barbara_s
|
Urša, tudi od mene en . Držim pesti, da bo vse OK in da se bo čez par dni videlo vse... Pri nas je vroooče - in ene 90% zračna vlažnost. Groza. Pa ponoči se sploh ne shladi, je še vedno okrog 30 stopinj. Danes ponoči sem tako slabo spala, že dolgo nisem tako slabo spala. Ene 5x sem se zbudila, čisto premočena... Danes bom do ene devetih kar v službi ostala, ker imamo klimo. No, še en teden. Potem pa nazaj v Ljubljano :) - po eni strani komaj čakam, po drugi pa... je kar težko. Pa še tole blesovo pakiranje - sploh ne morem verjet, koliko "šare" se nabere, pa vsa ta "šara" je strašno pomembna. Jaz kaj posebej nimam namen skrivat - bom sicer počakala do prvega pregleda, ker prej niti ne bom videla sodelavcev (itak ga imam v 11. tednu, tako da če zdržim do takrat...), potem se bo pa že (verjetno) počasi razvedelo. Imam pa tako službo, da ni panike, če "zginem" za eno leto - prišparajo eno plačo. (Sicer verjetno bom odsotna manj kot eno leto, ker bo del dopusta za nego in varstvo otroka definitivno vzel mož. Če bo vse OK in če... tako nekako.) Tippi: Mnja, kar se vozička tiče, tudi jaz razmišljam o tem, da ga v bistvu ne rabimo. Je splesnil ravno zaradi ne-rabe :). Košarica je OK, ogrodje verjetno tudi - za začetek rabim to. Košaro sem sicer uporabljala predvsem zato, ker smo malo bolj "nomadska" familija, pa da je tamala imela kje za spat, ko smo se okrog potepali - da ji ni bilo treba spat v škatlah in predalih :), za sprehode sem imela pa najrajši štorkljo (ja, takrat, pred 7 leti, se še ni dobilo vseh fensi šmensi bejbivrepov in kaj vem česa vsega še, je bila samo štorklja :) ). Potem sem jo "prestavila" v ta velik voziček, je bilo OK, dokler ni začela hodit. Potem pa ni šans, da bi jo spravili v voziček, jaz sem pa vsak dan nekako "upala", da bomo tisti voziček še kdaj rabili. In tako je stal zunaj, sicer pod streho, ampak zunaj, ene pol leta. Sonce, dež, vlaga... in potem sem videla, da je plesniv. Marele pa tudi nismo nikoli kupili, ker ni šans, da bi jo spravila v voziček, če zna hodit. POtem, tam pri ene dveh letih, ko bi se pa vozila, je bilo pa že prepozno in se midva nisva dala prepričat, da "nima nogic", haha. Evo, to je to. Grem še malo delat... Lepo se imejte, punce, pazite nase :) Barbara
|