moj pomagat, no in tud zdej so se že začele...to mi je res mučno, pa še nikol niso pravzaprav čist minile, tud vsako menstruacijo sem imela mal bolečin. no pa bomo že prežvel [sm=smiley1.gif]če smo v prvo, bomo pa še v drugo. trebušček pa se mi zdi da se mi čisto malo že pozna, oziroma bolj napet je, kot je bil prej..itak imam podlage še od prve nosečnosti kar nekaj, tko da je zadnji čas da se začnem malo kontrolirati pri prehrani, drugače bom kregana pri ginekologinji, skratka se mi zdi, da bom imela kar kmalu viden trebušček. uu potem pa pridejo na vrsti oprijete majčke, ki jih drugače nikakor ne nosim [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|