Julija08 -> RE: ZDAJ PA ZARES... (28.8.2012 12:07:57)
|
Jaz sem še tukaj...očitno edina...no skoraj;))) Jenny17, tudi meni bila ločevalna najboljša do sedaj...mislim, da bom tudi jaz začela jesti po tem principu, dodala bom samo še dve vmesni malici (da bo več obrokov)...mi je edina po kateri sem dejansko shujšala in tudi ful jedla...ampak med nosečnostjo sem se zredila in zdaj jih ne spravim dol (pa ima sin v petek že 4 leta)[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Mi pa paše ločevalna, zato, ker ni treba zajtrka jesti (ni šans da ga) in zato jaz tam okoli 9h pojem sadje šele, potem še enkrat npr. ob 11h in potem kosilo ob 13-14 uri....lahko mi je tudi, ker lahko za jesti nosim s seboj v službo...edino juho sem vedno spustila, ker to pa res ne mislim s seboj vlačit.... Tako, da še počakam do sinovega rojstnega dneva, potem bom pa verjetno tudi jaz začela s to varianto...ampak prirejeno po moje.... Vsaj da dobim začeten zagon.... Ampak dejstvo je, da brez precej miganja in spremenjenega načina prehrenjevanja bodo šle kile nazaj 1x hitreje in 1x več...
|
|
|
|