RE: Aprilčice 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (27.9.2012 17:55:28)

IZVIRNO SPOROČILO: minka tonka

Ojla, punce!
Malce sem vas "zanemarila", ampak ne namenoma. Sinko mi je namreč zbolel, že od nedelje ga kuha vročina, pa zbijamo, nosek pucamo, hodimo k zdravnici spimo katastrofalno ... Danes greva spet k pediatrinji in upam, da bo kaj zgruntala, ker enostavno ne vem več kaj naj ... Tako bogi je ... Pa danes je še kar, prejšnji dnevi so bli pa grozni. Zdle malo spi, tk da sem na hitr skočila mal pogledat, kaj dogaja. Vsega mi itak ne bo uspelo pregledat, bom pa upam enkrat ...
Slabosti so še kar, zdaj sem še prehlajena in je še slabš, mi še manj stvari paše in na sploh po vsem mi je slabo [sm=smiley11.gif]. Čakam, da bo oktober, potem pa kmalu NS :). Imena imena, to sem zasledila [sm=smiley36.gif]. Midva mava že skorej zbrano (že od prej), sm za punčko bi se rada še malo spogajala [sm=smiley36.gif].

Fajn bodite!

Bogi mali! čim prej okrevajte! držim pesti.
Glede imen mava pa midva glih kontra situacijo. za punčko sva se spogajala, za fanta pa nikakor [sm=smiley36.gif] kaj sta zbrala za fanta, če ni skrivnost?

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (27.9.2012 17:57:02)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Najprev čestitke vsem  ki mate že mimo NS.....  zdej pa uživajte....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

No jst mam pa en majčken problem. Danes se mi je pojavil bli tok... no sej ga mam skos po mal ampak danes se mi zdi da ga mam zeloo veliko.. jejjj skos hodm na wc ker mi daje zlo čudn občitek. Zgleda samo tko, da mam bl mokre hlačke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 
A je mele katera tudi te probleme?

Anonimna 88

Jaz imam tud kar naprej mokre hlačke. [sm=smiley36.gif] ne skrbi. dokler ni sveže krvi, zelenega izcedka, ki nakazuje na vnetje, vse štima. samo mirno :)

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (27.9.2012 18:01:17)

In ravno tiste, od katerih smo najmanj pričakovale. Hvala Katarina Kostanjšek!

Se ne bom preveč mešala v situacijo, bi pa samo želela pokomentirat tole. Dobronamerno zato tudi tako vzami. prosim [sm=smiley1.gif]Predvidevam, da smo uporabnice, ki smo zrele za otroke, zrele tudi v smeri, da vemo, da se v javnosti, če ni izrecno dovoljeno, ne omenja oseb s polnim imenom in priimkov. Čisto dobronamerno ti svetujem, da to odstraniš,ker bi se znala zaplest in priti navzkriž s kakšnimi zakoni o izdajanju osebne identitete in podobno oziroma varovanjem osebnih podatkov itd. itd.

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (27.9.2012 18:30:23)

Doberdan podatek za seznamček. [sm=smiley1.gif]

AC imam 26.10. zabetonirano. pri pušenjaku [sm=bravo.gif]

PrincipesaD -> RE: Aprilčice 2013 (27.9.2012 18:32:16)

Bi spregledala poste, ker nismo v vrtcu, ampak me moti osebni napad na določene članice! Naj povem, da sem novo skupino ustvarila jaz, s čemer so se pa strinjale več kot očitno tudi ostale punce! Glede na to, da raje izpadem zahrbtna, kot, da nekoga prizadenem sem se zato tudi tako odločila, pa očitno ni bilo prav. Vsaka vam čast, da ste sploh ostale in lahko spremljale naše veselje, ker jaz ga na vašem mestu nebi mogla! Žal mi je za vsako posebej, ki je pristala v tej situaciji, ampak se mi zdi logično kot to naredijo tudi na drugih forumih, da se v takem primeru punce poslovijo.. Nisem oseba, ki bi s komerkoli delila svoje osebne stvari kot so nosečnost, ter vse kar spada zraven, drugi me bodo pa samo brali.. Poleg tega je to skupina nosečk, če se ne motim, zato ne razumem zamere, glede na to, da je še ogromno drugih skupin za čvek?! Glede na to, da se s tem strinjajo tudi ostale punce, me zelo jezi, da se izpostavlja samo eno osebo! Žalostno bom rekla in to bi naj bili odrasli ljudje!

trixxy -> RE: Aprilčice 2013 (27.9.2012 18:33:15)

Živjo

Moji podatki so tudi Ljubljana [sm=smiley1.gif].

Beli tok je normalno, da je zdej. Jaz pridem iz WCja in se mi kr neki ulije in nekaj časa sem hodila gledat, da ni kri, zdaj pa vem, da je pač ta tok. Upam, da mi ne uhaja urin [sm=smiley2.gif]

trixxy -> RE: Aprilčice 2013 (27.9.2012 18:36:16)

Aja jaz sem imela pa s Pušenjakom v torek lepo izkušnjo. Tak je bil prijazen, topel in skoz je razlagal kaj vidimo. Na koncu predno je spekel CD je še vprašal, če naju še kaj zanima. Skratka super dečko. Sem razmišljala, da bi šla k njemu tudi na 3D/4D, če bova slučajno imela kaj denarja viška [sm=smiley2.gif]. Al pa, da na koncu preveri pretoke in popkovino, da ni okoli vratu.

nejkec -> RE: Aprilčice 2013 (27.9.2012 20:35:06)

trixxy, ob kateri uri si pa mela? Jaz sem bila tudi v torek pri Pušenjaku ob 17.30.

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (27.9.2012 20:48:18)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

men je pa slabo ..... pa sam mal sem bruhala aaaaaaaaa kdaj bo že tega konec???
ravno pojedla kosilo, bolje da ne bi, karkoli pojem, mi ne paše! :( vzamem AB in v ležečega čakat, da me mine! grrrr[sm=hudicek1.gif]
Ana

Joj ti si pa res boga noooo [sm=smiley13.gif]

A katero ubijalsko boli glava? jaz ne vem več kaj narest. prov napad hudega glavobola imam že od zjutraj. sem pojedla lekadol v prahu, pa je mogoče za mišji repek boljše [sm=zmeden.gif]

tippi, jaz vem, kaj so glavoboli, ker me mučijo že vsaj mesec dni in to grozni grozni, da nima kaj narest ... ker meni lekadol NE pomaga ... enostavno trpim ... ugotovila sem, da me vse zadane POPOLDNE IN ZVEČER ... verjetno zato, ker dopoldne delam in mi adrenalin nabija, itak je v sužbi skoz norišnica (učim angleščino v OŠ) in potem ko pridem ob enih domov in se končno sprotim, mi vse udari vem ... vs stret, ves napor, ki ga dopoldne nisme čutila in enostavno PRELEŽIM popoldne, bruham, mi je slabo in imam grozne glavobole, ob osmih pa zaspim ... to je to ...ne vem, nimam kej nareST kot čakat, dA BO BOLJŠE!! ...

aJA, to sem jat ANA :)))) PIKICASTONOGA

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (27.9.2012 20:52:52)

IZVIRNO SPOROČILO: trixxy

Živjo

Moji podatki so tudi Ljubljana [sm=smiley1.gif].

Beli tok je normalno, da je zdej. Jaz pridem iz WCja in se mi kr neki ulije in nekaj časa sem hodila gledat, da ni kri, zdaj pa vem, da je pač ta tok. Upam, da mi ne uhaja urin [sm=smiley2.gif]
meni se zgodi da mi kdaj uide urin med bruhanjem ...ko se res naprenjam ...
Ana

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (27.9.2012 20:57:19)

A, to si ti!!?! Te bom preimenovala na seznamu, ok? Imava skupen poklic, no, skoraj.

Glavoboli: pri enem sem vzela lekadol, ker mi je bilo slabo od bolečin. Drugega sem se pa po dveh dneh rešila z veliko počivanja in meditiranja oz. predihavanja.

katrin: držim pesti za uspešno akcijo!

Hvala vam, da mi podatke za na seznam tako lepo odebelite!

Zdaj pa movie night with my hubby. [sm=bravo.gif]

minka tonka -> RE: Aprilčice 2013 (27.9.2012 21:45:11)

Tippi za fantka imava izbrano ime Filip, najin prvi lumpek je pa Jakob. Za punčko se še pogajava ali bo Julija ali Kristina [sm=smiley36.gif].
Js navijam za Julči [sm=bravo.gif].

1bebika -> RE: Aprilčice 2013 (27.9.2012 22:35:21)

hej, hej
...
joj jaz pa sploh nočem razmišljat o imenih[sm=zmeden.gif], ker vsakemu najdem nekaj, kar mi ne paše. Ah, brez veze[sm=smiley36.gif].

Sem pa povedala v službi in so izjemno lepo sprejeli. Ti se nič ne sekiraj, bomo speljali, zdaj moraš gledat nase in na detece in če kdaj ne moreš prit v službo, kar pokliči[sm=jezicek.gif]. Res pozitivno presenečena[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].

In super lepo za vse NSje.

Se tipkamo!

Sisy -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 6:53:46)

IZVIRNO SPOROČILO: minka tonka

Tippi za fantka imava izbrano ime Filip, najin prvi lumpek je pa Jakob. Za punčko se še pogajava ali bo Julija ali Kristina [sm=smiley36.gif] .
Js navijam za Julči [sm=bravo.gif] .

Filip in Jakob...ful velikokrat kombinirani imeni,poznam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Midva sva se soglasno vsak na svojem koncu..jaz na morju on doma [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] odločila za Jakoba...tko da če ni to telepatija...ime je usojeno, tko da Jakob bo....

Za punčko pa verjetno Hana.

Sisy -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 6:55:48)

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

men je pa slabo ..... pa sam mal sem bruhala aaaaaaaaa kdaj bo že tega konec???
ravno pojedla kosilo, bolje da ne bi, karkoli pojem, mi ne paše! :( vzamem AB in v ležečega čakat, da me mine! grrrr[sm=hudicek1.gif]
Ana

Joj ti si pa res boga noooo [sm=smiley13.gif]

A katero ubijalsko boli glava? jaz ne vem več kaj narest. prov napad hudega glavobola imam že od zjutraj. sem pojedla lekadol v prahu, pa je mogoče za mišji repek boljše [sm=zmeden.gif]

tippi, jaz vem, kaj so glavoboli, ker me mučijo že vsaj mesec dni in to grozni grozni, da nima kaj narest ... ker meni lekadol NE pomaga ... enostavno trpim ... ugotovila sem, da me vse zadane POPOLDNE IN ZVEČER ... verjetno zato, ker dopoldne delam in mi adrenalin nabija, itak je v sužbi skoz norišnica (učim angleščino v OŠ) in potem ko pridem ob enih domov in se končno sprotim, mi vse udari vem ... vs stret, ves napor, ki ga dopoldne nisme čutila in enostavno PRELEŽIM popoldne, bruham, mi je slabo in imam grozne glavobole, ob osmih pa zaspim ... to je to ...ne vem, nimam kej nareST kot čakat, dA BO BOLJŠE!! ...

boga..jst imam tut že migrene od prej...do zadnjega tedna imam mir, zdej me je pa poleg bruhanja udarilo še to.kot cunja sem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

vzela sem lekadol,ne pomaga,itak..če sem bila pa prej na Imigranih.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

trixxy -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 6:58:49)

Nejkec jaz sem bila ob 16:15 in sem šla takoj noter.

Sisy -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 6:59:28)

Živjo

Moji podatki so tudi Ljubljana [sm=smiley1.gif] .

Ana

nismo pridno Keglovih vaj delale, vem,mam podobno težavo.

Sisy -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 7:00:38)

IZVIRNO SPOROČILO: 1bebika

hej, hej
...
joj jaz pa sploh nočem razmišljat o imenih[sm=zmeden.gif] , ker vsakemu najdem nekaj, kar mi ne paše. Ah, brez veze[sm=smiley36.gif] .

da si nebi potem zadnji trenutek, v porodni premislila ne....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 7:52:40)

IZVIRNO SPOROČILO: doberdan

A, to si ti!!?! Te bom preimenovala na seznamu, ok? Imava skupen poklic, no, skoraj.

Glavoboli: pri enem sem vzela lekadol, ker mi je bilo slabo od bolečin. Drugega sem se pa po dveh dneh rešila z veliko počivanja in meditiranja oz. predihavanja.

Kaj že ti delaš?
A nimava tud roka isti dan al pa vsaj zlo blizu in iz LJ si?

Kar se tiče glavobolov, če maš dva, super, jaz pa vsak dan, pa se niti več ne trudim ... ležim in trpim in enkrat mine ...
sploh ponoči so glavoboli hudi, ne vem, zakaj ... vsakič ko se zbudim za wc, mislim, da mi bo glavo razneslo ...

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 7:53:08)

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Živjo

Moji podatki so tudi Ljubljana [sm=smiley1.gif] .

Ana

nismo pridno Keglovih vaj delale, vem,mam podobno težavo.

ja jaz priznam da sploh nisem bla pridna ... :(

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 7:54:40)

1bebika ... [sm=bravo.gif] za službo, tud pri meni so fajn sprejeli! ;)

sysi, vidim da sva midve res na istem glede nosečnosti ... vse najslabše naju je doletelo :(

imena ... ah tu približno se še ne pogovarjamo o tem ;)

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 9:04:05)

oooo pikica stonoga [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] dobrodošla [sm=smiley36.gif]

Mene je glavobol popustil, sem mislila pa, da bom kr umrla [sm=zmeden.gif]

sem pa danes še doma, totalno nesposobna sem za karkoli.

Pa zanima me, ali katera od vas tud nima apetita. mene je totalno zapustil. prej,ko sem imela vsakodnevne slabosti, sem morala takoj zjutraj nekaj pojest, praktično še z zaprtimi očmi, zdej pa sploh ne čutim lakote. tud tja do 11, 12 ne. u bistvu če poskusim prej jest, mi obide slabost, tko da res jem samo takrat ko sem lačna.

Pa še pokomentiram tisto, da se sorodniki ne veselijo z vami dojenčka. meni se to zdi sicer grdo, ampak prav sekirala se pa ne bi. verjamem, da je občutek žalosten, ampak konec koncev kaj vas briga. zamahnite z roko in veselo v nove tedne [sm=bravo.gif]

Rozica983 -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 10:34:12)

jutro srečke nosečke :)

Tippi pri meni se tudi malo spreminja glede apetita. V začetku sem morala zjutraj takoj nekaj pojest, tut 2 rogljička... zdaj pa se umirja, in je eden dovolj. Potem pa skoz kaj po malem...

Moram pa povedat, da sem včeraj 1. bruhala po 3 mesecih :S blek. Namreč pila sem jabolčni sok na obisku, ko sem prišla domov, sem pa školjko začela objemat. Pa sem mislila, da me to ne bo dočakalo, evo... no, upam, da je bilo prvo in zadnje :))

PikicaStonoga ti si tudi LJ? 1. nosečnost?

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 10:37:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Rozica983

PikicaStonoga ti si tudi LJ? 1. nosečnost?

2. nosečnost, pa nisem iz LJ, imam pa samo 15 min do LJ, sem iz Lukovice ... blizu a ne ;) sej a nimava midve blizu roka? :)

Rozica983 -> RE: Aprilčice 2013 (28.9.2012 10:40:13)

To pa je res blizu :)) Jaz imam PDP 6.4.
Pa ti?
Komaj čakam, da se še kaj v živo spoznamo. V decembru imamo namen se dobit v centru LJ, ko bojo lučke pa snegec :))

Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>