1bebika -> RE: Aprilčice 2013 (30.9.2012 20:06:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Eno vprašanje punce. Mene ene parkrat na dan "ful dol tišči". Ni to tista bolečina, ki je bila na začetku, ko se mi je maternica raztezala, ampak je drugačna in na drugem mestu. tam pri luliki [sm=smiley36.gif] Sploh ne vem kako naj opišem. Kot da bi se vsedla, med tem, ko ne bi imela dobro nameščenega tampona v nožnici. tko, kot da bi tam čutila tampon [sm=smiley36.gif] ne znam opisat, ampak me ful dol tišči. ma ne cel dan, tko ene parkrat na dan. se to še pri kateri pojavlja? Ja, Tippi, pri meni je blo tako par dni nazaj, nekaj dni zapored. Celo tako da sem komaj hodila na trenutke. Nekaj takega se mi je dogajalo ob koncu prejšnje nosečnosti takoj po slončkanju, zato si potem nisem več upala. Zdej pa je blo res par dni in konec. Ma po mojem ni to nič takega, jaz si kar msilim, da se valda razteza vse skupaj in itak je še bolj občutljivo. Aja, pa slabo mi ni prav več nič! Samo še, kako že rečete-peče zgaga-pri nas temu rečemo "rezauca", ki sem mi zdi tudi kar nadležna in me kar naprej sili , da nekaj glodam. Pozdravčka :)
|
|
|
|