RE: Aprilčice 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 10:53:00)

IZVIRNO SPOROČILO: Rozica983

To pa je res blizu :)) Jaz imam PDP 6.4.
Pa ti?
Komaj čakam, da se še kaj v živo spoznamo. V decembru imamo namen se dobit v centru LJ, ko bojo lučke pa snegec :))

Jaz mam pa PDP 5. 4. :)))

Rozica983 -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 10:56:24)

Hudo :) zaenkrat si cool? Buši se že lepo vidi najbrž. Povedala že v službi, doma? Jaz sem ta teden, ko sem dala NS skoz. Vse je OK: :)) jeejjj

*Lila -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 11:11:26)

Rozica983 jaz tudi nisem še bruhala, slabo mi je bilo pa ful. In ko že mislim, da se bo stanje umirilo, se zgodba ponovi. Čeprav je zdaj veliko bolje s slabostmi, kot je bilo. Prej mi je bilo slabo čez cel dan, sedaj samo občasno [sm=smiley36.gif] Komaj čakam, da vse mi vrne energija, ker sedaj grem sama sebi na živce, ker se mi nič ne da in sem vedno utrujena. Moram pohvalit mojega, ker je izjemno potrpežljiv [sm=smiley36.gif]

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 11:15:40)

Hudo :) zaenkrat si cool? Buši se že lepo vidi najbrž. Povedala že v službi, doma? Jaz sem ta teden, ko sem dala NS skoz. Vse je OK: :)) jeejjj

buši se šele zaenja poznat (ga mam že od prej)
vejo zdaj skor vsi: doma, služba, prjatli tisti, ki smo jih ta tedens rečali, sosedje ...
nisem cool ... slabosti, bruhanja, glavoboli, uturjenost ... ŠE VEDNO! :(((

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 11:23:09)

Lila jaz tud kot cunja. energija na nuli. Pa sploh ne vem kako je to možno, glede na to, da sem prej vsak vikend, včasih tud med tednom dvatisočake z lahkoto premagovala, zdej me pa že tri stopnice utrudijo za pop...izdit. a se ta energija sploh povrne? men se že čist preveč vleče, tko da sem že obupala, da bom to nosečnost sploh kaj energična. pa tko sem imela v planu, da bom po treh mesecih, vsaj na kakšnega tisočaka splezala, zdaj pa vidim, da to ne bo šlo niti v sanjah [sm=smiley13.gif]

če bi pa mela tako situacijo kot ana in njej podobne, ki so s tem bruhanjem sploh reve, joooj si ne znam predstavljat [sm=zmeden.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 11:24:33)

Rožica a 4.10. še velja?[sm=bravo.gif]

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 11:27:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

če bi pa mela tako situacijo kot ana in njej podobne, ki so s tem bruhanjem sploh reve, joooj si ne znam predstavljat [sm=zmeden.gif]

dans še nism bruhala niti mi še ni slabo JEJ [sm=bravo.gif] sam dneva še ni konec ... ;)

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 11:36:30)

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

dans še nism bruhala niti mi še ni slabo JEJ [sm=bravo.gif] sam dneva še ni konec ... ;)

Ni ga še konec, to je res, ampak si pa na pol poti [sm=smiley36.gif] Grem stavit, da boš danes preživela brez bruhice! [sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 12:05:19)

Hej [sm=nosecka.gif]

Po jutru se dan pozna pravijo, tako da sem že ob 7h zalaufala sesalec in pot pod noge [sm=smiley36.gif] vse tipi topi, jaz sem pa tud glih izpod tuša, zdepilirana, glava umita, ni da ni[sm=smiley36.gif] počutje 100% boljše v parih minutah[sm=bravo.gif] mi je bilo pa spet takooooo slabo zjutraj da [sm=smiley11.gif] ampak, če imaš delo, nekak pozabiš na vse.

Nič, zdaj grem pa počasi za kosilo pripravit, potem pa na šiht [sm=smiley5.gif]

Anonimna [sm=pikapoka1.gif]

*Lila -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 12:17:20)

Anonimna [sm=pikapoka1.gif] prav lepo je videt nekoga, ki je tako poln energije [sm=smiley1.gif] samo meni si z depilacijo malo slabe vesti zbudila [sm=smiley36.gif]

Tippi res upam, da se bo izboljšalo počutje čimprej. V večini primerov naj bi bilo drugo tromesečje boljše, kar se počutja tiče [sm=smiley1.gif] Jaz sem šele v 11. tednu, tako da se s tem malo tolažim [sm=smiley36.gif]

Ana, upam, da danes ne bo bruhice [sm=smiley1.gif]

Rozica983 -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 12:49:20)

Tippi 4.10. še velja, sevede :)

Lila ti se moraš še posebej pazit...

Drugače pa tudi jaz sem full bolj utrujena, zaspana kar naprej...čisto brez energije. Še s kužkom komaj da se spravim na sprehod.

Malce sem v gužvi, pa se javim še popoldan kaj.

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 12:59:49)

Da vam malo dvignem razpoloženje. Meni se je pa energija vrnila! Bliskovito in v polni meri. Že drugi dan sem ko rožca, ful produktivna doma in za službo in upam, da je to to in da ne bom slučajno jutri spet na tleh, ker se zdaj hvalim. Tudi pop spanca nisem nič imela, waw!! Ok, zvečer me pač zmanjka, pa trebuh me ful tišči zvečer in zjutraj. Aja, pa tudi sicer čez dan je že kar očiten, končno bo čas za oprijete majčke. [sm=smiley36.gif] Sem pa ravno prešla v 14. teden. Tako da ne obupat!!! [sm=bravo.gif]

pikicastonoga: jaz tudi ang, ampak imam že malo večje šolarje, beri študente. In LJ, ja.

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 13:04:25)

Aja, dejte mi povedat, kako pogosto bi rade da popravljam seznam? Jaz sem predlagala da bi bil vsake par strani gor in ko je kakšen nov podatek. Pa če bi še kakšne lepotne popravke rade, tudi lahko, zdaj sem ga res naštudirala. [sm=smiley1.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 13:09:39)

Doberdan super ej! Da le tako ostane! in se še vsem ostalim končno vrne energija!

Glede seznama pa, predlagam, da dopišeš s celo besedo še mesto od kod smo in to krepko, da če se bodo punce želele med sabo dobit, da ne bo kar naprej vprašanj, od kod si ipd. čist predlog, za lažjo komunikacijo. če se ti seveda da [sm=smiley1.gif]

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 13:22:53)

IZVIRNO SPOROČILO: doberdan

Da vam malo dvignem razpoloženje. Meni se je pa energija vrnila! Bliskovito in v polni meri. Že drugi dan sem ko rožca, ful produktivna doma in za službo in upam, da je to to in da ne bom slučajno jutri spet na tleh, ker se zdaj hvalim. Tudi pop spanca nisem nič imela, waw!! Ok, zvečer me pač zmanjka, pa trebuh me ful tišči zvečer in zjutraj. Aja, pa tudi sicer čez dan je že kar očiten, končno bo čas za oprijete majčke. [sm=smiley36.gif] Sem pa ravno prešla v 14. teden. Tako da ne obupat!!! [sm=bravo.gif]

pikicas_tonoga: jaz tudi ang, ampak imam že malo večje šolarje, beri študente. In LJ, ja.

o pa sta se res z 1bebiko menili, da delata na faksu, sej res ;)

Sisy -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 14:02:09)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hej [sm=nosecka.gif]

Po jutru se dan pozna pravijo, tako da sem že ob 7h zalaufala sesalec in pot pod noge [sm=smiley36.gif] vse tipi topi, jaz sem pa tud glih izpod tuša, zdepilirana, glava umita, ni da ni[sm=smiley36.gif] počutje 100% boljše v parih minutah[sm=bravo.gif] mi je bilo pa spet takooooo slabo zjutraj da [sm=smiley11.gif] ampak, če imaš delo, nekak pozabiš na vse.

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] se ena deloholicarka[sm=smiley36.gif] Tut jst sem danes kljub slabemu pocutju zdrgnila vseh nasih 160 kvadratov,zorganizirala poletne- zimske cevlje in obleke,spucala hladilnik in zmrzovalnik,pomila okna....ce delam se zamotim in je takoj lazje...Najslabse je ce lezim in studiram kaj vse mi fali....

Sisy -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 14:03:52)

buši se šele zaenja poznat (ga mam že od prej)
vejo zdaj skor vsi: doma, služba, prjatli tisti, ki smo jih ta tedens rečali, sosedje ...
nisem cool ... slabosti, bruhanja, glavoboli, uturjenost ... ŠE VEDNO! :(((

Midve sva res vse najslabse od nosecnosti pokasirali[sm=smiley13.gif]

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 14:22:42)

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hej [sm=nosecka.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] se ena deloholicarka[sm=smiley36.gif] Tut jst sem danes kljub slabemu pocutju zdrgnila vseh nasih 160 kvadratov,zorganizirala poletne- zimske cevlje in obleke,spucala hladilnik in zmrzovalnik,pomila okna....ce delam se zamotim in je takoj lazje...Najslabse je ce lezim in studiram kaj vse mi fali....

jaz to vse razumem, samo a ne pride ZA vama? Ker to se meni dogaja ... jaz sem v službi dopoldne ko rožica, noben ne more verjet, kaj potem za mano pride popoldne ... ko ga preležim in bruham in mi je slabo!!!
Čeprav morom rečt, da tudi te tri dni, zdaj, ko sem na bolniški in sem dopoldne preležala (razen danes), sem popoldne vseeno bruhala ...no, danes boljše kaže ... že skoraj cel dopoldne delam na računalniku ...popoldne upam, bom malo pospravila ;) možek in hčerkica planirata it v živalski vrt :)))

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 14:23:18)

wiiiiiiiiiiii kok je fajn, ko ni treba več nič skrbet, da pritisnem tm kljukico za anonimna ;) hihi

klavdyk -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 16:29:53)

joj kako sem vam favš, ker kljub temu, da nimate nergije pa vam je slabo, še vseeno pospravljate, čistite, likate,... js sem pa tak lenuh[sm=smiley13.gif]
groza samo ležala bi. prej 2x mi pa ni bilo tako slabo, tudi počutje je bilo boljše[sm=smiley13.gif]
PrincipesaD-si dobila moj zs? sem še enkrat poslal, upam da si videla
uživajte, js sem še kr na kavču, čerpav je hiša v [razsulusm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif]. sreča da se tamaladva malo sama zunaj igrata, da je vsaj tam mir, čeprav jih vsakih 5min kontroliram, da to ravno ni počitek in lenarjenje[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 16:44:41)

KLAVDYK - MOJA HIŠA JE TUD V RAZSULU :) po novem jo pospravimo med vikendi (če smo doma), skupaj vsi trije, NAJNUJNEJŠE :)

EJ, kao pgoosto ve jeste? JAZ SEM KR NAPREJ LAČNA ... v povprečju vsako uro po mojem jem :) in to konkretno .... [sm=hudicek1.gif]

Neli81 -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 20:24:24)

Pozdravljene,

Vidim, da vas je že kar nekaj aprilskih. [sm=smiley1.gif]
Tudi mi pričakujemo aprila še enega škratka, PDP 24.4.
Doma že imamo eno skoraj 22 mesečno princesko. Je prava mala navihanka. [sm=smiley1.gif]

LP vse in upam, da se še tipkamo kaj.

1bebika -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 21:00:50)

EJ, kao pgoosto ve jeste? JAZ SEM KR NAPREJ LAČNA ... v povprečju vsako uro po mojem jem :) in to konkretno .... [sm=hudicek1.gif]

He, he, jaz sem tudi kot ena mala kantica. Vsaki dve uri, redno moram nekaj zbasat vase, če ne se že tresem[sm=smiley36.gif]. Ja, in to ni jabolko, ali kej podobno zdravega. Prou hecna sem sama sebi. Doma pravijo da me je prav zabavno gledat, s kakšnim užitkom jem.[sm=jezicek.gif]. No, ma ko se pogledam v ogledalo rečem, ma dej no, naslednjič sam en sadež. Ja, sigurno.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif].

No, zdej grem pa kej pospravit po tej hiši, k ste mi nardile prav slabo vest[sm=smiley1.gif], ste tko pridne.

Se tipkamo.

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 22:21:08)

Ja pa koliko časa mi odpira tale RR noro! Saj te že vse mine preden bi sploh rad kaj napisal [sm=hudicek1.gif]

No, jaz sem iz šihta, zmatrana, zdaj sem pa res. Pa tud slabo mi je ratalo na šihtu ker sem z guštom pojedla en sendvič[sm=zmeden.gif] kr neki. Pridem domov, mi je pa možek pripravil še kos tortice [sm=smiley9.gif] no, in zdaj mi je spet slabo [sm=hudicek1.gif]eh, bljek! Sam sem si kriva.

Zdaj pa šlafeeeeeeeeeeeen, jutri bomo pa sami doma, ma možek službene obveznosti (beri službena žurka), k meni na [sm=kava.gif] pa pride še ena [sm=nosecka.gif] ampak ma rok že februarja in bo fino mal poklepetat[sm=smiley1.gif]

Lepo nočko!

skorpijonka3 -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 23:02:01)

Punce ali je bila katera v Rutarju, sedaj, ko imajo do 80% razprodajo na Baby oddelku. Ali misilte, da so tisti vozički oz. roba na sploh vredu?

Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>