A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

liliana -> A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (2.8.2012 14:19:00)

Res da dobro zgleda, vendar je vseeno že skoraj 40 let in po moje je malo idealistično pričakovati, da bi lahko igrala 20 letno študentko.....

http://www.siol.net/scena/film/novice/2012/07/angelina_zeli_vlogo_v_50_shades_of_grey.aspx

A te igralke mislijo, da so večno mlade?

HuAnita -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (2.8.2012 15:47:50)

Ne, ker v srcu se počuti 20-letnico....

(pomežik)

mateyka -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (2.8.2012 16:08:38)

wellll, khmmm.. če hoče glavno vlogo, mi bo ubitačno smešno, če jo dobi, ker bo morala igrat devico. [sm=jezicek.gif]

liliana -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (2.8.2012 16:18:59)

Ja, devico, ki nima pojma o seksu.....

Za Laro Croft je bila že enkrat prestara....samo potem se je sicer res malo čudežno pomladila in shujšala do dahauskega atleta.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Samo 20 let stara pa vseeno ne zgleda......pa lifting in operacije gor ali dol.....še manj pa zgleda nedolžno in naivno......

mateyka -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (2.8.2012 16:48:33)

po moje jo je pritegnila S/M scena; vedno je bla bolj kinky sorte..

nejcko -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (2.8.2012 17:55:03)

Na tej sliki pa res postarana zgleda, pa tak kurbiš look ima. Meni ona nekako ni ravno nek presežek lepote, no, pa tudi tako mi ni ... ne vem zakaj, ampak mi res ne potegne.

Sicer pa dol na linku piše, da je vlogo dobila ena druga: 
mma Watson z glavno vlogo v Fifty Shades of Grey Britanska igralka Emma Watson je dobila glavno vlogo v težko pričakovanem filmu, posnetku romana Fifty Shades of Grey.

rozilu -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (2.8.2012 18:09:37)

Hehehe, meni tudi Angie ni fajn (sploh ob njenega moža bi dala kako drugo [sm=smiley36.gif]), še manj pa mi paše v vlogo 20-letnice!

Emma Watson bo veliko bolj primerna, sploh če jo imaš v glavi kot pridno punco iz HPja...

Ampak na tistem portalu so res dosledni - novica, da je Emma Watson dobila vlogo je z 25. 7., tale da bo Angelina mogoče dobila vlogo (oz. da si jo želi) pa z 31.7. Zdaj me pa prav zanima... [sm=smiley1.gif]

rozilu -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (2.8.2012 18:31:33)

Očitno so vse samo govorice:

http://www.theweek.co.uk/film/48157/fans-outraged-emma-watson-fifty-shades-grey-rumour

diana 28 -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (2.8.2012 19:14:52)

Leta gor al dol. Meni se zdi lepša od marsikatere 20 letnice. Sicer se niti ne ubadam s takimi stvarmi vendar lahko rečem, da bi bila samo vesela zanjo, če bi ji uspela kakršna koli vloga. Včasih se mi zdi, da smo ženske malo preveč kritične. Hvala bogu, če ji uspe.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.8.2012 19:31:41)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

liliana -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (2.8.2012 20:04:48)

IZVIRNO SPOROČILO: rozilu

Očitno so vse samo govorice:

http://www.theweek.co.uk/film/48157/fans-outraged-emma-watson-fifty-shades-grey-rumour

Niso še izbrali igralke....še manj pa igralca......

liliana -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (2.8.2012 20:08:08)

IZVIRNO SPOROČILO: diana 28

Leta gor al dol. Meni se zdi lepša od marsikatere 20 letnice. Sicer se niti ne ubadam s takimi stvarmi vendar lahko rečem, da bi bila samo vesela zanjo, če bi ji uspela kakršna koli vloga. Včasih se mi zdi, da smo ženske malo preveč kritične. Hvala bogu, če ji uspe.

Meni je bila lepa ženska.....preden je po holivudsko tudi ona shujšala.....vendar za vlogo nedolžne 20 letnice pa mi pač ne paše....

Saj tudi Julia Roberst ne more več igrati 20 letne lepotice.....

Pri 40 lahko lepo izgledaš, si lepa, dobro ohranjena.....vendar ti vseeno na faci piše, da nimaš več 20 let.....tudi če te še tako dobro fotograsko obdelajo.....

liliana -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (2.8.2012 20:10:33)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

po moje jo je pritegnila S/M scena; vedno je bla bolj kinky sorte..

Pritegnila jo verjetno zelo velika priljubljenost knjige,ki je krepko presegla v prodaji najbolj prodajani knjigi v zadnjem času, DaVincijevo šifro in Harryja Poterja......

mateyka -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (2.8.2012 21:46:15)

meh liliana, I don`t buy it - naj bo še ne vem kako popularna (knjiga namreč), če ne bi bla edgy in kontroverzna, jo imo ne bi preveč zanimal..

LuLu -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (2.8.2012 22:15:03)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Pri 40 lahko lepo izgledaš, si lepa, dobro ohranjena.....vendar ti vseeno na faci piše, da nimaš več 20 let.....tudi če te še tako dobro fotograsko obdelajo.....

To je uspelo le enkrat... Beverly Hills 90210 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

čipka -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (2.8.2012 23:54:06)

IZVIRNO SPOROČILO: diana 28

Amen. Včasih tukaj na rr se mi zdi, kot da bi bila na tržnici pri onih starih ženičkah in poslušala ena čez drugo kokodakajo in šinfajo čez te in one. "A si vidla uno k je dobila vlogo za 20 letnico? Pa je že 40 veš, to se pa res ne spodobi za takšno ženo oz. ne vem kako bi lahk dobila vlogo k je pa že starikava ane Francka? Pa pravi Francka:" ja to je pa tako če maš preveč denarja, a veš k una moja soseda ma tut velik dnarja, pa si je dala lifting obraza, sam ji nič ne pomaga k je že po naravi takšna!......[sm=jezicek.gif] jes se opravičujem, dons me mal luna al kva daje, nimam pojma. Sam če res tega ne maram no...al sem pa jes čudna [sm=smiley4.gif][sm=smiley36.gif]

mateyka -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (3.8.2012 0:29:21)

ma ne ćipka, ni to kar ti tle karikiraš že v grotesknost. [img]http://therockerfund.files.wordpress.com/2010/02/giggle33.gif[/img] gre se za to da je dostim ljudem pač bedno gledat nerealno situacijo. tko kot bi mi blo pač nikakvo, da bi en 5 letnik igral dojenčka, mi je prav tako bedno da gledam žensko ki je očitno čez 30, da mi igra najstnico. nekak se pol ne morem vživet v zgodbo. vsi dobri filmi morajo bit believable do mere da ni moteče za zgodbo. razen če priredijo scenarij da je uspešna poslovna ženska pri 30-ih, to bi še šlo.. sam fenom knjige pa to ne bi blo preveč všeč imo, pa četudi je angie - sej veš kako je s feni; zgodba je sveta pa to [sm=smiley17.gif] [sm=smiley36.gif]

liliana -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (3.8.2012 8:17:54)

meh liliana, I don`t buy it - naj bo še ne vem kako popularna (knjiga namreč), če ne bi bla edgy in kontroverzna, jo imo ne bi preveč zanimal..

Mislila sem bolj na finančni faktor glede popularnosti knjige.....če je že knjiga tak hit, se pričakuje, da bo film tudi.....in glavna igralka ima tudi fajn ceno.....in če je fajna njena cena, lahko več daruje v dobrodelne namene.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Itak Angelina ni nekaj od igralke.......lepa je, to pa je tudi vse.....da bi pa zdaj v filmu "začutil" njo kot igralko, pa meni ni uspelo......noben njen film mi ni "segel v srce".....

čipka -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (3.8.2012 9:40:59)

ma ne ćipka, ni to kar ti tle karikiraš že v grotesknost. [img]http://therockerfund.files.wordpress.com/2010/02/giggle33.gif[/img] gre se za to da je dostim ljudem pač bedno gledat nerealno situacijo. tko kot bi mi blo pač nikakvo, da bi en 5 letnik igral dojenčka, mi je prav tako bedno da gledam žensko ki je očitno čez 30, da mi igra najstnico. nekak se pol ne morem vživet v zgodbo. vsi dobri filmi morajo bit believable do mere da ni moteče za zgodbo. razen če priredijo scenarij da je uspešna poslovna ženska pri 30-ih, to bi še šlo.. sam fenom knjige pa to ne bi blo preveč všeč imo, pa četudi je angie - sej veš kako je s feni; zgodba je sveta pa to [sm=smiley17.gif] [sm=smiley36.gif]

Ja, čist štekam [sm=smiley36.gif] ampak jes vseen mislim, da jo bo fajn zaigrala, maskeri pa kozmetični asi bodo pa že naredili svoje. Sem se glih spomnila a veš da je "Baby" oz. Jennifer Gray v filmu Dirty Dancing bila stara že 27 let in je igrala 17 letnico.[sm=bravo.gif] Pa bi ji dala 27 let v filmu?...jes ne [sm=smiley36.gif]

nejcko -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (3.8.2012 9:48:21)

Mislila sem bolj na finančni faktor glede popularnosti knjige.....če je že knjiga tak hit, se pričakuje, da bo film tudi.....in glavna igralka ima tudi fajn ceno.....in če je fajna njena cena, lahko več daruje v dobrodelne namene.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Itak Angelina ni nekaj od igralke.......lepa je, to pa je tudi vse.....da bi pa zdaj v filmu "začutil" njo kot igralko, pa meni ni uspelo......noben njen film mi ni "segel v srce".....

No, točno to sem mislila. Mene tudi kot igralka ni prepričala, čeprav njenih filmov (akcijskih) niti gledala nisem.

Meni osebno je Kidmanca en tak kameleon - lepa in zelo dobra igrala, ki jo v večini filmov začutim, ker se res prelevi v vlogo, ki jo igra, pa naj igra grdostijo ali mater terezo ... zna.

HuAnita -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (3.8.2012 11:32:26)

Meni je Angelika enostavno preveč lepa za igralko. Tako je lepa, da gledaš samo te njene žnable, oči, obraz, nikakor pa dojemam vloge po navadi.... Drugače min je pa še kar kul kot oseba, kup otročkov, pa dobrodelnost, ok, ja promocija zase, ampak TUDI za Bosno ipd.... Kar kul mi je... Ampak za 20-letnico pa res malo prestara :-)

alda -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (7.8.2012 19:09:28)

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Na tej sliki pa res postarana zgleda, pa tak kurbiš look ima. Meni ona nekako ni ravno nek presežek lepote, no, pa tudi tako mi ni ... ne vem zakaj, ampak mi res ne potegne.

Sicer pa dol na linku piše, da je vlogo dobila ena druga: 
mma Watson z glavno vlogo v Fifty Shades of Grey Britanska igralka Emma Watson je dobila glavno vlogo v težko pričakovanem filmu, posnetku romana Fifty Shades of Grey.

podpis če dovoliš!!Nič posebnega!1

Blink1 -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (8.8.2012 11:44:03)

Res da dobro zgleda, vendar je vseeno že skoraj 40 let in po moje je malo idealistično pričakovati, da bi lahko igrala 20 letno študentko.....

http://www.siol.net/scena/film/novice/2012/07/angelina_zeli_vlogo_v_50_shades_of_grey.aspx

A te igralke mislijo, da so večno mlade?

Lahko pa igra mrs. Robinson [sm=smiley1.gif]

liliana -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (8.8.2012 12:23:24)

IZVIRNO SPOROČILO: Blink1

Lahko pa igra mrs. Robinson [sm=smiley1.gif]

To pa bilo taman za njo......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mateyka -> RE: A ni že Angelina malo prestara, da bi igrala 20 letnico? (8.8.2012 12:39:39)

no, za misis robinson; bi pa pol vsaj delno razumela zakaj je bogi poba ponorel za mamo [sm=smiley36.gif]

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>