Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen No, jaz tudi upam, da je tisto rumenjakov mehurček Eventuelnega ploda pa ne vidi. Se je moj včeraj pogovarjal s kolegom ki je zdravnik in je ta rekel, da v dosti primerih pride nekje v 6.-7. tednu do takih krvavitev, ki pa v večini niso nevarne- verjetno se samo maternica vrašča. Bemtiš, tele male tabletke je cela umetnost čim bolj globoko spravit- sem našla aplikator id Canestena in si kar s tem pomagam No, včeraj ob 13h ko sem si vstavljala se je na aplikatorju poznalo nekaj rjavega, zvečer pa ne več in danes zjutraj tudi ne Me je pa vseeno groza it na wc. Tako, joški počasi niso več boleči in lahko celo spim na trebuhu, juhej, pa tudi na wc ne hodim več na 15min Upam samo, da to ni pokazatelj, da je kaj narobe Komaj že čakam četrtek, da vidim kaj se bo videlo. Glede na to da se RM pokaže 3-7 dni pred plodekom, bi v četrtek znalo že kaj bit V ponedeljek pa skoraj ziher Kako ste punce? Ustnice mam tako razpokane, kot da bi se celo noč smučala na Antarktiki- ima še katera podoben problem? Urša Hahaha ti ga pa strelaš. Zabavno! Jaz nimam teh problemov. Zdaj mam največji problem z napihnjenostjo in nespečnostjo. Joški me pa že nekaj časa ne bolijo več tako kot v štartu. Lulam pa ves čas normalno. Ene dvakrat sem šla bolj pogosto ponoči, drugače pa čez dan vse normalno. Tako da to ni noben pokazatelj da je kaj narobe, čeprav je bilo tudi mene strah, ko so za en dan izginili vsi simptomčki. smo mal paničarke Tisti aplikator sem pa jaz samo enkrat poskusila uporabit, pa sem se počutila kot najstnica, ki si prvič vstavlja tampon Tako da ga nisem nikoli več uporabila. Jih vedno vržem stran. No, tebi pa važno da pomaga Itak da bo vse ok! In četrtek bo res vsak čas tukaj! ps. jaz se bom pa danes utopila v službi od dela. Pri vseh teh slabostih, me prime, da bi kar nekam izhlapela
|