taška30
|
Joj, tale forum pa zna spravit ob živce s svojim neodpiranjem! Eh, brezveze... Jaz zdaj tekam 1-2x na teden. No, bolj 1x. Nisem še čisto not padla. Tečni so mi že ti umazani kupčki snega, pesek, pasji dreki po pločnikih, ki so pogledali ven izpod snega. Tečt grem v glavnem ko je že tema, ker mi čez dan nekak ne uspe in moram prav ves čas gledat pod noge, da v kaj ne zagazim, grr.. Kar se tiče dolžine teka, sem še na "zimski" kilometrini, se pravi cca. 30-35 minut, ne vem koliko to znese km. In zaenkrat imam vrh glave. Sem pa opazila, da zdaj ko sem spet malo v kondicijo prišla, lahko tečem tudi malo hitreje oz. malo pospešim vmes. To sem že lani počela, da vmes malo zašprintam za cca. 100m, potem itak ostanem brez sape , tako ene trikrat naredim. Hodim pa zdaj tudi 1x na teden na jogo in mi je ful fajn, res uživam. Predvsem najbrž zato, ker sem tam malo sama s sabo in v miru. No, saj med tekom si tudi sam s sabo, ampak imaš precej dela . Na jogi med sproščanjem, me pa včasih kr malo odnese, fajn občutek, kot da zadremam za par minut. Skratka, fajn kombinacija, tek in joga. In to pravim jaz, ki sem včasih hodila le na skupinsko aerobiko v centre, ostalo je bilo dolgočasno... . Ja, emšo, kaj češ... Lp
|