katniss -> RE: Aprilčice 2013 (22.10.2012 12:20:50)
|
Tippi: ne ne, je bilo cisto na zacetku. Je bilo pa kar grozno, ker se je zgodilo en teden potem, ko se je prikazala crtica... Na drugem UZju sta se videli dve vrecki, ena z utripom in ena brez in so potem sklepali, da je krvavitev bila v bistvu delni splav oziroma dvojcek, ki ni bil vredu. Ne, seveda nic ni narobe, ce o tem ugibas in si zelis dolocenega spola. [sm=smiley1.gif] Meni gre samo na zivce vcasih, ko nekateri tako z gotovostjo trdijo, da vedo kaj bo.. Moznost so res vedno 50:50 za ugibanje.[sm=smiley36.gif] Vesela bom fantka ali puncke, sem si pa res vedno predstavljala, da si bom zelela tocno dolocen spol. Zdaj pa je res tako, da me ne 'skrbi' kaj bo. Seveda me pa matra firbec kaj bo[sm=smiley36.gif] Predvsem zato, ker bi rada ze sla kaki mini shopping nardit pa bolj zares vozicke gledat, ceprav mi je povecini vsec vse v bolj nevtralnih barvah. Hm, je res malo tezko razlozit, ker sem ze tudi kot mala pupa razmisljala, kako bo, ko bom mama in bom mela eno puncko in enga fantka.. Zdaj pa ima prijateljica super fajn puncko, ta druga pa super lusnega fanticka in me trenutno res bolj skrbi, da bo vse vredu! [sm=smiley1.gif] Uf, malo sem se razgovorila o tem.. haha. Opazam pa, da me danes malce hormoni dajejo. Dragega dva dni ne bo doma in sem malce izgubljena.. Dobim obiske cez 10minutk pa gremo na soncka, da bo cas prej minil [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|