|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Septembra 2012
20.9.2012 0:53:54   
Martyna83
no pa da se se jaz prikazem :) mene samo spika spika in spika malo v enem malo v drugem jajcniku,...in pa danes tudi v prsih,..nevem nevem kaj to pomeni,... cudno mi je samo ker je dol vse suho :( Nevem javim cez par dni

(odgovor članu bebica25)
Neposredna povezava do sporočila: 551
20.9.2012 7:49:35   
LittleSun
Radenska mi imamo tako, da imaš na leto 16 ur bolniških izhodov. Se pravi, ko greš na pregled pišeš bolniški izhod. Ko presežeš teh 16 ur, moraš dati svoje ure. Če ti vzame cel dan, pa se poskusi dogovoriti s svojo zdravnico, da ti napiše bolniški list.

(odgovor članu bebica25)
Neposredna povezava do sporočila: 552
20.9.2012 7:55:59   
Radenska_
LS, hvala za odgovor!

Se bom pozanimala :)

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 553
20.9.2012 8:19:37   
_sonček
Radenska_ jaz sem v postopku, ko sem imela UZ, vedno imela bolniško...tega je enostavno preveč in toliko dopusta sploh nimam...najboljše je, da se pozanimaš kako je pri vas...je pa res, da sem šla na UZ zgodaj zjutraj in bi lahko koristila samo 4 ure, samo se pri nas ne da tako, moraš met 8 ur

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 554
20.9.2012 8:29:06   
srečki
No pa da pokomentiram kako je pri nas, če greš na kakšen pregled, vzameš bolniški list in si pišeš bolniško za celi dan, ki je plačana 90% če prideš delati, dobiš še za malico in prevoz.

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 555
20.9.2012 9:58:15   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

curly tukaj sem user posted image user posted image spremljam vsak korak starih bork in stikam pestke za user posted image
Nimam kaj za povedat, pa se nič ne oglasim. Menza počasi pojenja, akcija bo nedvomno sledila v prihodnjem tednu, čez vikend gre lubi še zadnjič na morje.
Sem pa res čisto odklopila, tako da so moje misli čisto v drugem svetu.
Spravmljam se ujeti še zadnje tople dni za tek, pa mi ne uspe noben dan prit domov po svetlem user posted image po drugi strani mi pa tako natrpani dnevi zelo pašejo.
Čez en mesec pa spet šibam malo na pot in so moje misli zdaj usmerjene tja user posted image user posted image

orešek moja, čestitam in se pridružujem v klub ozdravljenih testomank user posted image user posted image sem ga delala te enkrat ko mi je 7 dni zamujala.

sem pa nabavila vitex kapsule in jih pridno jemljem. Zaenkrat nimajo nobenega stranskega učinka, upam da bo prvi stranski učinek plusek na testu user posted image user posted image
Imam pa eno vprašanje za tiste, ki ste jih oz. jih jemljete....
jih jemljete do O ali cel cikel???Ker posebej piše, da niso priporočljive med nosečnostjo in dojenjem...kurja logika mi pravi, da naj jih jem do O, toda ko sem čitala malo po angleških forumih so jih punce jedle neprekinjeno 3 mesece.
Jaz bom tokrat raje jedla nekje do sredine cikla in spet začela, ko priteče tečka.

Ekola sedaj sem se pa razpisala za vse nazaj user posted image user posted image

Hehe, imam pa posebno moč. Me vedno uslišiš. user posted image user posted image
Morem malo potožit. 3. in 4. dan po IUI-ju sem kravavela in ker sem se malo ustrašila, sem poslala mail na neplodnostno, ker mi sestra Jasna vedno tako lepo odgovori. Rekla mi je, da če nimam večjih bolečin, potem me ne rabi skrbet. In res, jaz bolečin nisem imela razen tistih običajnih krčev, ki so bili prisotni po vsakem IUI-ju. 5. dan (včeraj) se je krvavitev popolnoma ustavila - sploh je ni bilo, zato sem si že oddahnila, ampak danes pa spet. Zdaj nočem panike delat, ker verjetno gre za kakšne hormonske spremembe ali kaj podobnega, tako da verjetno bo treba počakat še teh 8 dni, da bomo videli, kje smo. Uf, mogla sem spravit to iz sebe. user posted image

Kolikor sem videla vas je kar nekaj, ki vam user posted image že zamuja. Ful močno navijam, da bi čez kakšen teden nalulale plus! V neplodnostni mi vedno rečejo, da 14 dni po IUI (ovulaciji), delam prvi test in če je negativen, ga ponovim čez 1 teden, če ne zakrvavim. Tak je nasvet. Drugače pa vem, da ni prijetno, ker sem tudi sama bila v šmornu glede tega. V bistvu sem vsak mesec (oz. vsak drugi) računala, kateri dan je in kako dolg je bil moj najdaljši cikel, da ne bi pokurila vseh N testov. Vem, da če ti enkrat izostane user posted image še nič ne pomeni, lahko je to tudi stres ali od težkega pričakovanja ipd. Veliko je dejavnikov. Je pa res, da so neredne user posted image v večini primerih prisotne pri bolnicah s PCO in te imamo tudi težave pri zanositvi (vendar ne VSE!). Punce jaz močno navijam, da je ta izostanek z namenom, da boste drug teden že nalulale user posted image , ker ta septembrski seznamček je čisto preveč moder in meni modra barva NI VŠEČ!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 556
20.9.2012 14:07:41   
GregUr
men je pušenjak odpisu in reku, da če je test negativen, je pač negativen in ne pomeni nobene nosečnosti, tudi izvenmaternične ne. tko da sem se pomirila. očitno me je napadla tale luteinska cista, ker sem brala, da je zanjo značilna tudi medciklična krvavitev, ki sem je bila deležna pred 14 dnevi (okrog O). Tako da zdaj samo boga molim da se čimprej ulije, da ugotovim kaj je zdaj to z mojimi ovulacijami in da poštempljamo enga junijčka user posted image user posted image

tko da mene v MODRO, ostale pa nalulajte user posted image user posted image user posted image

aja, dodajte me še h navijačicam user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 557
20.9.2012 14:53:39   
curly
Tudi jaz sem prejšnji mesec imela na dan O krvav izcedek, to je bil enkraten pojav, tako da sem mislila, da je kao ovulacijska krvavitev. user posted image je prišla točno...

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 558
20.9.2012 15:07:21   
GregUr
curly ja, je ovulacijska krvavitev, če to zaznaš kot rjav izcedek na wc papriju. jst sem mela pa par dni skupaj svežo kri, za dnevni vložek. to je pa malo too much. Sicer mi je rekla G da ni nič takega in da če se v naslednjem ciklu ponovi, naj spet pridem. Očitno je bla ta obilna krvavitev opozorilo na to, da O ni bila "popolna". zato pa zdej ta kasnitev. vsaj jst si tko predstavljam. Grem naslednji teden do G, da mi pove še njeno strokovno razlago user posted image

< Sporočilo je popravil GregUr -- 20.9.2012 15:08:48 >

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 559
20.9.2012 15:34:37   
curly
In boš poročala, a ne? Sem zelo radovedna in premalo poučena o teh medcikličnih krvavitvah...

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 560
20.9.2012 15:37:31   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

men je pušenjak odpisu in reku, da če je test negativen, je pač negativen in ne pomeni nobene nosečnosti, tudi izvenmaternične ne. tko da sem se pomirila. očitno me je napadla tale luteinska cista, ker sem brala, da je zanjo značilna tudi medciklična krvavitev, ki sem je bila deležna pred 14 dnevi (okrog O). Tako da zdaj samo boga molim da se čimprej ulije, da ugotovim kaj je zdaj to z mojimi ovulacijami in da poštempljamo enga junijčka user posted image user posted image

tko da mene v MODRO, ostale pa nalulajte user posted image user posted image user posted image

aja, dodajte me še h navijačicam user posted image

kaj pa ce od prejsnje m do danes ni bilo nobene krvavitve, niti nobenega rdecega, rjavega ali podobnega izcedka? ...uglavnem nic?

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 561
20.9.2012 15:45:13   
GregUr
curly seveda bom, zato smo tu user posted image vem samo, da normalne medciklične krvavitve (ovulacijska, vgnezditvena) izgledajo kot rjavkast izcedek, opazen na papirju, oz. minimalno na hlačkah. vse ostalo pa na nekaj opozarja.

ta*mala potem je možnost, da si imela kasneje O kot si mislila da je in ti sploh ne zamuja, ampak imaa še vse šanse pridit (če je test negativen), oziroma imaš še vse šanse da zagledaš plusek iz istega razloga.
Sicer se mi zdi da se ta luteinska cista (rumeno telesce) lahko pojavi tudi brez krvavitev, ker to je v bistvu cista, ki oddaja hormon progesteron, ta pa v nižji nosečnosti (do pribl. 14t) vzdržuje nosečnost, da ne pride do krvavitve in posledično do splava. če jajčece ni oplojeno, to rumeno telesce ne oddaja tega hormona in zato pride do M.
sicer nisem strokovnjak, tako da se ne opiraj 100% na moje besede user posted image

evo, citiram Pušenjaka:
"Zakaj pšride do zamika M oziroma do luteinske ciste ne vem. Menimo, da je vzrok lahko tudi banalna motnja v presnovi, kak stres, respiratorni ali druga banalna infekcija ali zgolj naključna neusklejenost hormonskih akterjev pri sproženju ovulacije."

< Sporočilo je popravil GregUr -- 20.9.2012 15:51:59 >

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 562
20.9.2012 16:42:17   
ta*mala
No tudi ce bi bila o kak dan kasneje, bi bil ob predpostavki da pride tudi do oploditve, test pozitiven ene 14 dni po tem, ali?

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 563
20.9.2012 17:16:44   
Nessika18
Pozdravljene user posted image user posted image

Berem vas že cel cajt, samo nekak mi časovno ni šlo skoz da bi se javila.
Prvič en vlki objem vsem ki ta mesec nažalost ni uspelo zagledat user posted image user posted image user posted image
Ostale, ki še čakate pa držim pesti, da bo še teh par dni v septembru za vas pozitivnih user posted image
Jaz je ne pričakujem jutri, najkasneje v soboto! Špika me še nič ne, samo občutek je bolj slab, da vrjetno ni uspelo, počakam in pol bomo vidli user posted image Sva pa v 6.krogu . . .

Lep pozdravček vsem in držim pesti če nam ne bo ta mesec uspelo pa upam da bo tapravi mesec oktober user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 564
20.9.2012 19:16:30   
ta*mala
Pri meni se tudi nekaj dogaja... nazadnje sem šla na wc v službi, potem pa vmes nič in prejle doma... imela sem nek čuden občutek kot da je prišla user posted image ... grem na wc in na hlačkah ni bilo popolnoma nič, ko sem se pa obrisla sem na papirju videla malo rjavkastega izcedka... in sedaj spet čakam, kaj se bo iz tega izcimilo... za vgnezditveno krvavitev se mi zdi kar malo pozno... definitivno pa ni bila sveža kri...

(odgovor članu Nessika18)
Neposredna povezava do sporočila: 565
20.9.2012 19:20:24   
črtica1
naši dnevi so spet tukaj..ko bi bili vsaj uspešni..vreme je idealno za vozičkanje..

ta* mala sumljiva si, user posted image ..kdaj delaš ponovno test?

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 566
20.9.2012 19:29:47   
ta*mala
razmišljam zdj... če bo ostalo pri tem in se ne bo ulilo... mogoče jutri, v soboto, nedeljo? Ne vem... po eni strani bi ga takoj, po drugi me je pa strah... A če bi bla to vk, bi test jutri zjutraj sploh že kaj pokazal al še ne?

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 567
20.9.2012 20:20:02   
GregUr
ta*mala če maš redne cikle, itak veš kdaj bi mogla pridit. če nimaš rednih ciklov, vzameš povprečje najdaljšega in najkrajšega in približno veš pri čem si. pač +/- par dni. test bi bil 14 dni po ovulaciji sigurno pozitiven, če veš kdaj si jo imela (testi, telesna temp...).
do vgnezditve pride max 9 dni po ovulaciji, se pravi da moraš spet izračunat user posted image ampak če praviš da ti M že zamuja, danes vsekakor ni morala bit vgnezditvena... če pa je bila, test tko hitro nebi bil pozitiven, ker ßhcg še nebi bil dovolj visok da bi test reagiral.
po moje najboljše, da se prepustiš in pač čakaš user posted image , glede na to, da te je strah razočaranja ob -.
držim pesti da si boš čimprej na jasnem kaj se dogaja.

Nessika18 dobrodošla user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 568
20.9.2012 20:24:26   
aviva83
ojla user posted image kako smo kaj? jaz imam toliko opravkov da se komaj sama sebe zavedam... user posted image

ta*mala kdaj pa si nazadnje delala test? jaz premišljujem da bi za vikend udarila lulanje na testek user posted image bi skupaj? user posted image

pri meni nobenih sprememb, samo napihnjeno se počutim user posted image

polivam z roziko

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 569
20.9.2012 21:48:57   
ta*mala
ploh ne vem vec...ciklusi so naceloma redni, no vsaj do tega meseca so bili...na 28 dni...zdaj pa ne vem kaj se gre...nsjprej bolecine, kotpred m, ki se nenavadno vlecejo, potem zamuja, zdj pa neki dreka ne vem a bo prisla al ne bo...jao. nic mi ni vec jasno, rrs ne

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 570
21.9.2012 9:43:51   
petrussa
Brez ovinkarjenja - lahko me pobarvate roza, test je danes pokazel en debel +. user posted image user posted image Tokrat je ratalo v prvem poskusu. Samo ne preveč roza barve porabit zame (lahko pobarvate samo P), tako da jo ostane dosti še za vse vas!
Držim pesti!user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 571
21.9.2012 9:47:19   
Lorna4
petrussa čestitke user posted image user posted image

še vedno navijam za vse ostale da nalulate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrussa)
Neposredna povezava do sporočila: 572
21.9.2012 10:15:51   
Radenska_
Petrussa čestitke!

A si imela pred izostankom kakšne znakce?

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 573
21.9.2012 10:22:36   
srečki
Petrussa user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo do konca meseca še kakšna, da se mau seznamček popravi. srečno do konca, in lepo nosečnost!

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 574
21.9.2012 10:29:17   
trezka
Super Petrussa sem vesela za tebe. user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč takih dni, z veselimi novičkami.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?