katniss -> RE: Aprilčice 2013 (12.11.2012 9:09:42)
|
Dobro jutro[sm=smiley1.gif] Hvala za kavico top10! tijati in Pkica: jaz tudi vec ne vem kako bi spala... Sem bla prej navajena spat v polozaju za nezavestne, tak napol na boku/napol na trebuhu. Pa mi je kr ratovalo do tega tedna... Trebuscek na poti. Mislim, da sem pri Pusenjaku prebrala, da dokler ti pase spat na trebuhu, pac spis tako. Sej se v spanju obrnes, ko ti ne pase vec. Pa tudi otroka ne mores 'zmeckat'. Je pa neprijetn obcutek, ko kr naenkrat ne ves kako bi se obrnil ja... Jaz sem imela obcutek danes ponoci, da se mi maternica poskusa raztezat in je bilo prav neprijetno. Nobenih krcev ali kaj takega, samo ob straneh sem cutila vezi kako so se raztegovale. Zraven sem bila pa se napihnjena kot slon... Ah ja.. Brcike jaz cutim ze redno vsak dan. [sm=smiley1.gif] Je pa res, da jih vcasih zacutim cisto blago sele zvecer in je to to. Danes je beba mela ze neverjetne akrobacije zjutraj... Moram pa biti res umirjena in sproscena. Pomaga pa za ziher, ce pojem nekaj sladkega hihi.[sm=smiley36.gif] Je pa res, da je do 24. tedna normalno, da se ne cuti vsak dan ali vec dni zapored. Verjamem pa, da lahko kr panika nastane... Tako, da vam zelim dosti mirnih zivcev. So ziher vase [sm=duda.gif] super in vredu. Mogoce so pa samo bolj zaspane sorte? [sm=zaspan.gif] Vsem, ki vas mucijo virusi in bakterije pa zelim, da se cimprej resite teh nadlog! Morem potrkat, prehlajena bila res cisto cisto na zacetku (tam en 5.teden), ampak je bilo precej hudo. Pa ponavadi ne poberem vsega skupaj... Kaj sanjate drugace? Jaz sem danes mela take grozne sanje... Sem mogla takoj na wc letet, da preverim, ce se slucajno niso uresnicile, da ne krvavim. Ocitno je ta strah se vedno mocno prisoten pri meni, ker sem na zacetku res krvavela... Itak, da sem pol nazaj zaspala in sanjala neke gangsterske sanje. [sm=smiley36.gif] Dolgcas mi ponoci res ni[sm=smiley1.gif] Evo, fajn se imejte, lep in produktiven dan vam zelim!
|
|
|
|