Julija08 -> RE: ZDAJ PA ZARES... (7.8.2012 12:19:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dorianna IZVIRNO SPOROČILO: *raci* Ja, so mi naredili načrt za 3,000,00 EUR [sm=smiley36.gif], pa sem si sama izbrala za 5 mesece, troej 50+50 terapij. 10+10 terapi sem že porabila in shujšala 6 kg, začela sem z 95 kg, včeri sem jih imela 89 kg. Predvidevam, da bom tam do konca novembra. Masaž nimam nič, za konec, ko bo manj špeha, sem si pustila 10x kavitacija z UZ, to sem dobila za darilo ob vpisu. Dorannna, sej midva sva pa na istem z težo in željami, kolk si pa velika? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Verjamem, da so se najprej lotili načrta za denarčke. Tako pač dandanes to kolesje deluje. Drugače me bolj zanima, če si s svetovalko naredila načrt do kakšnih mer in teže naj bi prišla v tem času. Kot je meni znano, naj bi na posvetu opravili tudi to. A teh 6 kg si dala dol že v 1 mesecu, če sem prav razumela? Jaz imam 174 cm in res imam željo in motivacijo, da do decembra oz konec leta pridem nekje do 75 kg. Potem pa v naslednjem letu še cca 5 kg dol, tako, čisto na izi. Aja, sem pa jih od lanskega decembra dala dol že 22 kg [sm=smiley9.gif] vau bravo čestitam!!!! Dobra si ej![sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jaz mam tud kar zagon, prav zanimivo, res pa da mi v tej vročini tud paše nič ne....sem bolj na sadju, pa kruha sem se odpovedala....se pa bojim vikenda, pa še nečak ima rojstni dan :(((( [sm=jezicek.gif] Raci: za 3 jurje bi ti mogli potem komplet novo garderobo častit [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|