san
|
pozdravljene mamice naš mesec se vztrajno približuje . jaz že komaj čakam našo novo štručko Včeraj sem bila prvič na abdominalni dekompresiji, naslednjič grem v petek po pregledu pri g. se mi zdi, da mi je pri tretjem porodu zelo pomagalo. še katerea hodi? Drugače se mi je pa noro povečal apetit, se mi zdi, da se mnon stop lačna in se sploh ne morem nasitit. mislim, da je katniss tudi o tem pisala. si delam zaloge za hude čase . Bomo videli kako bo s kilami. Zadnji mesec nisem šla toliko gor, samo 1 kg, pred tem pa 5, ampak se je tudi moje zatekanje zelo umirilo in res predvidevam, da je naraščanje kg povezano s tem. Tudi počutje je ok. Otroček veselo brca in tudi nižje se je spustila, tako mami sedaj zopet normalno diha in se prehranjuje . sploh včeraj sem imela sladke napade in sem zmazala 3 kose domače torte, ker je ostala od nedeljskega praznovanja. Pa spanec mi nagaja. Zaspim, ko dajem spat otroke, ampak se po uri in pol zbudim, kaj postorim in ko bi šla spet spat se premetavam po postelji, tako da na koncu kar vstanem in grem kaj prčkat naprej. no, pa sej bo tud spanec prišel nazaj... drugače imam pa še vedno obilo sluzi, kljub svečki canestena, me pa vsaj srbi ne več. sej vem, da je sluz običajna, celo zaželjena na koncu, ampak mene malo moti, ker je včasih malo zelenkasta ali rumena, ne le prozorna. sicer predvidevam, da se spodaj pač vse pripravlja, ampak nekako mi pa ne da miru in komaj čakam petek, da G preveri. katniss, uau, še malo pa boš dišečo štručkico stisnila k sebi . en krasen porod ti želim, kljub sproživi. meni so jih tudi sprožili, pa je to lahko tudi zelo čudovita izkušnja neli81, sama sem začela zelo pazit na vnos tekočine, ker sem pogruntala, da sem zaradi malo prostora veliko manj pila, ker sem bila takoj polna. že če sem samo kaj malega pojedla sploh nisem imela občutka žeje (razen ponoči, ko sem skoz žejna). odkar si merim koliko spijem na dan oz. grem do 2 litra, potem pa neham štet, predvidevam pa da spijem še kakšne pol litra ali celo liter več, se je zatekanje umirilo. pijem pa samo vodo, ker mi je ta najboljša ninibo, res kapo dol za vse priprave izalina, mene je zelo matral kašelj, pa mi je pomagala črna redkev z medom - zelo priporočam. tudi samo limona z medom in po žličkah čez dan pomaga. 1bebika, upam, da te zgaga mine. imaš dvignjeno vzglavje? jaz imam tri pouštre, tko da skor sedim , ampak edino tako lahko normalno spim kadar spim. mogoče katera ve kako je z vložki v lj porodnišnici? nazadnje smo imele na voljo 1 paket, ostalo od doma, pred tem pa so bili vedno tam na razpolago. jih moramo imeti s seboj? aja, pa še to. prej sem imela vedno s seboj potrdilo o očetovstvu, ker še nisva bila poročena. no lani pa sva se po vseh letih poročila. je potrebno imeti s seboj kakšen papri, poročni list? katera ve slučajno? lepo bodite
|