RE: Majčice 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

anit6 -> RE: Majčice 2013 (3.10.2012 8:36:26)

IZVIRNO SPOROČILO: lana83

Pozdravljene sonosečke [sm=smiley1.gif]

Evo sem imela včeraj pregled. Vse ok, srček se vidu, tudi utrip! [sm=smiley36.gif] Najbolj me je bilo strah da spet nebi bilo plodu! Itak sem bila najsrečnejša, samo dojeti pa sploh ne morem[sm=smiley36.gif] Dobila dabroston 2x1 tbl na dan! Baje da to dajo vsem ki so imela kakšen spontani splav. Prvič slišala da dajo vsem, tako da sem bila prav presenečena. ŽSem jo vprašala zakaj potem cel teden izcedkov 14dni nazaj, in je rekla da ne vem, da je itak mimo da nima veze. Res pa ni bila moja G, ki je za nedoločen čas odsotna in mi je nadomestna res v 10 min z Uz in recepti opravila vse! Naslednji pregled imam 2.11 in par dni prej v laboratorij!

Kdaj ste se ve naročale na nuhalno? Kam ste šle? Jaz razmišljam o Postojni ali Domžale! Nimam pojma!

Babyboom a mogoče hodiš k rojnikovi? Sem jo imela med študijem in je bila čisto ista kot ti svojo G opisuješ [sm=smiley36.gif] Saj lahko je le naključje![sm=smiley1.gif]

Anonimna[sm=rak.gif] kako si? Sta ok?

Jaz sem naročena v Domžalah k dr.Strah. Baje je ful fajn. Bomo vidli čez en mesec. [sm=smiley1.gif]

Samsam -> RE: Majčice 2013 (3.10.2012 10:05:50)

Evo, se še jaz javim s pregleda [sm=smiley1.gif]. Najino dete je veliko 2,29 cm, povedala sem da sem 5kg izgubila zaradi bruhanja pa mi je napisala Torecan svečke (katerih upam, da ne bom rabila uporabit - ne maram svečk[sm=zmeden.gif]). Sma se pa z eno nosečko zunaj pogovarjale, ki je slišala za moje slabosti, ko sem govorila s sestro pa je povedala da je pri njej tudi tak (ona je v 11 tednu) ampak da je samo 1kg izgubila. Po pregledu je povedala da je G odkrila dvojčke, njen je rekel da je pozitiven šok [sm=smiley36.gif].
Dobila sem tudi materinsko knjižico, na NS naj bi šla čez nekje 3-4 tedne, naslednji pregled pri ginekologinji imam pa 26. 10 [sm=smiley1.gif]. Ko sma gledali na UZ je naredila najprej eno slikico pa rekla če vidim srčka, pa potem glavico, rokice, nogice, aahhh [sm=love.gif] se kar zaljubiš, potem pa še eno od bližje. Na koncu je pa "našla" še eno zelo lepo slikco, je rekla "uuu, tale je še lepša" pa hitro slikala [sm=smiley36.gif]. Sem se pa včeraj res fajn počutila, minimalne slabosti (upam da ostane tako!) pa veliiik sem pojedla in je še moj bil strašno vesel in vsakič ko sem rekla da sem lačna se je tak iz srca nasmejal da mi je kr srčka zagrelo [sm=smiley1.gif]. Doma je pa hotel vse prebrati kar sem dobila pa zvečer je še bušija božal in se pogovarjal [sm=9nebesa.gif].
PDP ostaja 2.5 zaenkrat [sm=smiley1.gif].
Lana83, jaz Dabrostona nisem dobila, kljub prejšnjem SS, tako da očitno ne dajo vsem. Sem pa tudi jaz kar včeraj šla v laboratorij in bila gotova v 2minutah [sm=smiley36.gif]. Sem pa super vesela da je tudi pri tebi vse uredu, sem ti rekla da bo tako [sm=smiley1.gif].
Na NS jaz razmišlam med Dr. Pušenjakom in Dr. Strahovo... mam še nekje 3 tedne čas da se odločim [sm=smiley36.gif]
Tako, toliko od mene, zdaj pa ne bom več anonimna. Anonimna [sm=rak.gif]

P.S.: čestitke vsem za preglede in srčke!!

orhideja1000 -> RE: Majčice 2013 (3.10.2012 10:10:15)

Živijo.

Jaz sem konec meseca naročena na NS pri dr. Strah v Domžalah. Zanima me do koliko slik sem upravičena brez dodatnega doplačila, če sem sploh za katero [sm=zmeden.gif].

hvala in lp

Anonimen -> RE: Majčice 2013 (3.10.2012 11:15:52)

No, da se še vam jaz javim.. Jaz pa čakam jutri na dan D, in moram priznat, da nimam dobrega občutka.. Zadnjih par dni opažam, da mi znaki nosečnosti izginjajo oz. se zmanjšujejo..[sm=smiley13.gif] Še kak teden nazaj sem imela tiste tipične krče, kot da bom dobila [sm=hudicek1.gif], zdaj pa več tega ne opazim. Prav tako opažam da me iz dneva v dan vse manj bolijo prsi, prav tako tekom noči manj hodim na WC.. Jutri bi naj moja pikica bila stara 8. tednov in imela prvi UZ, ampak me je resnično strah da mi bo ginekologinja rekla, da ne vidi pikice in ne sliši utripa, in da vidi samo gestacijska vrečka.. Tri dni sem že čist depresivna zaradi tega in se samo še s tem obremenjujem. To bi me ubilo, glede na to, da sva se s fantom trudila več kot leto in pol, pa vse možne preiskave in operacije dala skozi.[sm=smiley13.gif]

No jutri boste zvedele, če še ostajam na seznamu.. Resnično upam da JA!!![sm=smiley13.gif]

Pozdravček vsem..

maja 83 -> RE: Majčice 2013 (3.10.2012 11:30:36)

Anonimna, naj te malo potolažim, da je tudi pri meni tako, da ni nekih ne vem kakšnih znakov. Ni pretirane slabosti, bolečina v prsih je praktično izginila. Skoraj tako se počutim, kot da ne bi bila noseča. Ampak po moje je tudi to normalno. Pri enih ženskah so znaki močni oziroma občutijo več neprijetnosti, pri drugih je obratno. No, tako jaz razmišljam. In upam, da drži.

Držim pesti, da bo jutri na pregledu vse ok in da ostajaš nosečka!

*cinca*marinca* -> RE: Majčice 2013 (3.10.2012 11:34:43)

Živjo punce!
Tako, tudi jaz sem bila včeraj na 1. pregledu, najsrečnejša itak,[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] vse OK, veliki smo 2,08 cm, glede na UZ sem v 8/9 tednu (na slikci piše 8t, 5dni).
PDP pa imamo trenutno določen 08.05.2012 (tako da Lorna4, lahko dopišeš na seznamček).
Na nuhalno sem se naročila kar k dr. Stahovi, naslednji pregled pa imam 06.11.
Prijateljice že vedo, družina pa bo izvedela danes. Komaj čakam, da jih presenetim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Uživejte še naprej!

MalinaNina -> RE: Majčice 2013 (3.10.2012 12:12:40)

Anonimna, ne skrbi. Jaz v prvi nosečnosti nisem imela NOBENIH nosečniških znakov. Niiti 1 slabosti, čisto nič večje prsi, nič več lulala... samo naenkrat je trebuh zrastel [sm=smiley1.gif]
Degač pa [sm=bravo.gif] vsem za opravljene preglede. Jaz svojega še čakam in bo točno čez 1 teden!!! Nato se še na NS prijavim, ki jo opravlja kar dr. Urh, ki je moj G.
Dolgčas tudi meni ni, saj sem do januarja še na porodniški in trenutno skačem za nadebudnim enoletnikom [sm=smiley1.gif] Zaradi prvega pezgodnjega poroda (33t) moram tokrat več počivati, pa ne vem kako naj to izvedem ob mojem škratu [sm=smiley36.gif] No, popoldne, ko pride mož domov se pa pustim mal porazvadit na kavču, pa on mal leta za njim [sm=smiley1.gif].
Lep pozdravček vsem skupaj, pa se še kaj tipkamo!!!

nanita -> RE: Majčice 2013 (3.10.2012 12:39:10)

Zdravo soonosečke:D

Danes sem se naročila na nuhalno pri dr. Levak (Velenje). Naročena sem 30.10., potem pa imam pri svoji zdravnici pregled 9.11...dolga doba, sam pri navihani 1 letnici bo kar hitro minilo[sm=jezicek.gif]. Za na seznamček zaupam še starost: 24 in kraj : Velenje.

[sm=rozica.gif] za vse nosečke:D

vzgojiteljica82 -> RE: Majčice 2013 (3.10.2012 16:58:36)

Pozdrav!

Tudi jaz bi se vam rada pridružila. PDP imam zaenkrat 28.5.2013. Za mano je ena neuspešna nosečnost (prazna vrečka :( ) v aprilu, danes pa sem tudi jaz imela to srečo, da sem zagledala utrip srčka in zaenkrat je vse ok.

Lorna4 -> RE: Majčice 2013 (3.10.2012 17:18:08)

[img]http://img41.glitterfy.com/12250/glitterfy2031202T936B81.gif[/img]

PDP, nick, starost, število [sm=nosecka.gif] , število [sm=duda.gif] , naslednji pregled, kraj/porodnišnica, spol [sm=duda.gif]

1.5
ROXY_, , 2 [sm=nosecka.gif], 1 [sm=duda.gif], NS: 17.10.
anonimna [sm=pikapoka1.gif], ,3 [sm=nosecka.gif], 2 [sm=duda.gif], 17.9,
Dejčka912, , 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 24.10., NS: 17.10.
zvezdicax, 26, 3[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 6.11., NS: 17.10., PO
orhideja1000, 30, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 24.10
5.5
maid, , 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 2.10.
aksi,26, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 15.10, NS:22.10.
7.5
coeur, 33, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 28.9.
9.5
anonimna S, 31, 5[sm=nosecka.gif], 2[sm=duda.gif],
anonimna[sm=smiley11.gif], , 3[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 15.10, NS:16.10.
Annabela, 26, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 8.11., NM
Anonimna_Bissy, 24, 2[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], NS: 26.10.

15.5

17.5
rdeča pesa, 28, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 4.10.
19.5
Saša33,33 , 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 12.10.

LeYaa, 24, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], CE
anonimna [sm=muca.gif], , 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 27.9., LJ
spellly, 26, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 9.10.
MalinaNina, 28, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 10.10.

Natalija28, 31, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 9.10., MB
petrussa, , 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif]
cebela2, 32, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 9.10

28.5
MojaV, , 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 17.10.
vzgojiteljica82, 2[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif]

SKUPAJ NAS JE: 49

Nosečke z dvojčki:

PRIČAKUJEMO:

[sm=modricrtici.gif]:
[sm=rozacrtici.gif]:
[sm=darilo.gif]:

Natalija28 -> RE: Majčice 2013 (3.10.2012 18:33:11)

Tudi jaz nimam nobenih nosečniških znakov več. Mi je ful čuden feeling, ker prvič so bile slabosti prisotne in nisem mogla pozabljat, da sem noseča. Pa tudi v službi je stresno in norišnica, tak da je bitjece pod mojimsrčkom trenutno malo zapostavljeno. Čakam, da trebušček zraste pa da novico strobiva pa pregled v torek, takrat bom dobila pšo moje končno tisti feeling. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Bravo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] za uspešne preglede.   

cebela2 -> RE: Majčice 2013 (4.10.2012 7:14:42)

dobro jutro [sm=nosecka.gif]
jaz tudi nimam posebnih znakov. . slabosti skoraj ni več [sm=bravo.gif] . . no je pa Lakota [sm=jezicek.gif] in utrujenost
Anonima ne razmišlej tako. . itak da boš tu ostala. . [sm=pikapoka2.gif] javi kako je bilo na pregledu

in kako ste drugače. . . iz katerega konca pa prihajate. . jaz sem iz Grosuplja

pozdravček

nksrv -> RE: Majčice 2013 (4.10.2012 7:38:37)

Pozdravljene [sm=nosecka.gif]

No včeraj sem imela drugi pregled. Lepo pridno raste, skoraj je že 3 cm [sm=smiley1.gif]
No sedaj lahko napišem še podatke za seznam: nksrv, starost: 25, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], naslednji pregled 14.11. rodila pa bom v Jeseniški porodnišnici, PDP je 7.5.2013

Anonimna, jaz v prvi nosečnosti nisem imela nobenih znakov. Pol so se začele večat prsi pa trebuh je začel rasti, drugega pa ni bilo, tako da samo mirno pa pozitivno naprej.

No sedaj je pa znakov že kar preveč. Slabosti so na vsake toliko tako hude, da ne vem več kaj bi. No pa saj bo tudi to minilo.

Lep dan vam želim in čim manj tegob [sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: Majčice 2013 (4.10.2012 8:41:03)

Naj se vam na hitro še jaz javim.
Pregled v petek je bil OK, videla sem srček moje male pikice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], po UZ je bila nosečnost 6t1d. Glede na moje krvavitve je G rekel, da ne more napovedati poteka nosečnosti (saj to mi je jasno, samo slišat pa ni bilo fino[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]) in da naj probam čim več počivat. Glede na to, da pa je meni jasno, da nosečnost ostane ali pa ne, neodvisno od tega koliko ti počivaš (če je s plodom kaj narobe, se bo samo izločilo, pa če ti ležiš cel dan ali pa normalno delaš), sem rekla, da ne grem na bolniško, ker če bi doma ležala bi se samo še bolj obremenjevala in razmišljaja, kaj vse lahko gre narobe. Sedaj pa normalno delam, ne naprezam se preveč, krvavitev tudi več ni (hvala za Dabroston[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]) in komaj čakam na ponedeljek, da mi na moj rojstni dan ginekolog pove, da je s pikico vse OK in da lepo raste.

Ena me je vprašala kako jem Dabroston - meni je G rekel, naj ga jem 3x na dan. In odkar ga jem, več ne krvavim, prisotni so samo takšni čudni rjavi izcedki. Včasih je ta izcedek tudi bolj gost in upam, da to ne pomeni najhujšega.

Na NS bom pa jaz šla na Ptuj, k dr. Lukmanu, sem bila tudi prvič in zelo zadovoljna. Imam polno slikic in tudi posnetke, ko je zehal in pil plodovnico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Malo sem se oglasila, sedaj grem pa v vrtec (imamo kostanjev piknik s starši), potem pa v nabavo in popoldan z mojim malčkom pečema torto, ker v soboto praznuje rojstni dan. Ja, ga imama čisto blizu in bil je moje najlepše darilo za 30-tko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Lepo se imejte in se vam kaj oglasim. Saj preberem vas vsak dan preko telefona v službi, odgovarjat pa tam ne morem oz. se mi ne da, ker tako ne rada pišem dolga sporočila na telefonu. Zvečer ko pa sem končno malo fraj, pa se mi več ne da za računalnik[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image].

Anonimna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley33.gif[/image] (če bo v ponedeljek vse OK, več ne bom anonimna) 

Saša33 -> RE: Majčice 2013 (4.10.2012 9:06:57)

Jutro punce,

moja še vedno spi in imam tako še malo časa, da se vam oglasim.

Tudi pri meni ni nobenih znakov, razen da se mi je v zdanjih dveh dneh napihnil trebuh ( verjetno malo voda zastaja) to mi je že v prvi nosečnosti. Edino bradavice so zelo občutljive, posebej ko dojim ali se mi majica dotika. Pa vroooče mi je, ker pečka greje. Vesela sem, da mi ne bo treba roditi poleti. Meni je bilo že celo zimo takko vroče, da sem samo v kombineži spala, gretje pa sva v spalnici izključila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

Anonimen: Dej drži se in se ne sekiraj, to da nimaš znakov še ne pomeni nič. Verjamem, pa da je negotovost, tudi mene matra, še en teden do pregleda. Jst mam Drobniča, ki je car.

MalinaNina: Čestitke, da si se tako zgodaj odločila. Sama še uživam, doklert tamala ne ugotovi kako se puza okoli. Potem bova obe po vseh štirih na tleh. JUpi. Jst sem do srede febr. na porodniškem. Potem stari in novi LD, tako da edino ene 14 dni sfali. Šef bo pa zelo vesel:)

Evo,  mala se je zbudla. Je odspala 12h. Jutri pa na morje za dva dni, bo pasalo.

Pozdravčki vsem nosečkam

ROXY_ -> RE: Majčice 2013 (4.10.2012 10:29:33)

Dan so[sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif]..kako?
Meni kronično zmanjkuje časa, da bi kej napisala, berem vas pa redno[sm=smiley1.gif].
Čestitke za uspešno opravljene preglede [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]..kar se znakov tiče- mene še vedno daje blazna slabost [sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif], boleče prsi, pogosto sem brez energije in utrujena na smrt[sm=zmeden.gif]..
je pa res, da dnevi bežijo, sploh s takim tempom kot ga imamo v službi in popoldne z mojim škratom doma...[sm=smiley29.gif]..
Zadnje dneve hodim spat s kurami [sm=smiley36.gif], nekaj čez osmo me ni več nikjer [sm=smiley36.gif]..se mi zdi da sam tak lahk funkcioniram- z 10urami spanja [sm=jezicek.gif]..
z zaprtostjo nimam težav- trkam na les
takole, šibam delat nazaj, uživajte, pridne bodte[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

nossa -> RE: Majčice 2013 (4.10.2012 10:36:20)

Pozdravljene!
Kako ste? Evo, je že jesen, megla... in KOSTANJ:) Prav veselim se, da ga gremo jutri vsi štirje nabirat:)
Danes sem vstopila v 11. teden, kar pomeni, da bo kmalu vidno, kaj imamo; fantka ali punčko. NS imam šele 23.11, sploh ne vem, kako bom dočakala...Z možem sva se pogovarjala, da bova šla kar še na eno NS, če ne izveva spola:))) Po dveh fantkih si mož skrivaj želi punčko, meni je pa vseeno... pomoje bi imela malo večjo "tremo", če bi izvedela, da je punčka... bi bilo pa sigurno pri nas veliko bolj zanimivo. Uglavnem, Kooooooomaj čakam:) Potem jo pa najbrž mahnemo nekam na morje. Ali ima katera kakšen dober predlog kam na morje z družino med krompirjevimi počitnicami? Izbiramo med kanarskimi, Tunizijo in Egiptom. Če imate kakšne izkušnje, bom zelo hvaležna.
Sicer sem pa tako zmatrana popolne, ko pridem iz službe. Samo ležala bi, pa ve? No zredila sem se tud že dve kili! Ta zima ne obeta nič dobrega, kar se postav tiče, zato se moram hitro na telovadbo za nosečke. A je katera že začela? Sej je pomoje še malo zgodaj... smao vprašam.
En lep pozdravček vsem! In čim manj slabosti danes![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

športnica -> RE: Majčice 2013 (4.10.2012 11:36:03)

Tudi jaz se lahko pofockam iz ultrazvoka. Prijel se je eden in slisala srcek, pa slikco dobila za spomin ;)))))
Pregled pri svoji ginekologinji imam pa 24.10. in ze komaj cakam da dobim materinsko knjizico. Danes me je zdravnica poklicala mami [sm=smiley36.gif] pamzek je velik tocno 1 cm. Sem pa 7 tednov in 1 dan. ;))))))))))

športnica -> RE: Majčice 2013 (4.10.2012 11:36:22)

Happy, happy, happy ;)

Natasa1983 -> RE: Majčice 2013 (4.10.2012 11:43:30)

Pozdravček..[sm=smiley1.gif]

Sem se odločila, da z današnjim dnem več ne bom Anonimna ampak bom razkrila svoje uporabniško ime.[sm=smiley17.gif]

Moram vam sporočit, seveda z velikim veseljem, da so moje skrbi bile odveč in da ostajamo na seznamčku..[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Evo preživeli prvi UZ, stari smo 8. tednov, veliki 1,9 mm, srček normalno bije, PDP pa se nam je malo spremenil iz 24. 5. na 16. 5. 2013.[sm=smiley1.gif] Naslednji pregled imamo 5. 11. 2012, pa nekje takrat tudi NS, najverjetneje (se še moramo naročit).

Rada bi se vam zahvalila za podporo v teh težkih dneh, za lepe besede in optimizem, ki ste ga delile z mano![sm=rozica.gif]

Želim vam čim lepše jesenske dni in čim manj nosečniških težav (čeprav so dobrodošle, ker tako vsaj veš, da še pikica raste v tebi..).

Pozdravček, Nataša

Bissy88 -> RE: Majčice 2013 (4.10.2012 11:54:29)

Joj kako je to lepo slišat! Čestitke vsem za uspešne preglede, za dobre novice!! Mi2 sva se odločila, da bova poskusila skrivat do mojega rojstnega dne ali do tastovega... to pa je šele 6 ali 5. novembra... NS imava 26.10 ki je točno na 12.teden [sm=smiley36.gif] joj samo ne vem, če bova lahko tako dolgo skrivala, ker me tako napihuje, kot bi bila v 4m... jao, ne vem kaj bova naredila... še [sm=jezicek.gif]
tudi jaz sem se odločila, da ne bom več anonimna tukaj, torej če kdo od naših to bere.. ups [sm=smiley1.gif]
am... kako je sedaj z našo FB skupino? malo sem izgubila to informacijo..[sm=zmeden.gif]

nič drage moje fajn bodite.. fajn nosite.. zdaj pa letim na delo...
se beremo

rdeča pesa -> RE: Majčice 2013 (4.10.2012 21:01:53)

[sm=kava.gif] x49 za vsako!

Sem jo obljubila da ko neham krvavet da jo častim. [sm=smiley36.gif] Zaenkrat lahko častim samo tako ringaraja kavo :)

Tudi jaz pripisujem zaslugo dabrostonu, jemati ga moram do 12.tedna.
Sem bila na pregledu, srček bije[sm=bravo.gif], pišek je velik 1.7cm in je priden. Komaj čakam naslednji pregled! [sm=smiley36.gif]
sem pozabila kdaj ga imam.
Četitke še drugim za srčke!!! Kok se mamo fajn[sm=bravo.gif]

Samsam -> RE: Majčice 2013 (4.10.2012 21:27:06)

Jaz se pa moram pohvaliti da so bruhanja mimo in sedaj sem bolje, upam da tako ostane [sm=smiley1.gif]. Sem pa že dobila nazaj 1,5kg , tako da bo tudi dete dobilo zdaj več hrane [sm=smiley36.gif]
Moram reči da sem zelo vesela, da se nobena ni poslovila od nas, vse smo srečke [sm=nosecka.gif][sm=bravo.gif]
kar se NS tiče midva ne želiva izvedeti spola, bova že ob rojstvu izvedela. Je rekel danes prijatelj "Ja, bo kinder surprise" [sm=smiley36.gif]. Uživajte še naprej, jaz pa zdaj v posteljo [sm=smiley36.gif], odkar sem noseča se s posteljo zelo hitro "srečava", ponavadi že okrog 8 ure [sm=jezicek.gif]

čopka12 -> RE: Majčice 2013 (4.10.2012 22:27:00)

Pozdravljene,

še ena majčica tukaj [sm=smiley1.gif]

PDP so mi določili 11.5. - vidim, da je že kar gužva na ta datum -, to je moja 3. nosečnost, doma imam že eno skoraj triletno princesko, sem pa iz Ljubljane.

Pestke za vse, ki vam živce kravžljajo krvavitve in rjavi izcedki. Meni so zlasti slednji grenili obe prejšnji nosečnosti, s tem, da se je prva srečno končala, druga pa žal ne....

Je pa to moja prva nosečnost, pri kateri mi je slabo, ampak sem zaradi lanske slabe izkušnje prav vesela te slabosti, ker mi vsaj sporoča, da je vse tako, kot mora biti..... [sm=smiley1.gif]

nksrv -> RE: Majčice 2013 (5.10.2012 7:12:06)

Pozdravljene vse stare in čestitke novim [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Včeraj ko sem pisala, sem pozabila povedat, da sva povedala doma staršem. In jaz sem povedala tudi šefu, ker je še ena sodelavka [sm=nosecka.gif], tako da bova pol obe na porodniški skoraj istočasno [sm=smiley36.gif]. No saj sem mu že prej namigovala, pa je bil odziv pozitiven [sm=smiley1.gif]

Natasa1983 Čestitke!! Smo vedle, da boš ostala z nami [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

rdeča pesa Tudi čestitke za nekrvavenje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Joj, še slabosti nas minejo, pa bo taku super [sm=smiley36.gif]

Jaz sem bila včeraj čisto preč, danes je pa čisto druga pesem - sem ko rožica, zaenkrat. Še mali (kmalu bo veliki) razbojnik je celo noč super pridno spal, tako da sem čisto spočita.

Sedaj pa nazaj k službenim zadevam[sm=smiley1.gif]

čim manj slabosti!! ( to bo sedaj moj novi moto)[sm=jezicek.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>