Mamaja -> RE: Aprilčice 2013 (24.10.2012 8:32:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Mamaja tukaj so vse dobrodošle! [sm=bravo.gif] Kdaj imaš rok? Da te dobrdan zapiše v seznamček [sm=smiley1.gif] Mogoče še, koliko si stara in od kod prihajaš? Sem mislila, da gredo na seznam samo aprilčice, pa zato nisem sporočala podatkov. Rok imam 16. 3. , stara sem 35 let, iz LJ, čakam prvo dete IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Še eno vprašanje za tiste, ki ste bile na AC ali biopsiji. Glede na to, da sva se odločila, da bova vprašala za spol, ali lahko vprašam pušenjaka, da še pred posegom poskuša pogledat kaj imava, glede na to, da pri posegu mora uporabit tud ultrazvok, po moje mu ne bi bil problem, ali pač? "Ko pita ne skita," pravijo pri naših južnih sosedih. In jaz se tega kar držim [sm=smiley1.gif]. Če prijazno vprašata, vama zagotovo ne bo odklonil, razen če bi bilo to mogoče zelo zapleteno, česar pa ne verjamem. Druga pa je, če se bo videlo, katerega spola je... IZVIRNO SPOROČILO: Rozica983 Mene pa zanima, če katera ve, ali gre lahko nosečka srečka na masažo stopal? Namreč dobila sem bon za RD in ga moram unovčit do naslednjega tedna. Zdaj pa nevem, a lahko al ne?? Je katera kdaj kaj slišala? Če obstajajo prilagojene navadne masaže za nosečnice, ni vrag, da ni tudi prilagojenih masaž za noge. Jaz bi na tvojem mestu poklicala v salon, za katerega imaš bon, in vprašala. Če masaža stopal v nosečnosti slučajno ni priporočljiv, se skušaj zmenit za drugo masažo, ki ti jo lahko izvedejo, ali pa se zmeni, da ti za eno leto podaljšajo veljavnost bona. Pa sporoči, kako je šlo, da bomo vedele, a lahko hodimo masirat boleča stopala. Jaz bi jih včasih kar odšravfala, tako bolijo.
|
|
|
|