PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 14:22:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Hej [sm=nosecka.gif] Po jutru se dan pozna pravijo, tako da sem že ob 7h zalaufala sesalec in pot pod noge [sm=smiley36.gif] vse tipi topi, jaz sem pa tud glih izpod tuša, zdepilirana, glava umita, ni da ni[sm=smiley36.gif] počutje 100% boljše v parih minutah[sm=bravo.gif] mi je bilo pa spet takooooo slabo zjutraj da [sm=smiley11.gif] ampak, če imaš delo, nekak pozabiš na vse. Nič, zdaj grem pa počasi za kosilo pripravit, potem pa na šiht [sm=smiley5.gif] Anonimna [sm=pikapoka1.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] se ena deloholicarka[sm=smiley36.gif] Tut jst sem danes kljub slabemu pocutju zdrgnila vseh nasih 160 kvadratov,zorganizirala poletne- zimske cevlje in obleke,spucala hladilnik in zmrzovalnik,pomila okna....ce delam se zamotim in je takoj lazje...Najslabse je ce lezim in studiram kaj vse mi fali.... jaz to vse razumem, samo a ne pride ZA vama? Ker to se meni dogaja ... jaz sem v službi dopoldne ko rožica, noben ne more verjet, kaj potem za mano pride popoldne ... ko ga preležim in bruham in mi je slabo!!! Čeprav morom rečt, da tudi te tri dni, zdaj, ko sem na bolniški in sem dopoldne preležala (razen danes), sem popoldne vseeno bruhala ...no, danes boljše kaže ... že skoraj cel dopoldne delam na računalniku ...popoldne upam, bom malo pospravila ;) možek in hčerkica planirata it v živalski vrt :)))
|
|
|
|