curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun curly tukaj sem spremljam vsak korak starih bork in stikam pestke za Nimam kaj za povedat, pa se nič ne oglasim. Menza počasi pojenja, akcija bo nedvomno sledila v prihodnjem tednu, čez vikend gre lubi še zadnjič na morje. Sem pa res čisto odklopila, tako da so moje misli čisto v drugem svetu. Spravmljam se ujeti še zadnje tople dni za tek, pa mi ne uspe noben dan prit domov po svetlem po drugi strani mi pa tako natrpani dnevi zelo pašejo. Čez en mesec pa spet šibam malo na pot in so moje misli zdaj usmerjene tja orešek moja, čestitam in se pridružujem v klub ozdravljenih testomank sem ga delala te enkrat ko mi je 7 dni zamujala. sem pa nabavila vitex kapsule in jih pridno jemljem. Zaenkrat nimajo nobenega stranskega učinka, upam da bo prvi stranski učinek plusek na testu Imam pa eno vprašanje za tiste, ki ste jih oz. jih jemljete.... jih jemljete do O ali cel cikel???Ker posebej piše, da niso priporočljive med nosečnostjo in dojenjem...kurja logika mi pravi, da naj jih jem do O, toda ko sem čitala malo po angleških forumih so jih punce jedle neprekinjeno 3 mesece. Jaz bom tokrat raje jedla nekje do sredine cikla in spet začela, ko priteče tečka. Ekola sedaj sem se pa razpisala za vse nazaj Hehe, imam pa posebno moč. Me vedno uslišiš. Morem malo potožit. 3. in 4. dan po IUI-ju sem kravavela in ker sem se malo ustrašila, sem poslala mail na neplodnostno, ker mi sestra Jasna vedno tako lepo odgovori. Rekla mi je, da če nimam večjih bolečin, potem me ne rabi skrbet. In res, jaz bolečin nisem imela razen tistih običajnih krčev, ki so bili prisotni po vsakem IUI-ju. 5. dan (včeraj) se je krvavitev popolnoma ustavila - sploh je ni bilo, zato sem si že oddahnila, ampak danes pa spet. Zdaj nočem panike delat, ker verjetno gre za kakšne hormonske spremembe ali kaj podobnega, tako da verjetno bo treba počakat še teh 8 dni, da bomo videli, kje smo. Uf, mogla sem spravit to iz sebe. Kolikor sem videla vas je kar nekaj, ki vam že zamuja. Ful močno navijam, da bi čez kakšen teden nalulale plus! V neplodnostni mi vedno rečejo, da 14 dni po IUI (ovulaciji), delam prvi test in če je negativen, ga ponovim čez 1 teden, če ne zakrvavim. Tak je nasvet. Drugače pa vem, da ni prijetno, ker sem tudi sama bila v šmornu glede tega. V bistvu sem vsak mesec (oz. vsak drugi) računala, kateri dan je in kako dolg je bil moj najdaljši cikel, da ne bi pokurila vseh N testov. Vem, da če ti enkrat izostane še nič ne pomeni, lahko je to tudi stres ali od težkega pričakovanja ipd. Veliko je dejavnikov. Je pa res, da so neredne v večini primerih prisotne pri bolnicah s PCO in te imamo tudi težave pri zanositvi (vendar ne VSE!). Punce jaz močno navijam, da je ta izostanek z namenom, da boste drug teden že nalulale , ker ta septembrski seznamček je čisto preveč moder in meni modra barva NI VŠEČ!
|