Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igr... 9.8.2012 16:51:18
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Ja, samo tak človek tudi dr. romana ne more brati....in potem bbc lahko tudi naredi reportažo o tem, da so dr. romani čista fantazija, ker se doktorji v realnem življenju poročajo med sabo in ne z medicinskimi sestrami...... ja ne vem no, koliko je to zate čista fantazija, ampak moj stric je doktor in moja teta (z njim poročena) je medicinska sestra. se zgodi. in to v sloveniji!
|
|
|
|
RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igr... 9.8.2012 21:18:19
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: liliana Ja, samo tak človek tudi dr. romana ne more brati....in potem bbc lahko tudi naredi reportažo o tem, da so dr. romani čista fantazija, ker se doktorji v realnem življenju poročajo med sabo in ne z medicinskimi sestrami...... ja ne vem no, koliko je to zate čista fantazija, ampak moj stric je doktor in moja teta (z njim poročena) je medicinska sestra. se zgodi. in to v sloveniji! No, torej je vse mogoče......
|
|
|
|
RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igr... 10.9.2012 15:27:38
|
|
|
|
ronja
|
Sem se glih spomnila a veš da je "Baby" oz. Jennifer Gray v filmu Dirty Dancing bila stara že 27 let in je igrala 17 letnico.user posted image Pa bi ji dala 27 let v filmu?...jes ne user posted image A se hecaš? Ko sem ta film gledala, mi nikakor ni bilo jasno, kaj mora ta 30 letnica spraševat očija za dovoljenje, če lahko gre na ples? Res, 5% mi ni bilo jasno! Sploh mi ni bilo jasno, da še živijo skup, pa to ajde, ampak da pa se obnaša ko ena najstnica mi sp nikakor ni šlo v račun. Meni se res ni zdela najstnica. Sicer mi je vseeno, kdo igra koga, zaradi mene lahko igrajo celo ženske moške (recimo kot je Cate Blanchet igrala Dylana - ga je boljše zadela kot ostali moški, ki so ga igrali), če so prepričljivi, mi dol visi. Če pa niso, pa seveda moti, ker potem cela zgodba ni verjetna. Knjige pa še nisem prebrala, filma pa še naredili niso, tak da ne morem nič rečt o teh vaših sadomazo scenah:D.
|
|
RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igr... 10.9.2012 16:06:49
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja tak da ne morem nič rečt o teh vaših sadomazo scenah:D. oho. kr naših zdej.. a ti posodim lisice mogoče?
|
|
|
|
RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igr... 11.9.2012 17:50:32
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
MATEYKA ZS!!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?