Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 25.1.2013 23:24:17
|
|
|
|
taška30
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu "The hardest step for a runner is the first one out the front door." (via Twitter) Ja, zelo resnično. Tippi, ti si pa ful pridna. Kar tako naprej, če je volja. Jaz sem trenutno na "zimskih" kilah. Niti nočem stopat na tehtnico, ampak ziher imam kakšne 2-3 več kot v nezimskih dneh. Ampak recimo, da je mati narava tako naredila, da nas ne zebe preveč. Konfekcije še ne rabim nove, ampak čutim, da sem bolj popol(nje)na. Tekat se mi ne da, čakam lepše vreme. Saj bo, še malo, pa bo pomlad, jeeeeeeee!!!
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 27.1.2013 19:37:56
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 IZVIRNO SPOROČILO: LuLu "The hardest step for a runner is the first one out the front door." (via Twitter) Ja, zelo resnično. Tippi, ti si pa ful pridna. Kar tako naprej, če je volja. Jaz sem trenutno na "zimskih" kilah. Niti nočem stopat na tehtnico, ampak ziher imam kakšne 2-3 več kot v nezimskih dneh. Ampak recimo, da je mati narava tako naredila, da nas ne zebe preveč. Konfekcije še ne rabim nove, ampak čutim, da sem bolj popol(nje)na. Tekat se mi ne da, čakam lepše vreme. Saj bo, še malo, pa bo pomlad, jeeeeeeee!!! In bo res, in potem ne bo več nobenih izgovorov Pridna sem pa zato, ker me dragi v rit suva Je bil pač moj dogovor in moja ogromna želja,da naj me vzpodbuja in tera in brca in zdaj je tolk zaresno zagrabil, da niti en dan ne morem pogolfat Če bi se sama tega lotila, bi se verjetno šla zimsko spanje Danes bila na Šmarki. Odlično bilo. Šlo je dobro, tako gor, kot tudi dol. Na vrhu je bil pa tak sonček, da bi kar gor še ostala. Jutri nadaljujem s telovadbo. Mam pa eno žalostno vest. Danes smo pojedli zadnji avokado in to pomeni, da do četrtka, ko gre dragi v šoping, nema avokada Mislim, da bodo ta teden zajtrki še zanimivi Lep začetek tedna vsem skupaj in vsaki posebej!
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 27.1.2013 19:54:57
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi in to pomeni, da do četrtka, ko gre dragi v šoping, nema avokada Mislim, da bodo ta teden zajtrki še zanimivi Lep začetek tedna vsem skupaj in vsaki posebej! Hvala, tebi tudi... Nekaj mi ni jasno... ne moreš ti, odvisnica od avokada do trgovine jutri in ga kupit?
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 28.1.2013 9:20:37
|
|
|
|
Najaa
|
Tippi vabljena h meni na avokadov namaz. Danes ga bom naredila, se je končno zmehčal. Za Šmarko in sončka pa itak že veš, da sem ti fauš... Jaz sem pa včeri uspešno preživela polno luno. Itak nisem mela časa razmišljat o hrani, ko sta me tamali tak jezili. Edino kriza je bila, ko sem kosilo delala pa mož ni hotel probavat, sem pač jaz mal probala a ne... sam me ni potegnil v to, da bi jedla...
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 30.1.2013 9:43:54
|
|
|
|
Najaa
|
Za vse tekačice, sezona maratonov in tekmovanj se začenja: http://maraton-radenci.si/ Jaz kot rečeno bom navijačica, ve se pa kar prijavite.
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 30.1.2013 10:48:54
|
|
|
|
Tippi
|
Najaa kapo dol za post. Men to ne bi zneslo niti v sanjah! To bi bila prava nočna mora! Hvala za povabilo, enkrat te znam res presenetit Evo, jaz vsak dan nekaj. Al telovadba, al sobno, zadnjič šmarka, in upam, da bo končno tudi tek. Včeraj sem preverila kako je s PST-jem, se že da lepo tečt. Tako da bom čez vikend že v supergah, razen če ne bo spet kakšnega snežnega meteža. Še poročilo. Zjutraj sem na medu in becelu ter kosmatem kiviju. Po moje bom kmalu prešaltala, ali pa tudi ne. bomo videli kako je jutri v šparu z avokadi
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 30.1.2013 11:14:35
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Za vse tekačice, sezona maratonov in tekmovanj se začenja: http://maraton-radenci.si/ Jaz kot rečeno bom navijačica, ve se pa kar prijavite. Ok, to sem čakala... sicer me je stisnilo, ker nisem nit niti niti malo pripravljena, ampak sem vidla, da je komaj maja. Začelo se je v glavnem.
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 30.1.2013 13:53:13
|
|
|
|
Najaa
|
Tippi snega menda naj ne bi bilo več... iskreno upam, da res ne. Našega namaza pa ni več. Sva ga z mojim pridno pojedla zvečer z grisini. LuLu ja sej maja je dosti tega. V prvem tednu junija pa računaj na DM tek.
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 30.1.2013 14:00:04
|
|
|
|
Tippi
|
katerega namaza? avokadovega? joooj rajcaš me, bom komaj zdržala do petka
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 1.2.2013 12:18:46
|
|
|
|
Tippi
|
Evo. Jaz mam dva avokada, torej jutri se ve, kaj bo za fruštek Opa, vidim da so že maratončki. A to boste ve hodile? Jaz se bom letos pripravljala za Franjo... in vas bom od daleč gledala in navijala
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 1.2.2013 12:25:52
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi A to boste ve hodile? Jaz se bom letos pripravljala za Franjo... in vas bom od daleč gledala in navijala Ne vem, na katerega bo kdo šel. Jaz lepim sem linke, pa se naj vsaka odloči. Mogoče pa grem na Franjo ti hrbet kazat
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 1.2.2013 12:30:04
|
|
|
|
Tippi
|
Ne vem, na katerega bo kdo šel. Jaz lepim sem linke, pa se naj vsaka odloči. Mogoče pa grem na Franjo ti hrbet kazat user posted image Pridna kako to misliš kazala hrbet? a.) greš ti tudi in veš, da boš hitrejša od mene? b.) boš v spremljevalni ekipi kot motorist in boš pred mano mi molila vodo, ki mi bo pošla? c.) boš v spremljevalni ekipi v avtu in boš priskočila na pomoč, če bom imela gumidefekt? kaj zdej?
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 1.2.2013 12:36:51
|
|
|
|
LuLu
|
Tippi, to je za kolesarje? Ker potem a.) odpade
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 1.2.2013 12:40:04
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Tippi, to je za kolesarje? Ker potem a.) odpade Kolesarje ja. Dva maratona sem že odfurala, letos sicer ni bil v planu, sej veš pa to, ampak zdaj so se plani spremenili, tako da grem po tretjo kolajno in za laufarske maratone ne bo časa. pač če se vsega lotiš, nikjer nisi stoprocenten, to pa pri meni ne gre in kolo je moj lupčk
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 1.2.2013 17:00:50
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Kolesarje ja. Če jaz pridem s svojim kolesom v Franjo, tam tudi za vedno ostanem. Je sobno namreč...
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 1.2.2013 19:09:25
|
|
|
|
taška30
|
Mene mika, da bi šla v Radence na eno lepo majsko 10-ko. Polmaratona imam dost 1x letno. Se menimo s sodelavkami, da bi šle, firma plača prijavnino. :) Predvčerajšnjim sem se spravla spet tečt. Zadnje čase se to bolj redko zgodi in sem se hotela vam takoj pohvalit, pa mi hudičev RR ni odprl okna za odgovor, grrrr... Včeraj sem bila pa prvič v življenju na jogi, na predstavitveni vadbi, zeloooooo sem navdušena in najbrž se bom kar vpisala. In hodila 1x na teden. Hodi katera?
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 1.2.2013 19:23:52
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Mene mika, da bi šla v Radence na eno lepo majsko 10-ko. Polmaratona imam dost 1x letno. Se menimo s sodelavkami, da bi šle, firma plača prijavnino. :) Predvčerajšnjim sem se spravla spet tečt. Zadnje čase se to bolj redko zgodi in sem se hotela vam takoj pohvalit, pa mi hudičev RR ni odprl okna za odgovor, grrrr... Včeraj sem bila pa prvič v življenju na jogi, na predstavitveni vadbi, zeloooooo sem navdušena in najbrž se bom kar vpisala. In hodila 1x na teden. Hodi katera? Prvo čestitke za začetek sezone Na jogo sem hodla. Fajn sem se počutila po njej, ampak potem sem si prst na nogi zlomla in še od prej poškodba zlomljenega zapestja, mi ni več omogočalo normalnih vaj na jogi. Me je bolelo. Ok, tisti prst se je zacelil, ampak na zapestju pa imaš velikokrat težo in upogibanje, pa ni šlo... tako, da sem pustila. Bi pa hodla drugače dalje...
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 1.2.2013 19:25:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi katerega namaza? avokadovega? joooj rajcaš me, bom komaj zdržala do petka O šele zdej vidla. Avokado ja. Mmmm je bil dober. Ti ga pa zdej tud maš, ne?
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 1.2.2013 19:28:14
|
|
|
|
Najaa
|
Eh jaz tekla ne bom, ostajam pa navijačica.
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 7.2.2013 8:51:15
|
|
|
|
Tippi
|
Kje so vse tekačice??? Če bo bog dal, bom v soboto spet po dolgem času naredila laufek. Komaj čakam, ker mi gre ta sobni bicikl že fejst na jetra
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 7.2.2013 19:15:02
|
|
|
|
sazi
|
No, tu ena trenutnonetekačica. Mi zdravstveno stanje ne dopušča. Se počasi pobiram po eni virozi. Brez energije z zelo slabo kondicijo, s kraškega maratona pa vztrajno pošiljajo, koliko dni je še do dogodka Ne vem, kako bom. Mogoče se v zadnjem hipu preprijavim na 8,5, čeprav mi sploh ni fora. No, bomo videli. Druače me pa tudi mraz ne prežene, le sneg in led nista dobrodošla. Sem tekla tudi nekajkrat v zimskih, nočnih razmerah (v drubi, sama ne bi), pa mi paše, samo, kot rečeno, trenutno ne morem
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 7.2.2013 22:11:01
|
|
|
|
taška30
|
Jaz sem tuki, kje si pa ti, Tippi? No, meni uspe it tečt cca. 1 x na teden, tko na cca. 5 dni recmo. Za kaj več me pa vreme zaj****, ker recimo v tem snegu in plundri pač ne grem. Bomo vidli tale vikend, če mi rata kak dan. Nazadnje sem tekla v nedeljo. Mi je pa fajn ko se spravim, kar z lahkoto tečem, se vidi da imam mišice spočite, ker grem bolj na redko , pa tudi prehrana je zdaj v zimskem času bolj OH kot sicer... Sazi, upam, da hitro okrevaš, tele viroze...
|
|
|
|
RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013 8.2.2013 9:30:31
|
|
|
|
Pia*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Naslednji na seznamu... DM tek, 1. junij 2013. http://www.tekzazenske.si/ Koliko je pa najmanj km, ki jih lahko izbereš na DM teku? Da vem ali bi moja rit zmogla tak napor! Pa še eno vprašanje kako je z avti se moraš sam znajti ali je tam dovolj prostora?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?