taška30 -> RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 (21.8.2012 19:18:24)
|
Še jaz se vam bom pridružila. Nisem sicer popolna začetnica, začela sem tečt en mesec pred Lj.maratonom 2009. Iz nule. Brez posebnega razloga. Nek hec v službi, kao gremo babe na maraton... Celo življenje sem sovražila tek in se ga izogibala ko hudič križa, npr. V OŠ pri telovadbi in tako... Hočem vam povedat, da sem v enem mesecu in pol takrat leta 2009 prišla do takega napeedka, da sem komot odtekla 10km. To ni primerjave s samostojnim tekom, tam je tak adrenalin, da te kar nese. Rezultat sem imela 1 ura in 5 min, kar ni blesteče, ampak sem bila tako ponosna nase, da sem še en mesec hodila naokoli ko pav.[sm=smiley36.gif] torej, razmislite, še imate čas, ravno sedaj zbirajo prijave... 2010 sem šla še na eno 10-ko, lani pa kar na 21-ko, čeprav prej NIKOLI nisem tekla dlje kot uro in četrt, pa še to le enkrat.Kaj dela adrenalin in navijanje gledalcev ob progi.[sm=smiley1.gif]No, 21 sem tekla 2 uri in 25 min, pa preživela.[sm=bravo.gif] za letos sem se že prijavila na 21! Tečem 2-3 x na teden, vmes imam obdobja (tudi po 1 mesec) "lenitisa". Zdaj pri teh temperaturah le cca. 45-50 minut, več se mi ne da, bom počasi probala malo podaljševat. Jaz sem pa za razliko od večine vas bolj popoldanski in večerni tekač, zjutraj sem preveč v komi, glede hrane raje bolj lačna kot sita, si pa ponavadi preden grem od doma stlačim v usta par pesti oreščkov, rozin al pa kr kakšno sladkarijo, da gre cukr direkt v kri... Čist preveč sem že naložila za prvič, bom kar nehala... Lo, Taška
|
|
|
|