GregUr
|
srečki vem, da je po treh dneh zaostanka čista bedarija delat paniko, ampak ti trije dnevi meni predstavljajo grozljivko... glede na mojo preteklost mam vse šanse da mam še takšno smolo in "staknem" še IMN. itak sem po dolgem in počez predelala pušenjaka pa tudi RR, nekatere pravijo brez bolečin, oz. so se pojavile šele okrog 8., 9. tedna nosečnosti, ko je plod že tko velik, da jajcevod raznese in mu ni več pomoči kakšnih nenormalnih bolečin nimam, počutje je na psu (ok, to tut zarad živčkov), vsake toliko me dajejo rahli krčki kot pred , pa zdajle po kosilu me je začel nenormalno boleti križ sem šla malo za nazaj brat in vidim, da nisem edina k ji zamuja kjub temu da je vedno točna, test pa je -... G je danes že zaključila z delom, jutri je na urgenci, tako da jo lahko dobim le v petek. najboljše je res počakat, pa bomo vidli... čeprav ubija no pa še malo za smeh: moj dragi je prehlajen in se je danes spotoma iz službe ustavil v lekarni, da bi si kupil nekaj proti prehladu. pa si je rekel no, ko sem pa že ravn tu, bom vzel pa še en CB, da ne bo to vedno moja kupovala. in reče: "nekaj za prehlad prosim" lekarnarka: "no, imamo to, pa to, pa to pa to." moj: "in kaj bo najbolj pomagalo?" L: "a to za vas? ste prehlajeni?" moj: "ja, a ni videt in slišat?" <smeh> L: "no, dala vam bom xxxx, znate uporabljati to zdravilo?" moj: "ne" no, in mu vse razloži, kolikokrat na dan ipd, pol pa reče še kaj? moj: "en clear blue test" L: "aha, poznate zadevo, kako se uporablja?" moj <z učkami na pultu in čeljustjo pri čevljih>: "amm gospa to pa ni zame" uglavnem smejala sta se, prav tako pa še par onih čakajočih no nobeden ni mislu nč slabga
|