RE: Aprilčice 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (19.10.2012 13:10:31)

Seveda, da bom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Jaz vas mam še vedno za sonosečke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] Ker se je z vami vse začelo, samo upam na lepši konec[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Drgač pa khm, bananin čips in pečena jajčka rulz[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Urša

ursap -> RE: Aprilčice 2013 (19.10.2012 14:52:05)

pozdravljene aprilčice2013,
sem mama aprilčice2012, pa sem malo pokukala k vam. želim vam zdravo, srečno in veselo nosečnost. 
lp, urša [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/img]

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (19.10.2012 15:03:46)

Hej hej

Jaz sem pa tolk utrujena :((( Še vedno ... in ja, še vedno briham ... a sem zdaj edina? sisy, kakos it i s tem? Ah, brezveze ... na sprehodu nisem bla že 4 msece in nimam niti energije, niti želje, kljub lepemu vremenu ...

tippi, ja mi je znano to, da se dela po prioritetah itak kar ni nujno in česar nihče ne pregleda sploh ne anredim ker ne zmorem , jebi ga ... če bo pa kdo kaj kda reku, lej sorry, grem lahk sam na bolniški, nardim, kar lahko ...

dans zvečer greva z možekom na vožnjo po ljubljanici, pa vroč čajčk in na pečen kostanj ;) mal romantike ...

vikend bom počivala in pisala ...za to ne potrebujem kaj dosti energije ;)

pa lep pozdravček, se beremo ;)

katniss -> RE: Aprilčice 2013 (19.10.2012 18:01:35)

Dober vecer punce [sm=smiley1.gif]

Vidim, da je bilo kar pestro!
Jaz danes zakljucujem 16. teden in ravno danes se imela zjutraj obcutek, kot da se je nekaj cisto nalahno 'zaletelo' v mojo trebusno steno in bilo dovolj spodaj, da ni bila prebava. [sm=bravo.gif]
Tako da bomo videli kak bo slo naprej.

Drugace pa sem prezivela lep dan na soncku (ja tudi tu na severu ga imamo!). Sem bila s prijateljico v zivalskem vrtu, zdaj pa sem cisto utrujena.
Me spodaj vse malo zateguje ampak nic resnega. Trebuscek se prav lepo vidi! Zdaj pa res vec ne morem skrivati. [sm=smiley1.gif]

No na hitro naj bo to vse, si kuham spinaco potem pa z mozem piciva v gledalisce na en tak umirjen koncert. Upam samo. da ne bom zaspala[sm=smiley36.gif]

minka tonka -> RE: Aprilčice 2013 (19.10.2012 20:22:52)

Drgač pa khm, bananin čips in pečena jajčka rulz[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Ooooooooo, spet pečena jajčka [sm=bravo.gif], kako faaaaaaaaaaaaaaaajn!!! Privoščim ti iz srca!

Sisy -> RE: Aprilčice 2013 (21.10.2012 8:00:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Misliš, da bo šlo brez košare? Sem malo skeptična, ker športni del je res odprt, tam v košari so pa čisto v zavetju. Pa tudi poglej, če se potem športni del res čisto poleže. Pri našem vozičku je ena guba, tako da športni del ni primeren za novorojenčka. Ampak saj se za peg perego dobi tudi ena taka mehkejša košara, ki se samo položi v športni del, tudi to je dobra opcija za prvih nekaj mesecev.

ja menda gre do konca naslon. jaz sem itak pristaš naravnega, če temu lahko tako rečem in nekako sem imela v planu, da sploh ne bom prva dva meseca imela vozička, posledično tud košare ne bom potrebovala, potem čez poletje bo pa itak vroče in bo otročiček že malo večji in košara spet ne bo prišla v poštev. če bo pa sila, se bomo pa že znašli. skratka vozička ne bomo kupovali, če sva tega dobila. pa kakršn koli že je.

A prvé dva meseca pa ne bos sla z otrockom ven????? Rodile bomo apríla in takrat se bo zacelo lepo vreme,toplejse in vsekakor so v taksnem vremenu se priporocajo sprehodi...Jaz sem sla pri obeh takoj ven...In brez kosare? Ne priporocam....Edini naravni polozaj za novorojencka je čisto raven polozaj,vsaj v zacetku....kar pa Rezko kateri športmi del nudí....zato definitívnom zagovarjam nákup kosare...za take stvari nám nebi smelo nití škoda everckov.....

Sisy -> RE: Aprilčice 2013 (21.10.2012 8:02:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: trixxy

Tippi a boš imela un trak? Ja sej to je pa tud kul, ne boš rabila veliko prostora za sprehode. Pa itak, da če ti nekdo posodi voziček, ga izkoristi. Jaz bi tud, če ga ne bi imela že od prej.

Obvezno! in v tem bom otroka nosila dokler bo šlo! Se mi zdi pomlad idealna. ne bo
vroče, niti prehladno in otroka bom imela ob sebi. ta metoda "ala nošnja črnčkov" mi je tako blizu, da mi preprosto prve mesece do vozičkanja sploh ni. Že, še predno sva vedela, da bova voziček dobila, sva se z lubijem pogovarjala, da bova voziček kupila na jesen 2013 in nič prej [sm=smiley36.gif], no zdaj naju je pa prijateljica presenetila, ko nama ga bo dala, tako da bova pač imela voziček prej. ampak nošenja ne mislim opustiti. komaj čakam!! [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

Super zadeva....ampak ...2 meseca ga bos le nosila????? Dobrá si...Jst sem s trakom le stukala vmes me je hrbet prevec bolel,si ne predstavljam da bi ga le nosila.....

Sisy -> RE: Aprilčice 2013 (21.10.2012 8:06:17)

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Hej hej

Jaz sem pa tolk utrujena :((( Še vedno ... in ja, še vedno briham ... a sem zdaj edina? sisy, kakos it i s tem? Ah, brezveze ... na sprehodu nisem bla že 4 msece in nimam niti energije, niti želje, kljub lepemu vremenu ...

tippi, ja mi je znano to, da se dela po prioritetah itak kar ni nujno in česar nihče ne pregleda sploh ne anredim ker ne zmorem , jebi ga ... če bo pa kdo kaj kda reku, lej sorry, grem lahk sam na bolniški, nardim, kar lahko ...

dans zvečer greva z možekom na vožnjo po ljubljanici, pa vroč čajčk in na pečen kostanj ;) mal romantike ...

vikend bom počivala in pisala ...za to ne potrebujem kaj dosti energije ;)

pa lep pozdravček, se beremo ;)

Slabo mi je se zmeraj vendar le obcasno,ful je bols.Bruham ne vec.....Sej bo,bos vidla.....Kater tedn pa si?

Sisy -> RE: Aprilčice 2013 (21.10.2012 8:14:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

tole je link na Stokke http://www.stokke.com/en-si/stroller/stokke-xplory/product-information.aspx

sem si ga že ogledala v živo (že pri prejšnjih mulcih,sam je cena [sm=smiley29.gif]), ful velik je, ker se skoraj nič ne zloži in precej težek (tako da za dnevno prelaganje v avto in spet ven verjetno ni glih najboljša izbira), ampak meni deluje ful odbit in všeč mi je, ker otrok sedi visoko.. ravno zato me zanima mnenje kakšne uporabnice iz prakse - kako se obnese za vozit na cesti, travi, pesku... ali trese, ali se kolesa zatikajo, kako gre z eno roko itd... se pravi dejanska uporaba

http://www.google.si/imgres?hl=en&client=firefox-a&sa=X&rls=org.mozilla:sl:official&biw=1680&bih=880&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=oXCyqs51Nq7qAM:&imgrefurl=http://www.savvysassymoms.com/blog/spring-trends-twitter-party/&docid=ZaH0PLpudUdftM&imgurl=http://www.savvysassymoms.com/blog/wp-content/uploads/2012/03/Stokke-Xplory-Complete-Stroller-in-Purple.jpg&w=400&h=400&ei=hlt9UJC_HKmG4gS8ioAw&zoom=1&iact=hc&dur=1303&sig=109212000960678587481&page=1&tbnh=144&tbnw=144&start=0&ndsp=47&ved=1t:429,r:4,s:20,i:144&tx=134&ty=99&vpx=1242&vpy=197&hovh=225&hovw=225

[sm=smiley33.gif]
Men je tok kulski....razmisljam o nákupu tega,al pa chicco I move.

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (21.10.2012 14:03:58)

nick, starost, kraj, število [sm=duda.gif]

1.4.
Ejla, 2[sm=duda.gif]
*lala*, 23, Logatec, 1[sm=duda.gif]
copi_87
Olivija*

2.4.
barbara_s, 1[sm=duda.gif]
Pulha, 25, Primorska
cvekica, 24, Dolenjska

3.4.
kuverta

4.4.
struckaa
doberdan, 31, Ljubljana, 1[sm=duda.gif]

5.4.
Mincaa, 1[sm=duda.gif]
1bebika, 32, 1[sm=duda.gif]
Pikicastonoga, 32, 1[sm=duda.gif]
katniss, 26

6.4.
anonimna 2011, 27, 1[sm=duda.gif]
Rozica983, Ljubljana

8.4.
*mavrica*
nadinne, 29, Gorenjska, 1[sm=duda.gif]
Soncnica12, Domžale
anonimna[sm=smiley33.gif], 36, 2[sm=duda.gif]

9.4.
trixxy, Ljubljana
lepjedan, 27, Ljubljana
Suzy139, Celje

11.4.
Nejkec, 2[sm=duda.gif]
izalina, 26, 1[sm=duda.gif]
Tippi, 39, Ljubljana, 1[sm=duda.gif]

12.4.
rožica5
skorpijonka3

14.4.
mateja5354, Cerknica

15.4.
bilabong
*ninchy, 1[sm=duda.gif]
Pkica, 27, Domžale, 1[sm=duda.gif]

16.4.
SrčicaSonček, 27, Maribor
jesenika, 26, Notranjska

17.4.
tijati, 1[sm=duda.gif]
Bellika
sonce79, 1[sm=duda.gif]
oska, 31, Domžale, 1[sm=duda.gif]

18.4.
Cherish, 28
lizikaa, 26, Maribor
saby85, 27

19.4.
Dijana_86

20.4.
minka tonka, 27, Dolenjska, 1[sm=duda.gif]
Sisy, 33, Ljubljana, 2[sm=duda.gif]
*Lila, 25, Primorska
orsina, 2[sm=duda.gif]

23.4.
erikka, Štajerska

24.4.
summer11, 31, 1[sm=duda.gif]
Neli81, 1[sm=duda.gif]

25.4.
chatarinchy, 23, Gorenjska
sarcy21, 27, Ljubljana, 2[sm=duda.gif]

26.4.
PrincipesaD

26.4.
ROXY_, 32, Celje, 1[sm=duda.gif]

28.4.
klavdyk, 2[sm=duda.gif]
natalija.m
anonimna3, 2[sm=duda.gif]

29.4.
Februarka08, 2[sm=duda.gif]
top10, 1[sm=duda.gif]

Naslednji pregledi – 1. pregled (1P), 2. pregled (2P), morfologija (MO)
22.10.
klavdyk, 2P
24.10.
top10
tijati
25.10.
izalina
Neli81
26.10.
Tippi, AC
2.11.
cvekica
5.11.
PikicaStonoga
7.11.
Tippi, 5P
8.11.
Suzy139
ROXY_
13.11.
katniss, MO
15.11.
katniss, 5P
Februarka08
19.11.
anonimna[sm=smiley33.gif], MO
26.11.
Pkica
29.11.
doberdan, MO
trixxy, MO
30.11.
cvekica, MO

Skupaj nas je: 58

Z nami so pot začele:
anonimna Urša
moja sončka
allstarka
katrin***
ircomp
Nataša31
jolic

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (21.10.2012 14:09:55)

Evo, spet imamo seznam z ogromno novimi sonosečkami - BRAVO, aprilčice!!! [sm=bravo.gif]

Urša, čestitam, naj bo tokrat vse tipitopi!

No, danes je seveda zatišje, ampak zdaj ko sem prebrala ca. 12 strani za nazaj, ker sem pač delala seznam, sem spet na tekočem. Jutri pa spet malo počvekam z vami, ko imam bolj mir v službi. Drugače pa cela norišnica! Jaz komaj komaj čakam na porodniško! [sm=smiley36.gif] Oz. še prej čakam praznike, ko greva z najdražjim sama za 5 dni po svetu. Ooooo, še malo.

Lepo sončno nedeljo vam želim!

izalina -> RE: Aprilčice 2013 (21.10.2012 17:06:04)

Sem prišla malo pojamrat.....od včeraj mi je tako slabo, da joj. Pa ne da bi bruhala, ampak samo slabo mi je in taobčutek mi je katastrofa. NIč mi ne paše oz. pomaga....če jem mi je slabo, če ne jem mi je slabo, če ležim, če grem ven,.... Pa bi človek mislil, da glede na to, da sem vstopila v 16. teden in mi prej ni bilo nekaj ful slabo, da sem mimo. Ampak kot kaže ne [sm=smiley13.gif].

jesenika -> RE: Aprilčice 2013 (21.10.2012 17:36:22)

Izalina,

jst ti toplo priporočam INGVERJEV ČAJ, men je full pomagal...ko sm ga spila 2dc, mi je po 15min nehal bit slabo.. pomaga pa tudi melisa... to si nujno omisli, če si še nisi..

Drugače pa punce, tale vikend je bil pa pravi balzam za dušo, sonček je prav izboljšal razpoloženje..

pozdravčki

Februarka08 -> RE: Aprilčice 2013 (21.10.2012 18:48:40)

Hej punce.
Hvala za tolažbo prejšnje dni, enostavno ni bil moj dan, pa ne bom šla v podrobnosti...[sm=smiley13.gif]
Vikend je bil naporen, sinov RD, poroka, pa vse ostalo kar itak že maš vsak vikend[sm=smiley36.gif]tako da... sem utrujena in že komi čakam posteljo.

Jaz mam tud AS in veste, da še nisem slišala srčka[sm=zmeden.gif] slišim premikanje, potem pa že mislim, aha, utrip, pa mogoče sliči na en utripek, potem se pa spet premakne in ni nič[sm=zmeden.gif] no ja, tud premikanje je nekaj[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Zdaj pa mulčkoma naredim večerjo, potem pa po hitrem postopku spat[sm=smiley36.gif]
Nočko!

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (21.10.2012 19:21:48)

prvé dva meseca pa ne bos sla z otrockom ven?????

[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]Itak da bom šla. si hecna [sm=smiley36.gif] probala bom velik nosit, če bo šlo, če ne pač ne. bom šla pa z vozičkom. in ravno zato, ker bo toplo, ne bom rabila košare. prvo sem rodila maja tudi nisem imela košare in smo zvozili prve mesece. tko da zdaj tud ne bom komplicirala s košaro. če bi pa že dobila tak voziček s košaro, bi pa tud blo kul.

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (21.10.2012 19:24:50)

IZVIRNO SPOROČILO: izalina

Sem prišla malo pojamrat.....od včeraj mi je tako slabo, da joj. Pa ne da bi bruhala, ampak samo slabo mi je in taobčutek mi je katastrofa. NIč mi ne paše oz. pomaga....če jem mi je slabo, če ne jem mi je slabo, če ležim, če grem ven,.... Pa bi človek mislil, da glede na to, da sem vstopila v 16. teden in mi prej ni bilo nekaj ful slabo, da sem mimo. Ampak kot kaže ne [sm=smiley13.gif].

poznam to slabost ki se vrne, ko že misliš da si ven iz hudega. ni drugega, kot da potrpimo! [sm=smiley31.gif]

Mi smo imeli tudi pester vikend. in en delček renovacije je zaključen, tako da se podajamo v novega.

zdej me pa tako križ boli, da bi kar jokala. tud premaknit se ne morem. in zaspana sem za znoret [sm=zaspan.gif]

nočko babe!

trixxy -> RE: Aprilčice 2013 (21.10.2012 19:46:47)

Živjo

Kr naporen vikend za mano. Danes me je nekaj vščipnilo v ritni del noge in me ful boli. Moj trebušček je postal zelo opazen in zdaj vejo skoraj vsi, da sem noseča in se veselijo z mano. Zelo lep občutek [sm=smiley1.gif]

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (21.10.2012 20:55:03)

IZVIRNO SPOROČILO: trixxy
Moj trebušček je postal zelo opazen in zdaj vejo skoraj vsi, da sem noseča in se veselijo z mano. Zelo lep občutek [sm=smiley1.gif]

No, mene je pa ena prijateljica vprašala, če še kakšnega planiramo v bodoče, in si jaz mislim, da verjetno sprašuje na podlagi trebuščka. Pa odgovorim, ja, saj zdaj se pa že vidi. Pa me debelo pogleda: aja?? Včasih ne veš, kaj bi si mislil ...
No, ampak večina pa že opazi in veselo pokomentira.

ROXY_ -> RE: Aprilčice 2013 (22.10.2012 7:10:28)

Jutroooooo, samo da se pofočkam [sm=smiley1.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif]

Za nami tudi naporen vikend, rojstnodnevna zabava uspela, ma sm se nadelala huhhhh [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Ampak je blo suuuper, pa še sonček nam je tako ustregel [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]..

Opažam da slabosti pojenjujejo [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]..
Uspešen štart tedna želim[sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (22.10.2012 7:30:19)

jaz sem se tudi prišla pofočkat. roxy hvala za kufetek. ful paše, po vikendu brez kave [sm=smiley1.gif]

Jaz sem se po dolgem času dobila s kolegico, ki pravi, da mam pravo mini žogco v trebuhu [sm=smiley36.gif] jaz bi sicer rekla, da sem že kot balon, sploh če imam kakšno široko majico, ampak če dam pa oprijeto gor, sem pa res kot ena žogca [sm=smiley36.gif]

zdej res ne morem več skrit.

evo, moj dan D se približuje. danes ne štejem več, torej še štiri dni in bo vse sekiranje za mano. sicer potem pride tisto čakanje, ampak se mi zdi, da bom lažje počakala rezultate kot pa petek [sm=zmeden.gif]

katniss -> RE: Aprilčice 2013 (22.10.2012 8:56:37)

Dobro jutro!

Vidim, da je bil vikend pri nekaterih praznicno obarvan [sm=smiley1.gif] Upam, da ste fajn praznovale!
Za tiste s slabostmi, drzim pesti da minejo. Mene obcasno se nekaj hoce grabit.. samo ni prevelike sile. Vem pa kako je, ko ze mislis, da je mimo... pa te pride spet obiskat. Not fun at all[sm=zmeden.gif]

doberdan: Hvala za seznam![sm=bravo.gif]

Tippi: Drzim pesti, da bo hitro mimo! Vedno je cakanje tisti najhujsi del... Ampak glede na to, da se na tem forumu vedno nekaj dogaja, mislim, da ti bo cas se prehitro minil. [sm=smiley1.gif]

Jaz imam trenutno naval na mortadelo samo se mi dozdeva, da bom pojedla se en sendvic in bo mimo. Ponavadi me taki navali drzijo ene par dni in minejo. [sm=smiley36.gif]
V trebuscku cutim neko zgeckanje, se posebej zjutraj in zvecer, ko se umirim. Zdaj, ce je to res najin vesoljcek, tezko recem.. ampak je pa fino ugibat!
Zdaj cakam, da se tu malce megla dvigne... bo pa baje soncen dan, tako da se ze veselim![sm=smiley1.gif]

top10 -> RE: Aprilčice 2013 (22.10.2012 9:23:05)

Dobro jutro!

Tudi meni je še vedno slabo... škoda besed, čakam da mine, ker mi nobena hrana ne diši. [sm=smiley13.gif] V ustih imam pa tud tak okus, kot bi..., eh sej niti povedat ne znam...v glavnem groooozen.

Tippi: tudi js držim pesti, da bo čimprej vse za tabo, da bo poseg uspel kot je treba in seveda dobri rezultati. Ste pa pridni pri urejanju novega doma, te kr neki žene, ko veš da greš na novo, a ne! [sm=bravo.gif]

Spala sem pa danes tako slabo, da bom verjetno težko zdržala v službi... dans grem ziher spat ob 20h, ker prehitro je ura 5, ko je treba vstat. [sm=smiley13.gif] Jaz pa že tud komaj čakam sredo, ko imam pregled, čeprav brez ultrazvoka sam vseeno.

Uživajte še v tem lepem vremenu, kajti konec tedna nam napovedujejo sneg!

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (22.10.2012 9:41:10)

a z vozičkom. in ravno zato, ker bo toplo, ne bom rabila košare. prvo sem rodila maja tudi nisem imela košare in smo zvozili prve mesece. tko da zdaj tud ne bom komplicirala s košaro. če bi pa že dobila tak voziček s košaro, bi pa tud blo kul.

Tippi, a dobiš voziček peg perego pliko? Če/ko boš rabila košaro, lahko vprašam kolegico, ki - sem skoraj prepričana - da bi prodala košaro za ta voziček. Tako da če si premisliš in boš slučajno rabila, javi.

saby85 -> RE: Aprilčice 2013 (22.10.2012 10:27:48)

Pozdravljene punce, vidim da ste zelo pridne in da čvekate na polno.

Vas skoz spremljam sam nekako zadnje dni nimam volje da bi kaj napisala, pogosto se zjutraj zbujam z glavobolom in slabostmi, čeprav sem mislila da so te že mimo, pa zadnje dni se zbujam ponoči in zjutraj s suhimi usti in grlom, zgleda da si bom mogla zvečer vzeti s sabo v posteljo plastenko vode [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Drugače pa danes smo stari že 15. tednov, 30.11. pa imam že 2. pregled in tokrat upam da se bo že videl spol [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (22.10.2012 11:15:24)

IZVIRNO SPOROČILO: doberdan

a z vozičkom. in ravno zato, ker bo toplo, ne bom rabila košare. prvo sem rodila maja tudi nisem imela košare in smo zvozili prve mesece. tko da zdaj tud ne bom komplicirala s košaro. če bi pa že dobila tak voziček s košaro, bi pa tud blo kul.

Tippi, a dobiš voziček peg perego pliko? Če/ko boš rabila košaro, lahko vprašam kolegico, ki - sem skoraj prepričana - da bi prodala košaro za ta voziček. Tako da če si premisliš in boš slučajno rabila, javi.

Točno tega dobim pliko swit se mi zdi. hvala za prijaznost. te bom imela v mislih, ampak sem skoraj 90 % da košare ne bova kupovala. nikoli pa ne veš, kaj pride, to je res. tako da vedno pustim luft za tista presenečenja, ki so pač pri otrocih pogosta [sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>