oreh
|
Curly, curly, curly, a lahko spet malo tebi na čast nakladam??? Nič se ne krivi, obremenjuj, pa tudi čudna nisi, ker tako misliš. Moj malček, če ne bi splavila, bi sedaj prekašal po velikosti večino otročičkov kolegic. Pa imam razen špeha še vedno plohek trebuh, kar nekaj prijateljic ali kolegic pa je v tem času dobilo že 2 otroka. O, marija, koliko sem jih v vsem tem času miselno prešinfala. Pa ne iz želeti slabega, privoščim jim zelo, ampak kaj, ko si zase preveč žalosten, ko veš, da bi lahko tudi pri tebi doma se kdo že plazil po tleh, pa ti ni jasno zakaj ne. Ampak, saj veš, ostane oguljena, a resnična fraza, sej bo. itak, da bo. Imaš pa prav, da si v postopku še toliko bolj psihično natempiran. Tudi jaz sem spet veliko z mislimi pri tem, pa mi je že tako lepo uspelo odklopit, pa SO odnose sva imela iz užitka, zdaj je najin sex zjutraj z injekcijo v eni roki in kofetom v drugi . Sam se mi zdi, da sem bolj realna ta mesec, veliko možnosti je, da bo, še več pa da ne bo. In smo spet na začetku, da bo, enkrat že bo. Včeraj sem prebrala lepo misel: duša raste, če jo hraniš. Tudi s temi izkušnjami, ki jih sicer ne bi bilo treba, rastemo, rasteta vidva s patnerjem in tudi rastejo tvoja pričakovanja bodoče mamice.
|