|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Septembra 2012
19.9.2012 9:09:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

srecki, dan d je bil v nedeljo... m pa se ni... ceprav so prisotne bolecine kot da bo, ampak ni... to je sedaj prrvic, da mi zamuja, drugace je na 27, max 28 dni - vedno... tablet kt ne jemljem ze tri leta... prejsnji mesec ko ni nic ratalo je bila na 27. Dan...zdj je pa ni...

potem je še zmeraj upanje! držimo pesti. user posted image

A. user posted image

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
19.9.2012 9:38:41   
oreh
No, samo da vas malo pozdravim...
Stare borke mislim na vas! Roziuser posted image , kako lepo je brati tvoje poste, v 10 vrsticah napišeš miljon informacijuser posted image .
Kje pa je mladika? se pa res že od pomladi ni javila.
No, danes me je prešinila lepa misel, da sem ozdravljena vsaj ene bolezni, če že ne neplodnosti- nisem več manijak lulanja na teste. to se mi pa res zdi pohvalno. sploh ne vem kdaj sem nazadnje lulala, po moje enkrat julija. hudo, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 527
19.9.2012 11:26:34   
srečki
ta*mala počakaj do ponedeljka, uporabi jutranji urin in če ne bo user posted image pokliči svojega G. Stiskam pestke da bo +

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 528
19.9.2012 12:14:41   
curly
oreh, a se ti je poslabšalo?user posted image user posted image Saj ne, se hecam. Kako se kaj počutiš?
LS, kje si? Pogrešam teeee. Si že pobegnila na oktober?
sonček, hvala za pestke. Najlepše bi itak bilo, da ne bi rabla sploh it na umetno! Upanje umre zadnje.

Navijam za vse, ki še niste dobile user posted image , ker dolker je ni, lahko to pomeni user posted image , vsem tistim, ki pa ste že modro obarvane pa pošiljam user posted image in user posted image user posted image user posted image , da boste naslednji mesec ROZA! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 529
19.9.2012 13:04:39   
GregUr
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Danes je 9 dni po O in prej sem na papirčku imela svežo kri. Zelo malo, kot da bi imela kakšno ranico,vendar je ne čutim.
Kako izgleda vgnezditvena? Bolj kot berem, bolj piše, da je kot rozast izcedek in ne kot sveža kri. Po datumu bi danes še lahko bilo user posted image user posted image
sem pa jaz že kar nekaj ciklov imela krvav izcedek, ampak je bilo povezano z mojimi hormoni, tokrat pa sploh ne izgleda kot izcedek user posted image

TAKO izgleda vgnezditvena! Jaz sem imela tako, kot začetek M, čisto prvi dan ko je samo malo krvi....sveže :) stiskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

GregUr, punca, sem zadnjič ravno mislila nate. Vidim, da si dobro, česar sem vesela user posted image user posted image user posted image . Verjamem, da vama bo kmalu uspelo in da bo nosečnost potekala tako kot mora. Zdaj vsaj vedo, da imaš to "težavo". Drugače pa, punce, kapo dol, ki preživite takšne izkušnje. Carice ste, močne punce!

helenčica hvala ti user posted image glede onega "kapo dol" bom rekla pa tako. Mati narava je kruta. Po moje prej se sprijazniš, boljše je za tebe in tvojo prihodnost... sicer pa saj to sama veš user posted image tudi sama imaš za sabo precej neprijetnih zadev...

no, da javim še mojo štorijo, ki je ne spet ne razumem, mogoče ma katera kakšno izkušnjo...
v nedeljo bi morala dobiti user posted image ali pa je pač ne dobiti user posted image . že celo moje življenje je točna ko urca, razen januarja, ko sem nalulala user posted image , in pa tole nedeljo, 16.9.. in še danes je ni. user posted image user posted image pa tudi ne. test sem opravila 3x, nazadnje danes zjutraj FS s prvim urinom. kaj se dogaja z mojim telesom po moje še samo ne ve... koliko časa mislite da je pametno glede na vse skupaj čakati in poklicati G, glede na to, da mi po glavi roji samo še izvenmaternična nosečnost... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil GregUr -- 19.9.2012 13:05:44 >

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 530
19.9.2012 13:33:38   
srečki
GregUr hm jaz na tvojem mestu bi počakala do ponedeljka, če je ne bi bilo pojdi v ponedeljek do svoje G, lahko pa jo za vsak slučaj danes ali jutri še pokličeš. Imaš kakšne bolečine? Mislim, da je za izvenmaternično nosečnost značila krvavitev (nisem pa sigurna). Mogoče katera druga kaj več ve o tem. No tako je bilo pri moji sestri. Upam, da bo vse Ok in se je tvoj ciklus samo malo pomešal. SREČNO!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 531
19.9.2012 14:15:44   
GregUr
srečki vem, da je po treh dneh zaostanka čista bedarija delat paniko, ampak ti trije dnevi meni predstavljajo grozljivko... glede na mojo preteklost mam vse šanse da mam še takšno smolo in "staknem" še IMN.
itak sem po dolgem in počez predelala pušenjaka user posted image pa tudi RR, nekatere pravijo brez bolečin, oz. so se pojavile šele okrog 8., 9. tedna nosečnosti, ko je plod že tko velik, da jajcevod raznese in mu ni več pomoči user posted image
kakšnih nenormalnih bolečin nimam, počutje je na psu (ok, to tut zarad živčkov), vsake toliko me dajejo rahli krčki kot pred user posted image , pa zdajle po kosilu me je začel nenormalno boleti križ user posted image user posted image

sem šla malo za nazaj brat in vidim, da nisem edina k ji user posted image zamuja kjub temu da je vedno točna, test pa je -...

G je danes že zaključila z delom, jutri je na urgenci, tako da jo lahko dobim le v petek. najboljše je res počakat, pa bomo vidli... čeprav ubija user posted image

no pa še malo za smeh: moj dragi je prehlajen in se je danes spotoma iz službe ustavil v lekarni, da bi si kupil nekaj proti prehladu. pa si je rekel no, ko sem pa že ravn tu, bom vzel pa še en CB, da ne bo to vedno moja kupovala. in reče:
"nekaj za prehlad prosim"
lekarnarka: "no, imamo to, pa to, pa to pa to."
moj: "in kaj bo najbolj pomagalo?"
L: "a to za vas? ste prehlajeni?"
moj: "ja, a ni videt in slišat?" <smeh>
L: "no, dala vam bom xxxx, znate uporabljati to zdravilo?"
moj: "ne"
no, in mu vse razloži, kolikokrat na dan ipd, pol pa reče še kaj?
moj: "en clear blue test"
L: "aha, poznate zadevo, kako se uporablja?"
moj <z učkami na pultu in čeljustjo pri čevljih>: "amm gospa to pa ni zame"
uglavnem smejala sta se, prav tako pa še par onih čakajočih user posted image user posted image user posted image
no nobeden ni mislu nč slabga user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 532
19.9.2012 14:16:37   
LittleSun
curly tukaj sem user posted image user posted image spremljam vsak korak starih bork in stikam pestke za user posted image
Nimam kaj za povedat, pa se nič ne oglasim. Menza počasi pojenja, akcija bo nedvomno sledila v prihodnjem tednu, čez vikend gre lubi še zadnjič na morje.
Sem pa res čisto odklopila, tako da so moje misli čisto v drugem svetu.
Spravmljam se ujeti še zadnje tople dni za tek, pa mi ne uspe noben dan prit domov po svetlem user posted image po drugi strani mi pa tako natrpani dnevi zelo pašejo.
Čez en mesec pa spet šibam malo na pot in so moje misli zdaj usmerjene tja user posted image user posted image

orešek moja, čestitam in se pridružujem v klub ozdravljenih testomank user posted image user posted image sem ga delala te enkrat ko mi je 7 dni zamujala.

sem pa nabavila vitex kapsule in jih pridno jemljem. Zaenkrat nimajo nobenega stranskega učinka, upam da bo prvi stranski učinek plusek na testu user posted image user posted image
Imam pa eno vprašanje za tiste, ki ste jih oz. jih jemljete....
jih jemljete do O ali cel cikel???Ker posebej piše, da niso priporočljive med nosečnostjo in dojenjem...kurja logika mi pravi, da naj jih jem do O, toda ko sem čitala malo po angleških forumih so jih punce jedle neprekinjeno 3 mesece.
Jaz bom tokrat raje jedla nekje do sredine cikla in spet začela, ko priteče tečka.

Ekola sedaj sem se pa razpisala za vse nazaj user posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 533
19.9.2012 15:03:23   
ta*mala
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

kakšnih nenormalnih bolečin nimam, počutje je na psu (ok, to tut zarad živčkov), vsake toliko me dajejo rahli krčki kot pred user posted image , pa zdajle po kosilu me je začel nenormalno boleti križ user posted image user posted image

sem šla malo za nazaj brat in vidim, da nisem edina k ji user posted image zamuja kjub temu da je vedno točna, test pa je -...

Ne, nisi edina... tudi jaz bi jo mogla dobit v nedeljo. In tudi meni prvič zamuja. In ne vidim nobenega razloga za zamujanje... Trebuh še vedno boli, kot da bo pricurljala, pa je ni... pa tudi križ malo boli, kot v času m... tako da jaz bom počakala do vikenda, najbrž, če bom zdržala user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 534
19.9.2012 15:56:02   
NajaaM
Zivjo punce,

Jaz se pa ze ena dva tedna nisem javla, ker sem imela res krizo sama s seboj. Upam,mda me kaj kmalu mine...pocutim se, kot da bi imela dvotedenski PMS. Sem vas pa na ene 2-3 dni redno brala. Vidim, da ste se kar razpisale. Vsem, ki vam je pritekla posiljam tisoc user posted image user posted image user posted image

Jutri pricakujem M. Ta mesec sem po dolgem casu spet delala test, saj kar nisem in nisem mogla zdrzat, da ga ne bi. Itak je pokazal - user posted image
Sicer pa ne vem kaj sem drugega pricakovala. Sicer sva bila do O pridna, potem, pa nisva vec smela biti, ker sem jemala Dalacin. 3 dni po jemanju sem med O krvavela, nato pa sem imela se 2 dni roza izcedek. Sedaj je ok. Po eni strani sem kar upala, da bi bila vgnezditvena ahaha user posted image saj kot velikokrat pravimo : upanje umira zadnje user posted image

Vsem, ki jo se niste docakale posiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je tdi ne docakate user posted image in polivam z roza barvi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 535
19.9.2012 16:16:15   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

Ne, nisi edina... tudi jaz bi jo mogla dobit v nedeljo. In tudi meni prvič zamuja. In ne vidim nobenega razloga za zamujanje... Trebuh še vedno boli, kot da bo pricurljala, pa je ni... pa tudi križ malo boli, kot v času m... tako da jaz bom počakala do vikenda, najbrž, če bom zdržala user posted image

Tudi meni je julija zamujala 1 teden "brez razloga". Naredila 2 testa, oba negativna. Sem takrat brskala pri Pušenjaku in je vzrok lahko luteinska cista, ki se naredi včasih in vzdržuje nivo hormonov, da ne padejo in ne pride do M.

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 536
19.9.2012 16:43:59   
GregUr
hahaha ta*mala po moje smo kej takega jedle user posted image user posted image
jst sem napihnjena v spodnjem delu, tko kot ti praviš, kot da se bo zdej zdej ulila, pa se ne.
uff, jst sem test že delala, ker sem bla prepričana da bo user posted image , ker nikol ne zamuja.
dobra si, da te še ni premagu firbec, ampak mislim, da diši po enem ogroooomnem plusku pri tebi user posted image user posted image user posted image

katka_ ja tut jst sem to zasledila, nekaj o tej luteinski cisti... ampak ker vidm kozarec napol prazen, sem itak tuhtala (pa še vedno včasih) na najhujše... če me res tale cista heca, pol ji sporočam, da naj se ne zajeb***, da gremo lahko mirno user posted image
če bi se v nedeljo pojavla user posted image , bi se danes že poslavljala, čez 4 dni bi pa že user posted image ... ampak...
no, vsaj upam da čimprej pride user posted image , če nama je bilo tko namenjeno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 537
19.9.2012 16:46:30   
Radenska_
LittleSun,

jaz jem vitex od konca avgusta oziroma od prvega dneva M.
Jem tri tablete na dan, skupno je to 300*3 mg.

O Vitexu sem prebrala toliko, da ga bom jemala neprekinjeno tudi če zanosim, do 12 tedna, čeprav na škatlici piše da se ne sme jemat.
Sem prebrala toliko mnenj in izkušenj uporabnic, da sem se tako odločila.
Sicer pa bom itak najbrž prej dobila Klomifen če nič ne bo, tako da bom z jemanjem prekinila.
Stranskih učinkov nimam nobenih, jemljem ga zjutraj na prazen želodec, nekje okrog kosila in pa zvečer.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 538
19.9.2012 18:20:20   
aviva83
Pozdravček

pri meni nič novega.... user posted image še ni....sem ter tja me mal špikne v jajčniku imam pa skozi občutek da sem napihnjena in moram iti na veliko potrebo user posted image še driskača sem fasala user posted image hmmm moji ciklusi? na začetku redni na cca 29 dni, ko sem drastično shujšala (35 kg) sem za cca pol leta izgubila user posted image , šla na kontracepcijo....ki sem jo imela cca 7 let in je bilo vse fino fajn user posted image ko sva se z mojim odločila da je pravi čas.... imava stanovanje, redne službe...sem s kontracepcijo prekinila....4 mesece brez sem imela cikluse na cca 24 dni... ta mesec je pa ni in ni.... no te 4 mesece sem zelo natančno opazovala vse dogajanje okoli ciklusa....vedno se mi je user posted image napovedala z rjavim izcedkom 2-3dni prej.... ta mesec pa ni bilo niti tega....sluzi ogromno...ampak prozorne user posted image user posted image res pa je da mi nap sladke pijače sploh ne pašejo....okus je grenak, pa še kaditi se mi ne ga.... mislim sem pa tja rada prižgem kakšnega za užitek pa nap zjutraj da se zbudim user posted image (vem da bi bilo boljše da nebi) no danes zjutraj se mi je pa ob čiku prav obrnilo hehe tako da sem na abstinenci do nadaljnega user posted image
malo sem premišljevala da bi naredila test maybe čez vikend ali pa naslednji teden če user posted image še ne bo....če mi nap test nebi pokazal nič, user posted image pa nebi bilo bi šla pa kar na krvnega kaj pravite?? Mislim da po enem tednu zamujanja user posted image bi se pa na krvnem moglo sigurno kaj videti.... da vem pri čem sem....to čakanje in želja po user posted image me dobesedno ubijata user posted image danes zjutraj mi je bilo tako hudo ko sem videla le eno debelo črtico user posted image user posted image user posted image user posted image

ta*mala kdaj pa ti ponovno delaš test? kako si kaj?

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 539
19.9.2012 18:33:45   
ta*mala
Jaz imam pa povrh vsega se na fertik mus zeljo po pidarijah ala junk food pa to...

test bom nrdila ke do konc tedna enkrat... pa ostale, ki se cakate?

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 540
19.9.2012 18:58:02   
Magična

IZVIRNO SPOROČILO: aviva83

Pozdravček

pri meni nič novega.... user posted image še ni....sem ter tja me mal špikne v jajčniku imam pa skozi občutek da sem napihnjena in moram iti na veliko potrebo user posted image še driskača sem fasala user posted image hmmm moji ciklusi? na začetku redni na cca 29 dni, ko sem drastično shujšala (35 kg) sem za cca pol leta izgubila user posted image , šla na kontracepcijo....ki sem jo imela cca 7 let in je bilo vse fino fajn user posted image ko sva se z mojim odločila da je pravi čas.... imava stanovanje, redne službe...sem s kontracepcijo prekinila....4 mesece brez sem imela cikluse na cca 24 dni... ta mesec je pa ni in ni.... no te 4 mesece sem zelo natančno opazovala vse dogajanje okoli ciklusa....vedno se mi je user posted image napovedala z rjavim izcedkom 2-3dni prej.... ta mesec pa ni bilo niti tega....sluzi ogromno...ampak prozorne user posted image user posted image res pa je da mi nap sladke pijače sploh ne pašejo....okus je grenak, pa še kaditi se mi ne ga.... mislim sem pa tja rada prižgem kakšnega za užitek pa nap zjutraj da se zbudim user posted image (vem da bi bilo boljše da nebi) no danes zjutraj se mi je pa ob čiku prav obrnilo hehe tako da sem na abstinenci do nadaljnega user posted image
malo sem premišljevala da bi naredila test maybe čez vikend ali pa naslednji teden če user posted image še ne bo....če mi nap test nebi pokazal nič, user posted image pa nebi bilo bi šla pa kar na krvnega kaj pravite?? Mislim da po enem tednu zamujanja user posted image bi se pa na krvnem moglo sigurno kaj videti.... da vem pri čem sem....to čakanje in želja po user posted image me dobesedno ubijata user posted image danes zjutraj mi je bilo tako hudo ko sem videla le eno debelo črtico user posted image user posted image user posted image user posted image

ta*mala kdaj pa ti ponovno delaš test? kako si kaj?

Aviva83 jaz pa mislim, da boš ti zagledala takšen velik in debel plus, da kr glava peče.Boš znala povedat!Držim pesti!

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 541
19.9.2012 19:24:13   
GregUr
magicna jst tut tko mislim, tko da aviva83 le pogumno test čez vikend, nimaš kaj falit user posted image sumljiva si! user posted image user posted image user posted image btw, kolk točno ti zamuja? pri meni bo jutri 14 dni od zadnjega nezaščitenga SO, tko da neko minimalno upanje, da je ta mesec bla O kasneje, mam. ampak kej veliko več pa ne. sem pa odločena, če se do ponedeljka, ko bo zamujala 7 dni ne prikaže, grem h G, pa naj ona pove to. tko da mislm da si ti na istem aviva user posted image ampak upam, da bo pri tebi prej user posted image user posted image

ta*mala no, tut to zna bit konkretn znak user posted image user posted image

držim pesti za vse ki lulate v prihodnjih dneh!

(odgovor članu Magična)
Neposredna povezava do sporočila: 542
19.9.2012 19:28:51   
aviva83
Magična da bi se tvoje besede pozlatile user posted image bila bi najsrečnejša na svetu user posted image

aja danes sem izvedela nekaj zelo presenetljivega.... ne vem ali je za verjet ali ne....uglavnem.... bejba je s svojim načrtovano delala na user posted image ker ji je izostajala user posted image že 1 dan je šla na krvnega....iskazalo se je da je noseča.... no cleare blue ji je pa šele kao v 3 mesecu nosečnosti zaznal nosečnostni hormon - šele takrat je zagledala user posted image

je to sploh možno???? ali niso kao testi ))%????????????????????????????

(odgovor članu Magična)
Neposredna povezava do sporočila: 543
19.9.2012 19:43:40   
GregUr
če je delala test dan pred izostankom, pa je bil le ta negativen, pol pa 3 mesece nič, je praktično mogoče... razen če sem jst kej narobe razumela user posted image user posted image evo, mam vse šanse da sm jst naslednja taka user posted image user posted image hahaha user posted image

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 544
19.9.2012 20:00:21   
ta*mala
Hja, moji najbolj plodni dnevi so bili med 28. avgustom in 4. septembrom po koledarčku... O pa tam nekje 1. ali 2. septembra... edin, če je kaj zamujala in je bil zato test en dan preduser posted image negativen z jutranjim urinom... pa v pondelejek s popoldanskim še tudi negativen (no, to bolj ob predpostavki, da je tudi meni O kak dan zamudila...) Tko da zadaj pojma nimam a je smiselno delat test npr. že jutri z jutranjim urinom? am, tko bolj konkretne bolečine kot pred user posted image čutim ta teden... oz zadnja dva dni. Kaj mislite?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 545
19.9.2012 21:36:21   
LittleSun
Radenska kje si pa brala. Če bi bila toliko prijazna, da mi pripopaš kak link user posted image
Si ga nabavila v slo?
Jaz sem ga dobila iz anglije in je 1000mg.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 546
19.9.2012 21:39:07   
aviva83
GregUr zamuja mi 3 dni, če štejem prvi dan ki bi se mi mogel začeti z izcedkom.... hecno je to, da ta mesec nisva bila najbolj pridna user posted image ko pa sva user posted image sva pa ravno tam okoli O. S tem da sem vedno pred M imela znakce kot so občutljive (.)(.) in res neznosne bolečine..... zdaj pa me špikne samo sem in tja malo...toliko da me opomne da bi user posted image mogla priti..... uuuuuuuuuu 7 dni zamuja? hmmm kaj pa pravi test?

hja ne vem no, ta bejba naj bi kao kar nekajkrat delala test, pa je bil vedno negativen....tako da res ne vem...

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 547
19.9.2012 21:46:32   
Radenska_
LS, iz anglije sem ga naročila.
Ja saj potem če ti vzameš eno tableto je isti šmorn :)

Uff...Linkov nimam, ampak ti bo dosti ven padlo če vtipkaš takšne stvari kot so: taking Vitex when pregnant, vitex and pregnancy...
če te zanima za zanositev pa vitex and conceiving.

Sme že nekaj časa nazaj brala in nimam nekje linkov na strani, da bi ti lahko pripopala. Drugače pa itak, ene so za, druge so proti - na koncu se odločiš sama pri sebi, kot se ti najboljše zdi.
Jaz trenutno mislim tako, ne trdim pa, da bom enako mislila tudi ko zanosim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 548
19.9.2012 21:53:54   
Radenska_
Aja, jaz imam še eno vprašanje.
zanima me, kako je z bolniškimi, če greš na pregled, UZ...
Jaz imam ginekologa tako, da se ne morem zmišljevati kdaj bom prišla, ker dela v bolnišnici, in dela tudi samo enkrat tedensko.
Podobno je z UZjem, dobiš datum in napotnico.
Zdaj me pa zanima - enkrat sme že jemala dopust, pa se mi zdi neumno, a sem opravičena do ne vem, kakšnega potrdila, da lahko tiste ure vslužbi mi pišejo pod bolniško - kako se to rešuje v bistvu? Se še nisem srečala s tako situacijo, dvomim pa da vse tiste, ki ste v postopkih in imate non stop UZje za to dajete svoje dopuste...

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 549
19.9.2012 22:09:13   
bebica25
Pa da se še jaz malo oglasim user posted image
Še vedno čakamo in še nekaj časa bomo.. Nekaj me pika po malem odspodaj, bradavičke tudi bolijo, pa bel izcedek je tud kar močan.. Za kakšne druge znake, je pa po mojem še prekmalu, če sem imela IUI prejšnji teden v petek.. Kaj ve pravite??

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?