|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
20.8.2012 8:52:21   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: rožica5

Sam res, pripravite se porodnišnice, aprila bo gneča :) Me pa zanima, ali ste imele tudi ve na začetku kakšne krče, bolečine v predelu maternice? Jaz sem bila prepričana, da bom dobila menstruacijo, ker me je že par dni, preden naj bi dobila menstruacijo, zvijalo, kot nekakšni krči, ki pa so se nato nadaljevali še kakšen teden, menstruacije pa ni bilo :) To mi je bilo novo, ker prvič nisem imela nobenih bolečin. Sedaj pa bolečin ni. Sicer pa tudi jaz delam v šoli in se počasi vračam na delovno mesto. Do nuhalne pa ne mislim povedati. Se pa bojim, da se bo že prej opazilo.

Mene je noro zvijalo! Zdaj je že bolje. Občasno me še zvije, ampak še približno ni tako hudo, kot v prvih tednih. Tudi mene v prvi nosečnsti ni nič to mučilo. Pravzaprav nisem imela nobenega nosečniškega znakca. To pripisujem prvi nosečnosti. Je namreč znano, da v drugo je vse bolj izrazito in nekako bolj poznaš svoje telo in spremembe. Sploh če gledam sebe. Nosečnost pri 20 + ali pa zdaj skoraj pri 40, kot dan in noč. zdaj vsako pikico ki se zgodi čutim, pa še slabo mi je za umret user posted image

(odgovor članu rožica5)
Neposredna povezava do sporočila: 301
20.8.2012 10:57:31   
oska
Dobro jutro! Anonimna, jaz mam sluzbo-studirala sem anglescino in francoscino.Prekvalifikacijo bom delala zato,ker bi rada delala v vrtcu.Letos sem kar nekaj casa prezivela v vrtcu in me je cisto potegnilo.Sej tolk da mam narejen,ce se kdaj kaj obrne. Sivam ne glih zdej neki profi,ampak tolk da si popravim kaksno stvar.Sem vcasih vec,se spomnim,da sem tamalmu sesila nekaj bodijev in par hlac.Pol pa ni blo ne casa ne volje.Sem vseeno posesala, ker mam majhen in lahek sesalec in mi je tud cudno, zakaj mi je mami skoz to govorila. Zdej mam pa par stvari za speglat pol grem pa mal vodoravno na kavc pa kaksno knjigico al pa revijo bom mal brala. Lp

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 302
20.8.2012 10:59:59   
Anonimen
Zdravo punce, jaz sem čist koncuser posted image user posted image  Lih iz bolnice, ker sem danes ponoči imela take čudne krče- rahle kot pred menstro- zjutraj pa tudi malo več rjavo-roza izcedka. Vglavnem viden je gestacijski ovoj 11x6mm, ostalega ne vidi. Pravi da je verjetnost kasnejše zanositve (zamolčala sem da sem že bila na UZ pri svojem ginekologu, ki je rekel da je verjetno zakasnitev oploditve) ali pa da je prišlo do SS.. Danes še morem h ginekologu na kontrolo, čeprav nimam pojma zakaj in kaj bi mi on lahko videl kar mi v bolnici niso??? Kontrolo imam čez 1 teden, do takrat pa morem počivat in sem na bolniški. Dobila pa sem Utrogestan za 15 dni- 3x na dan po 2 granuli v nožnico...huh...user posted image user posted image  Jaz sem še vedno optimist in mislim da sem kasneje zanosila, tako da bomo pač ležali in čakali....
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
20.8.2012 11:06:46   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zdravo punce, jaz sem čist koncuser posted image user posted image  Lih iz bolnice, ker sem danes ponoči imela take čudne krče- rahle kot pred menstro- zjutraj pa tudi malo več rjavo-roza izcedka. Vglavnem viden je gestacijski ovoj 11x6mm, ostalega ne vidi. Pravi da je verjetnost kasnejše zanositve (zamolčala sem da sem že bila na UZ pri svojem ginekologu, ki je rekel da je verjetno zakasnitev oploditve) ali pa da je prišlo do SS.. Danes še morem h ginekologu na kontrolo, čeprav nimam pojma zakaj in kaj bi mi on lahko videl kar mi v bolnici niso??? Kontrolo imam čez 1 teden, do takrat pa morem počivat in sem na bolniški. Dobila pa sem Utrogestan za 15 dni- 3x na dan po 2 granuli v nožnico...huh...user posted image user posted image  Jaz sem še vedno optimist in mislim da sem kasneje zanosila, tako da bomo pač ležali in čakali....
Urša

O ne, o ne user posted image Joooj objemam te, nežno, mehkouser posted image . In upam, da je bila res kasnejša oploditev in da bo kontrola čez en teden pokazala, da je vse ok! Držim pesti, močno, močno! user posted image Javi se danes po pregledu, prosim, prosim. Mogoče bo pa že danes viden rumenjaček, četudi včeraj niso nič videli. In počivaj. Veliko počivaj. Ugasni računalnik in pojdi počivat. Pridi samo toliko sporočit, po pregledu, kako si.

Objem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 304
20.8.2012 11:14:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Urša

O ne, o ne user posted image Joooj objemam te, nežno, mehkouser posted image . In upam, da je bila res kasnejša oploditev in da bo kontrola čez en teden pokazala, da je vse ok! Držim pesti, močno, močno! user posted image Javi se danes po pregledu, prosim, prosim. Mogoče bo pa že danes viden rumenjaček, četudi včeraj niso nič videli. In počivaj. Veliko počivaj. Ugasni računalnik in pojdi počivat. Pridi samo toliko sporočit, po pregledu, kako si.

Objem user posted image

user posted image Tud jaz ti pošiljam objemčke user posted image Počivaj, počivaj, počivaj in misli pozitivno! Vse bo ok!!!!!
Ana

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
20.8.2012 11:16:36   
Anonimen
Vse tiste user posted image , ki imate hiško in okolica še ni tipitopi, izkoristite tole:

http://www.kolektiva.si/ljubljana/80-popust-na-vrednostni-bon-za-izdelavo-zasaditvenega-nacrta-za-vrt-pri-arboretumu-volcji-potok.html

Jaz sem ravno danes njih klicala, kakšne so cene, ker sem želela samo, da mi kdo svetuje, ker ne poznam rastlin. drugače bom vse sama sadila in rihtala, pa so mi povedali, da je ravno danes tale ponudba na kolektivi in traja tri dni, smao je število kuponov omejeno ... jaz imam namen zdaj septembra in oktobra zasadi okolico! :)

Pozdravček

Ana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 306
20.8.2012 11:19:56   
Anonimen
Sej v bolnici sem bla danes in je bil viden gestacijski ovoj, h ginekologu pa morem tudi danes.. Drug teden pa mam kontrolo. Kako je s tem če greš kam drugam na UZ in ne k svojemu G?
Tippi, hvala user posted image
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
20.8.2012 11:22:08   
Tippi

Sej v bolnici sem bla danes in je bil viden gestacijski ovoj, h ginekologu pa morem tudi danes.. Drug teden pa mam kontrolo. Kako je s tem če greš kam drugam na UZ in ne k svojemu G?
Tippi, hvala user posted image
Urša

Ne razumem? Samoplačniško greš lahko h kateremukoli ginekologu. In ponavadi je tako, da ko si samoplačnik, tudi takoj prideš na vrsto. A danes si naročena na redni pregled h gineku? al so te iz bolnice poslali danes k svojemu ginekologu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 308
20.8.2012 11:23:34   
Tippi
pa saj si v šestem tednu, sploh ni nujno da se že vidi rumenjaček. enim se, drugim se ne. Torej optimistično naprej! user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 309
20.8.2012 11:26:09   
ursika_ursi
Kaj pa če ne grem samoplačniško?
Danes sem bla v bolnici in me je pregledal, na izvid pa je napisal da kontrola pri svojem g danes ali jutri..
Vglavnem, malo me panika grabi vseeno....user posted image
Urša

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 310
20.8.2012 11:36:45   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: ursika_ursi

Danes sem bla v bolnici in me je pregledal, na izvid pa je napisal da kontrola pri svojem g danes ali jutri..
Urša

Aha, uršika urši z lepim avatarčkom user posted image
Če ti piše, da se danes oz. jutri oglasiš pri svojem g, potem kar pojdi. Da bi pa zdej v tej situaciji menjala gineka, ti pa jaz ne priporočam, ker te tvoj kljub vsemu še najbolje pozna. Raje se za rošado odloči, ko boš iz hudega ven! Če bi pa vseeno pregled opravila že takoj pri drugem g, potem ti pa ne preostane drugega kot samoplačniško. Razen če imaš že v naprej kakšnega, za katerega veš, da bi te takoj vzel na koncesijo.

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 311
20.8.2012 12:50:44   
Anonimen

Urša

Če ti piše, da se danes oz. jutri oglasiš pri svojem g, potem kar pojdi. Da bi pa zdej v tej situaciji menjala gineka, ti pa jaz ne priporočam, ker te tvoj kljub vsemu še najbolje pozna. Raje se za rošado odloči, ko boš iz hudega ven! Če bi pa vseeno pregled opravila že takoj pri drugem g, potem ti pa ne preostane drugega kot samoplačniško. Razen če imaš že v naprej kakšnega, za katerega veš, da bi te takoj vzel na koncesijo.

Urša, če imša živce, poćakaj do jutri, če ti piše kontrola danes ali jutri ... en dan kasneje bo vse lepše videt! :)))

Ana

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
20.8.2012 12:53:59   
Tippi
Ko sem že res verjela, da bo počasi slabost začela popuščati, sem jo spustila. Bruhico namreč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 313
20.8.2012 13:02:48   
1bebika

Urša

Urša, če imša živce, poćakaj do jutri, če ti piše kontrola danes ali jutri ... en dan kasneje bo vse lepše videt! :)))

Ana

Urša, samo optimistično, v 6. tednu se res kaj drugega ne more videt. V moji 1.user posted image je blo čiist isto, v 6. tednu krči, krvavitve, na uz samo rumenjaček, pa je g rekel da kar bo bo. In je blo na koncu vse ok! in res, kot pravi Ana raje kak dan kasneje kot prej na UZ, ker se z vsakimm dnem več vidi. Zato jaz ne razumem, zakaj ponekod naročajo tko zgodaj na pregled, ker potem samo bogeuser posted image v stisko spravijo. Sam POGUMNO!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 314
20.8.2012 13:12:57   
*lala*
urša tud jst držim pesti da je le vse ok user posted image jst sm mela pregled v 6 tednu, pa se tud nč ni vidlo le g. vrečkouser posted image ....mogoče je le vse prezgodaj

(odgovor članu 1bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 315
20.8.2012 13:31:45   
Anonimen

Ko sem že res verjela, da bo počasi slabost začela popuščati, sem jo spustila. Bruhico namreč user posted image

haha poznano, jaz sem takoj po zajtrku ...user posted image
Ana

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
20.8.2012 13:46:05   
Tippi
Ana saj ne vem, a sem lahko srečna za te slabosti, ker potem nekako upam, da gre nosečnost v pravo smer, ali bi se jokala, ker mi je za umret user posted image

Joj ti hormoni!! Pa napihnjena sem nenormalno. Vsak dan bolj se mi zdi. In imam u bistvu velik problem, ker moram skrivat, ker še nisem najavila širši javnosti, sploh v službi. In te skrivalnice mi ful ne grejo, ker u bistvu komaj čakam, da pokažem bušija user posted image Pa s cotami mam problem. Danes sem tastarejšo poslala v šoping, da mi kupi kakšne pajke (sem najprej mislila it sama, ampak mi postane še bolj slabo v štrcunah), upam, da je kaj našla! Pa ob pamet me spravljajo te vremenske napovedi. Jaz bom kar umrlaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 317
20.8.2012 14:07:40   
*lala*
tippi....maš isti problem glede skrivanjauser posted image jst tud še morm zarad šihta še mal skrit tja do septebra, ker če ne nevem če mi bo pogodbo podaljšalauser posted image ...tko da kr nosm še tunike da malo skrije trebuščekuser posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 318
20.8.2012 14:11:52   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: *lala*

tippi....maš isti problem glede skrivanjauser posted image jst tud še morm zarad šihta še mal skrit tja do septebra, ker če ne nevem če mi bo pogodbo podaljšalauser posted image ...tko da kr nosm še tunike da malo skrije trebuščekuser posted image

Jaz bom tud skrivala še tam do sred septembra, ali pa do konca septembra, če bo šlo. Matr smo hecne user posted image

S pajkicami in tunikami se da. Ampak je tako zeloooooooooooooo vroče, mene pa vse oblekice tiščijo user posted image . Če bo vročina malo popustila, bo lažje. Pa tunik tud nimam glih veliko, ker niso ravno moj stil, tako da bolj kot ne, improviziram user posted image

(odgovor članu *lala*)
Neposredna povezava do sporočila: 319
20.8.2012 14:38:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *lala*

Jaz bom tud skrivala še tam do sred septembra, ali pa do konca septembra, če bo šlo. Matr smo hecne user posted image

S pajkicami in tunikami se da. Ampak je tako zeloooooooooooooo vroče, mene pa vse oblekice tiščijo user posted image . Če bo vročina malo popustila, bo lažje. Pa tunik tud nimam glih veliko, ker niso ravno moj stil, tako da bolj kot ne, improviziram user posted image

kaj ste pa vse tok suhe haha :) mam vsaj enkrat prednost, k sem okrogla in imam itak šlavfe okol trebuha user posted image pri prvi nosečnosti se mi tja do 5. meseca ni kej vidlo ... oz. niso vedli al sem noseča al sem se spet sam zredila user posted image pr men trebuh ne bo problem, če bo pa počutje slabo, pa vmes še kako bruhanje, pol pa ne vem, me bolj to skrbi ... ker nimam namena povedat nekje do srede/konca septemba ... da bom ven iz tahujšega, čeprav s enikoli zares ne ve ...
Ana

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 320
20.8.2012 14:46:53   
Tippi
hahah Ana! Ma jaz niti nisem glih suhica. Ploh sicer tudi ne, ampak recimo neka zlata sredina, pa se mi že res ful pozna ta napihnjenost. To s počutjem tudi mene skrbi. Zdaj je še super, ko sem več ali manj po cele dneve sama v pisarni, septembra, ko se vrnejo, bom morala pa še to skrivat user posted image In jaz tudi nekako iz istih razlogov ne povem, dokler niso kritični tedni mimo.
ana od kod si, če ni skrivnost?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 321
20.8.2012 15:41:09   
minka tonka
Ojla punce!
Zanimiv vikend za nami, zdj pa v vesele zmage oziroma v boj s knjigami naprej. Mi je pa danes spet nekej slabo, pa vroče je za pop..., moram klimo zalaufat. Danes sem končno klicala za prvi pregled, ga imam šele 25. 9., tk da bom še čakala ... Jao, napihnjenost al ne vem, moj apetit... zadnjič me je en sosed vprašal, če sem spet noseča, k mi je trebuh zrastel user posted image , pa sem mu sm rekla, da se mi tko fajn godi, da se redim haha. Oblačila ... nekaj mam še od prve in bo fajn, ker v prvo imam marčka, pa mi bo vse ok prišlo, kakšno majčko bom še nabavila. Zaenkrat pa ne potrebujem drugih oblačil, so mi še moje "redne cunjce" prav. Glede spola ste pa vse ful vzdržne, midva sva taka firbca, da ne verjamem, da bova zdržala. Js mogoče še bi, moj pa ne verjamem. Mu bom predlagala, haha, me zanima, kakšna bo reakcija.
Urša user posted image in user posted image , da bo vse tako kot mora bit. Držim pestke, ti se pa poskusi spočit.
Uživajte, naj vam ne bo prevroče!! se slišimo!

I dont care about distance, I just care about you.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 322
20.8.2012 16:41:15   
Anonimen
Evo mene, sem zdaj že prespala par urc. Slišala sem se s svojim G in mi je rekel naj do čet počakam ko sem na UZ naročena, če še imam tolk živčkov, ker danes me pregledovat je skoraj brezveze, glede na to da so me že v bolnici. Tako da bom čakala.... Spet me tako čudno doli zvija, res samo čakam kdaj se bo ulilouser posted image  Niti na wc ne upam.
A katera ve če je 11x6mm velikost gestacijske vrečke kolko tolko normalna za tam nekje 6 tednov? Joooj, jaz tudi ne razumem zakaj tao hitro na UZ naročajo, če pa vejo, da se pol sekiramo za vsako malenkost... Čepav sama veš da je malo možnosti da se sploh kaj vidi in potem ko se dejansko res še nič vidi, si vseeno na tleh..
No, jaz sem prej vstavila tiste dve tableti tam not, pol ob 21h spet dve in ob 5h zjutraj spet dve- tako zdaj 15 dni. Je rekel da plodeku ne more škodovat, da pa lahko marsikaj rešijo, če se k čemu že pripravlja, tako da punce moje, prosim, da držite pestke za najuuser posted image
Jaz kar umiram od te vročineuser posted image
Urša

(odgovor članu minka tonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
20.8.2012 17:05:37   
barbara_s
Urša, tudi od mene en user posted image . Držim pesti, da bo vse OK in da se bo čez par dni videlo vse...

Pri nas je vroooče - in ene 90% zračna vlažnost. Groza. Pa ponoči se sploh ne shladi, je še vedno okrog 30 stopinj. Danes ponoči sem tako slabo spala, že dolgo nisem tako slabo spala. Ene 5x sem se zbudila, čisto premočena... Danes bom do ene devetih kar v službi ostala, ker imamo klimo. No, še en teden. Potem pa nazaj v Ljubljano :) - po eni strani komaj čakam, po drugi pa... je kar težko. Pa še tole blesovo pakiranje - sploh ne morem verjet, koliko "šare" se nabere, pa vsa ta "šara" je strašno pomembna.

Jaz kaj posebej nimam namen skrivat - bom sicer počakala do prvega pregleda, ker prej niti ne bom videla sodelavcev (itak ga imam v 11. tednu, tako da če zdržim do takrat...), potem se bo pa že (verjetno) počasi razvedelo. Imam pa tako službo, da ni panike, če "zginem" za eno leto - prišparajo eno plačo. (Sicer verjetno bom odsotna manj kot eno leto, ker bo del dopusta za nego in varstvo otroka definitivno vzel mož. Če bo vse OK in če... tako nekako.)

Tippi: Mnja, kar se vozička tiče, tudi jaz razmišljam o tem, da ga v bistvu ne rabimo. Je splesnil ravno zaradi ne-rabe :). Košarica je OK, ogrodje verjetno tudi - za začetek rabim to. Košaro sem sicer uporabljala predvsem zato, ker smo malo bolj "nomadska" familija, pa da je tamala imela kje za spat, ko smo se okrog potepali - da ji ni bilo treba spat v škatlah in predalih :), za sprehode sem imela pa najrajši štorkljo (ja, takrat, pred 7 leti, se še ni dobilo vseh fensi šmensi bejbivrepov in kaj vem česa vsega še, je bila samo štorklja :) ). Potem sem jo "prestavila" v ta velik voziček, je bilo OK, dokler ni začela hodit. Potem pa ni šans, da bi jo spravili v voziček, jaz sem pa vsak dan nekako "upala", da bomo tisti voziček še kdaj rabili. In tako je stal zunaj, sicer pod streho, ampak zunaj, ene pol leta. Sonce, dež, vlaga... in potem sem videla, da je plesniv. Marele pa tudi nismo nikoli kupili, ker ni šans, da bi jo spravila v voziček, če zna hodit. POtem, tam pri ene dveh letih, ko bi se pa vozila, je bilo pa že prepozno in se midva nisva dala prepričat, da "nima nogic", haha.

Evo, to je to. Grem še malo delat...

Lepo se imejte, punce, pazite nase :)

Barbara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 324
20.8.2012 17:07:10   
Tippi

Evo mene, sem zdaj že prespala par urc. Slišala sem se s svojim G in mi je rekel naj do čet počakam ko sem na UZ naročena, če še imam tolk živčkov, ker danes me pregledovat je skoraj brezveze, glede na to da so me že v bolnici. Tako da bom čakala.... Spet me tako čudno doli zvija, res samo čakam kdaj se bo ulilouser posted image  Niti na wc ne upam.
A katera ve če je 11x6mm velikost gestacijske vrečke kolko tolko normalna za tam nekje 6 tednov? Joooj, jaz tudi ne razumem zakaj tao hitro na UZ naročajo, če pa vejo, da se pol sekiramo za vsako malenkost... Čepav sama veš da je malo možnosti da se sploh kaj vidi in potem ko se dejansko res še nič vidi, si vseeno na tleh..
No, jaz sem prej vstavila tiste dve tableti tam not, pol ob 21h spet dve in ob 5h zjutraj spet dve- tako zdaj 15 dni. Je rekel da plodeku ne more škodovat, da pa lahko marsikaj rešijo, če se k čemu že pripravlja, tako da punce moje, prosim, da držite pestke za najuuser posted image
Jaz kar umiram od te vročineuser posted image
Urša

Urša tale stran je super...za šesti teden piše takole:

http://www.noseca.com/6teden.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

vrednost ideje
nada56

Koliko stane podjetniška ideja s smernicami in predpripravo za poslovni načrt?

manj kot 100 eur (20%)

od 100 do 250 eur (7%)

od 250 do 500 eur (20%)

več kot 500 eur (53%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!