nejcko -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (3.8.2012 9:48:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: mateyka meh liliana, I don`t buy it - naj bo še ne vem kako popularna (knjiga namreč), če ne bi bla edgy in kontroverzna, jo imo ne bi preveč zanimal.. Mislila sem bolj na finančni faktor glede popularnosti knjige.....če je že knjiga tak hit, se pričakuje, da bo film tudi.....in glavna igralka ima tudi fajn ceno.....in če je fajna njena cena, lahko več daruje v dobrodelne namene.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Itak Angelina ni nekaj od igralke.......lepa je, to pa je tudi vse.....da bi pa zdaj v filmu "začutil" njo kot igralko, pa meni ni uspelo......noben njen film mi ni "segel v srce"..... No, točno to sem mislila. Mene tudi kot igralka ni prepričala, čeprav njenih filmov (akcijskih) niti gledala nisem. Meni osebno je Kidmanca en tak kameleon - lepa in zelo dobra igrala, ki jo v večini filmov začutim, ker se res prelevi v vlogo, ki jo igra, pa naj igra grdostijo ali mater terezo ... zna.
|
|
|
|