Dorianna -> RE: ZDAJ PA ZARES... (4.8.2012 9:33:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *raci* kdaj ti je pa ratal 5 km pereteč, če imaš dojenčka, si ga dala v varstvo? Zjutraj peljem starejšega otroka v vrtec in grem še tečt. Mlajši pa je medtem v varstvu pri tašči. *raci* - kapo dol, da si se lotila tega v salonu. Jaz pa sem tolk trmasta, da ne dam denarja za nekaj, kar v bistvu podpira mojo lenobo. Če sem si lahko sama nabrala te kilograme, jih bom sama tudi odlepila stran. [sm=smiley36.gif] Ker sem bila sama že 3x na ločevalni in sicer vsakič ful shujšala, še več pa nazaj pridobila, sem se odločila, da tokrat delam na dolgi rok. Nič več hitrih učinkov za kratek rok. Res čista spremembe življenjskega stila. Zato pa tudi jem vse, kilogrami gredo sicer počasneje dol, a vseeno gredo. RAKICA1 - kljub 4 sončkom si moraš vzeti vsaj pol urce dnevno časa zase. Moraš. Jaz pravim, da ženska mora najprej poskrbeti zase kot za žensko, potem pa za vse ostale vloge v življenju, ki jih ima. Držim pesti, da ti rata. [sm=smiley1.gif] LuLu - kakšno motnjo pa si ti imela? Kako pa si jo prepoznala oz si bila tudi kaj zdravniško obravnavana? Medea10 - [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za seznamček! Super je! Aja, še moja višina: 174cm Julija08 - če se ti zgaga zelo pogosto pojavlja, mogoče tudi po zaužitju drugih izdelkov, potem se le pojdi pokazat k zdravniku. Moja mami je pred časom tud imela te težave in je pristala na antibiotikih. Če se ne motim se je šlo za neko bakterijo v želodcu, ki če se ne zdravi, lahko postane malo večja težava. Nočem te strašiti, samo povem, kako se je zgodilo pri moji mami. Sem pa fuuuuuuul vesela, da nas je kar nekaj junakinj s podobnimi štartnimi kilogrami in podobnim ciljem. [sm=smiley16.gif]Priznam, da mi gredo malček na živce punce, ki jamrajo, kolk so debele in da morajo shujšati - cca 2 kilograma. [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|