taška30 -> RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 (1.9.2012 0:52:35)
|
Ja, meni je pozimi teči prav fajn. Sicer zime sploh ne maram, res ne maram, ampak sem pa ugotovila, da mi paše teči tam okoli ničle. Ta mrzel zrak zelo osvežilno deluje [sm=smiley36.gif]. Sicer traja malo dlje da si ogreješ mišice nog, jaz se namreč doma prej nič ne ogrevam, pač grem in začnem počasi tečt. Pa tam do -2 ali -3, če je manj pa ne, mi ne paše tako mrzel zrak na pljuča. Sazi, glede bolečin v kolku ne vem svetovati, ker mene kolki nikoli ne matrajo, je pa dejstvo, da je mene tudi po 15-em km začelo matrati marsikaj, bolela so me kolena, kar me nikoli prej niso, gležnji, po stegnih sem čutila rahle krče ob vsakem koraku , svoje stare superge sem spoznavala na povsem neke nove načine...[sm=jezicek.gif] itd... Ampak meni se je to zdelo pač normalno, glede na to da prej nikoli nisem tekla več kot cca.10-12km. 2 dni po 21-ki sem bila čist boga, musklfiber nor, navzdol po stopnicah sem hodila počasneje kot moja 90 letna babica, vsest se na wc školjko je bil cel projekt [sm=smiley36.gif], po dveh dneh je pa minilo, brez kakršnihkoli posledic. Da bi pa jaz recimo, kot je ena predlagala, sama za vajo odtekla 21 km pa vem, da zame ne pride v poštev. Ma, v sanjah ne. Do 15 še mogoče, za več pa nujno rabim navijače ob progi.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|