Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 IZVIRNO SPOROČILO: LuLu "The hardest step for a runner is the first one out the front door." (via Twitter) Ja, zelo resnično. Tippi, ti si pa ful pridna. Kar tako naprej, če je volja. Jaz sem trenutno na "zimskih" kilah. Niti nočem stopat na tehtnico, ampak ziher imam kakšne 2-3 več kot v nezimskih dneh. Ampak recimo, da je mati narava tako naredila, da nas ne zebe preveč. Konfekcije še ne rabim nove, ampak čutim, da sem bolj popol(nje)na. Tekat se mi ne da, čakam lepše vreme. Saj bo, še malo, pa bo pomlad, jeeeeeeee!!! In bo res, in potem ne bo več nobenih izgovorov Pridna sem pa zato, ker me dragi v rit suva Je bil pač moj dogovor in moja ogromna želja,da naj me vzpodbuja in tera in brca in zdaj je tolk zaresno zagrabil, da niti en dan ne morem pogolfat Če bi se sama tega lotila, bi se verjetno šla zimsko spanje Danes bila na Šmarki. Odlično bilo. Šlo je dobro, tako gor, kot tudi dol. Na vrhu je bil pa tak sonček, da bi kar gor še ostala. Jutri nadaljujem s telovadbo. Mam pa eno žalostno vest. Danes smo pojedli zadnji avokado in to pomeni, da do četrtka, ko gre dragi v šoping, nema avokada Mislim, da bodo ta teden zajtrki še zanimivi Lep začetek tedna vsem skupaj in vsaki posebej!
|