|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
25.1.2013 23:24:17   
taška30

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

"The hardest step for a runner is the first one out the front door." (via Twitter)

Ja, zelo resnično. user posted image

Tippi, ti si pa ful pridna. Kar tako naprej, če je volja.
Jaz sem trenutno na "zimskih" kilah.user posted image Niti nočem stopat na tehtnico, ampak ziher imam kakšne 2-3 več kot v nezimskih dneh. Ampak recimo, da je mati narava tako naredila, da nas ne zebe preveč. Konfekcije še ne rabim nove, ampak čutim, da sem bolj popol(nje)na.user posted image Tekat se mi ne da, čakam lepše vreme. Saj bo, še malo, pa bo pomlad, jeeeeeeee!!!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 326
27.1.2013 11:11:41   
LuLu
http://www.youtube.com/watch?v=bGJSEEx2pXc

user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 327
27.1.2013 19:37:56   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: taška30

"The hardest step for a runner is the first one out the front door." (via Twitter)

Ja, zelo resnično. user posted image

Tippi, ti si pa ful pridna. Kar tako naprej, če je volja.
Jaz sem trenutno na "zimskih" kilah.user posted image Niti nočem stopat na tehtnico, ampak ziher imam kakšne 2-3 več kot v nezimskih dneh. Ampak recimo, da je mati narava tako naredila, da nas ne zebe preveč. Konfekcije še ne rabim nove, ampak čutim, da sem bolj popol(nje)na.user posted image Tekat se mi ne da, čakam lepše vreme. Saj bo, še malo, pa bo pomlad, jeeeeeeee!!!

In bo res, in potem ne bo več nobenih izgovorov user posted image

Pridna sem pa zato, ker me dragi v rit suva user posted image Je bil pač moj dogovor in moja ogromna želja,da naj me vzpodbuja in tera in brca in zdaj je tolk zaresno zagrabil, da niti en dan ne morem pogolfat user posted image Če bi se sama tega lotila, bi se verjetno šla zimsko spanje user posted image

Danes bila na Šmarki. Odlično bilo. Šlo je dobro, tako gor, kot tudi dol. Na vrhu je bil pa tak sonček, da bi kar gor še ostala. user posted image

Jutri nadaljujem s telovadbo. user posted image

Mam pa eno žalostno vest. Danes smo pojedli zadnji avokado in to pomeni, da do četrtka, ko gre dragi v šoping, nema avokada user posted image Mislim, da bodo ta teden zajtrki še zanimivi user posted image

Lep začetek tedna vsem skupaj in vsaki posebej!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 328
27.1.2013 19:54:57   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi
in to pomeni, da do četrtka, ko gre dragi v šoping, nema avokada user posted image Mislim, da bodo ta teden zajtrki še zanimivi user posted image

Lep začetek tedna vsem skupaj in vsaki posebej!
Hvala, tebi tudi...
Nekaj mi ni jasno... ne moreš ti, odvisnica od avokada do trgovine jutri in ga kupit? user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 329
28.1.2013 9:20:37   
Najaa
user posted image Tippi vabljena h meni na avokadov namaz. Danes ga bom naredila, se je končno zmehčal. user posted image Za Šmarko in sončka pa itak že veš, da sem ti fauš... user posted image

Jaz sem pa včeri uspešno preživela polno luno. Itak nisem mela časa razmišljat o hrani, ko sta me tamali tak jezili. user posted image Edino kriza je bila, ko sem kosilo delala pa mož ni hotel probavat, sem pač jaz mal probala a ne... sam me ni potegnil v to, da bi jedla... user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 330
30.1.2013 9:43:54   
Najaa
Za vse tekačice, sezona maratonov in tekmovanj se začenja:

http://maraton-radenci.si/

Jaz kot rečeno bom navijačica, ve se pa kar prijavite. user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 331
30.1.2013 10:48:54   
Tippi
Najaa kapo dol za post. Men to ne bi zneslo niti v sanjah! To bi bila prava nočna mora! user posted image
Hvala za povabilo, enkrat te znam res presenetit user posted image

Evo, jaz vsak dan nekaj. Al telovadba, al sobno, zadnjič šmarka, in upam, da bo končno tudi tek. Včeraj sem preverila kako je s PST-jem, se že da lepo tečt. Tako da bom čez vikend že v supergah, razen če ne bo spet kakšnega snežnega meteža.

Še poročilo. Zjutraj sem na medu in becelu ter kosmatem kiviju. Po moje bom kmalu prešaltala, ali pa tudi ne. bomo videli kako je jutri v šparu z avokadi user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 332
30.1.2013 11:14:35   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Za vse tekačice, sezona maratonov in tekmovanj se začenja:

http://maraton-radenci.si/

Jaz kot rečeno bom navijačica, ve se pa kar prijavite. user posted image user posted image

Ok, to sem čakala... sicer me je stisnilo, ker nisem nit niti niti malo pripravljena, ampak sem vidla, da je komaj maja. Začelo se je v glavnem.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 333
30.1.2013 13:53:13   
Najaa
Tippi snega menda naj ne bi bilo več... iskreno upam, da res ne. user posted image Našega namaza pa ni več. Sva ga z mojim pridno pojedla zvečer z grisini. user posted image

LuLu ja sej maja je dosti tega. V prvem tednu junija pa računaj na DM tek. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 334
30.1.2013 14:00:04   
Tippi
katerega namaza? avokadovega? joooj rajcaš me, bom komaj zdržala do petka user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 335
1.2.2013 12:14:14   
LuLu
Naslednji na seznamu... DM tek, 1. junij 2013.

http://www.tekzazenske.si/

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 336
1.2.2013 12:18:46   
Tippi
Evo. Jaz mam dva avokada, torej jutri se ve, kaj bo za fruštek user posted image

Opa, vidim da so že maratončki. A to boste ve hodile?

Jaz se bom letos pripravljala za Franjo... in vas bom od daleč gledala in navijala user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 337
1.2.2013 12:25:52   
LuLu

A to boste ve hodile?
Jaz se bom letos pripravljala za Franjo... in vas bom od daleč gledala in navijala user posted image
Ne vem, na katerega bo kdo šel. Jaz lepim sem linke, pa se naj vsaka odloči. Mogoče pa grem na Franjo ti hrbet kazat user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 338
1.2.2013 12:30:04   
Tippi
Ne vem, na katerega bo kdo šel. Jaz lepim sem linke, pa se naj vsaka odloči. Mogoče pa grem na Franjo ti hrbet kazat user posted image

Pridna user posted image

kako to misliš kazala hrbet?
a.) greš ti tudi in veš, da boš hitrejša od mene?
b.) boš v spremljevalni ekipi kot motorist in boš pred mano mi molila vodo, ki mi bo pošla?
c.) boš v spremljevalni ekipi v avtu in boš priskočila na pomoč, če bom imela gumidefekt?

kaj zdej? user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 339
1.2.2013 12:36:51   
LuLu
Tippi, to je za kolesarje? Ker potem a.) odpade user posted image  

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 340
1.2.2013 12:40:04   
Tippi

Tippi, to je za kolesarje? Ker potem a.) odpade user posted image  

user posted image

Kolesarje ja. Dva maratona sem že odfurala, letos sicer ni bil v planu, sej veš user posted image pa to, ampak zdaj so se plani spremenili, tako da grem po tretjo kolajno user posted image user posted image in za laufarske maratone ne bo časa. pač če se vsega lotiš, nikjer nisi stoprocenten, to pa pri meni ne gre in kolo je moj lupčk user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 341
1.2.2013 17:00:50   
LuLu
Kolesarje ja.
Če jaz pridem s svojim kolesom v Franjo, tam tudi za vedno ostanem. Je sobno namreč... user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 342
1.2.2013 19:09:25   
taška30
Mene mika, da bi šla v Radence na eno lepo majsko 10-ko. Polmaratona imam dost 1x letno.user posted image
Se menimo s sodelavkami, da bi šle, firma plača prijavnino. :)

Predvčerajšnjim sem se spravla spet tečt. Zadnje čase se to bolj redko zgodi in sem se hotela vam takoj pohvalit, pa mi hudičev RR ni odprl okna za odgovor, grrrr...
Včeraj sem bila pa prvič v življenju na jogi, na predstavitveni vadbi, zeloooooo sem navdušena in najbrž se bom kar vpisala. In hodila 1x na teden. Hodi katera?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 343
1.2.2013 19:23:52   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Mene mika, da bi šla v Radence na eno lepo majsko 10-ko. Polmaratona imam dost 1x letno.user posted image
Se menimo s sodelavkami, da bi šle, firma plača prijavnino. :)

Predvčerajšnjim sem se spravla spet tečt. Zadnje čase se to bolj redko zgodi in sem se hotela vam takoj pohvalit, pa mi hudičev RR ni odprl okna za odgovor, grrrr...
Včeraj sem bila pa prvič v življenju na jogi, na predstavitveni vadbi, zeloooooo sem navdušena in najbrž se bom kar vpisala. In hodila 1x na teden. Hodi katera?

Prvo čestitke za začetek sezone user posted image
Na jogo sem hodla. Fajn sem se počutila po njej, ampak potem sem si prst na nogi zlomla in še od prej poškodba zlomljenega zapestja, mi ni več omogočalo normalnih vaj na jogi. Me je bolelo. Ok, tisti prst se je zacelil, ampak na zapestju pa imaš velikokrat težo in upogibanje, pa ni šlo... tako, da sem pustila. Bi pa hodla drugače dalje...

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 344
1.2.2013 19:25:12   
Najaa

katerega namaza? avokadovega? joooj rajcaš me, bom komaj zdržala do petka user posted image

O šele zdej vidla. Avokado ja. Mmmm je bil dober. user posted image Ti ga pa zdej tud maš, ne?

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 345
1.2.2013 19:28:14   
Najaa
Eh jaz tekla ne bom, ostajam pa navijačica. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 346
7.2.2013 8:51:15   
Tippi
Kje so vse tekačice??? user posted image

Če bo bog dal, bom v soboto spet po dolgem času naredila laufek. Komaj čakam, ker mi gre ta sobni bicikl že fejst na jetra user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 347
7.2.2013 19:15:02   
sazi
No, tu ena trenutnonetekačica. Mi zdravstveno stanje ne dopušča. Se počasi pobiram po eni virozi. Brez energije z zelo slabo kondicijo, s kraškega maratona pa vztrajno pošiljajo, koliko dni je še do dogodkauser posted image Ne vem, kako bom. Mogoče se v zadnjem hipu preprijavim na 8,5, čeprav mi sploh ni fora. No, bomo videli.

Druače me pa tudi mraz ne prežene, le sneg in led nista dobrodošla. Sem tekla tudi nekajkrat v zimskih, nočnih razmerah (v drubi, sama ne bi), pa mi paše, samo, kot rečeno, trenutno ne moremuser posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 348
7.2.2013 22:11:01   
taška30
Jaz sem tuki, kje si pa ti, Tippi?user posted image
No, meni uspe it tečt cca. 1 x na teden, tko na cca. 5 dni recmo. Za kaj več me pa vreme zaj****, ker recimo v tem snegu in plundri pač ne grem. Bomo vidli tale vikend, če mi rata kak dan. Nazadnje sem tekla v nedeljo.
Mi je pa fajn ko se spravim, kar z lahkoto tečem, se vidi da imam mišice spočite, ker grem bolj na redkouser posted image , pa tudi prehrana je zdaj v zimskem času bolj OH kot sicer...

Sazi, upam, da hitro okrevaš, tele viroze... user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 349
8.2.2013 9:30:31   
Pia*

Naslednji na seznamu... DM tek, 1. junij 2013.

http://www.tekzazenske.si/

Koliko je pa najmanj km, ki jih lahko izbereš na DM teku? Da vem ali bi moja rit zmogla tak napor!

Pa še eno vprašanje kako je z avti se moraš sam znajti ali je tam dovolj prostora?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?