|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
17.12.2012 8:35:29   
trixxy
Tippi tudi tebi in tvojim želim lepo 2013, polno ljubezni in sreče. Če pa slučajno postaneš srečka nosečka, pa seveda enega zdravega otroka, ki vam bo kravžljal živčke user posted image .

Oglasi se nam še kaj!!user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
17.12.2012 8:39:20   
trixxy
Drugače pa vikend za nami, včeraj sem bila čisto zmatrana in sem bolj ko ne počivala. Komaj čakam praznike. Najbolj me zmatra to, ker imam občutek, da se našo taveliko nekaj dogaja in čakam izbruh nove bolezni. Potem pa me to čisto psihično žre, ker ne morem bit sproščena. Upam, da ne bo nič!!

Sprim jaz čist super, sam kaj ko je treba vsako noč vstat in preoblečt taveliko, ker ji spusti plenica ali pa je tik pred tem, da bo in potem težko zaspim nazaj. Jao. Jah nič, očitno se navajam na noči od aprila naprej oz se ne smem navadit na spanje ponoči, da ne bom potem sitna user posted image .

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
17.12.2012 8:56:24   
ROXY_
Tippi, kako lepo je prebrat tvoj post!! Hvala za lepe želje, vse dobro želim tudi tebi in tvojim domačim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ekola moj škrat je v vrtcu, jih bo danes obiskal dedek mraz in je takšno vzhičenjeuser posted image user posted image ..
Za nami miren vikend,bolj namenjen počitkuuser posted image ..
Kar se tiče sladkega, meni se meša... res same sladkarije bi jedla, tak da se morm ornk štopatuser posted image
sem pa opazla zadnje dni, da postajam pravo pegasto dekle..hihi, še kakšna taka??
Glede imen imamo izbrano za oba spola, je imel bratec to čast user posted image , tudi nama je oboje všeč..so pa kratka slovenska imena..nič kompliciranega.
ena je spraševala glede vozička, meni je blo bistveno ko sem ga kupovala nekaj let nazaj, da je lahek in se da fajn zložit za v avto..
sem kupla takrat peg peregota..ker smo ga potem res zdrajsali, v uporabi sta ga imeli še obe moji nečakinji, mormo zdej nabavit novega..gledam za takimi, z večjimi kolesi, ker velik hodimo po terenu..drgač se bom pa resno posvetila nakupu nekje februarja, verjetno ne prej...ostalo opremo praktično imamo od sineta, razen oblačilca moramo nabavit bolj punčkastauser posted image ..joj kako se veselim, ne morem povedat!! user posted image user posted image user posted image
Aja, še glede solz je bla tema, meni pritečejo za vsako figo...user posted image

tako, zdej pa veselo na delo - danes me čaka likanje..user posted image , hehe prav ne maram tega!!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
17.12.2012 9:41:52   
doberdan

nick, starost, kraj, število user posted image

1.4.
Ejla, 2user posted image
*lala*, 23, Logatec, 1user posted image
copi_87
Olivija*
sara0
_Cicika_, 1user posted image

2.4.
barbara_s, 1user posted image
Pulha, 25, Primorska
cvekica, 24, Bela krajina
ursika1

3.4.
kuverta, 31, Ljubljana
Tajka, 2user posted image
ursika

4.4.
struckaa
doberdan, Ljubljana, 1user posted image

5.4.
Mincaa, 1user posted image
1bebika, 32, 1user posted image
Pikicastonoga, 32, 1user posted image
katniss, 26
drugič nosečka, 1user posted image
simi5, 1user posted image

6.4.
anonimna 2011, 27, 1user posted image
Rozica983, Ljubljana

7.4.
anomis24, Jesenice

8.4.
*mavrica*
nadinne, 29, Gorenjska, 1user posted image
Soncnica12, Domžale
anonimnauser posted image , 36, 2user posted image

9.4.
trixxy, Ljubljana
lepjedan, 27, Ljubljana
Suzy139, Celje

10.4.
aprilčica1, 20

11.4.
Nejkec, 2user posted image
izalina, 26, 1user posted image

12.4.
rožica5
skorpijonka3
grašek, 41, 2user posted image

14.4.
mateja5354, Cerknica
felicia, Ljubljana, 1user posted image

15.4.
bilabong
*ninchy, 1user posted image
Pkica, 27, Domžale, 1user posted image
san, Ljubljana, 5user posted image
Sanjah, 26, Ptuj

16.4.
SrčicaSonček, 27, Maribor
jesenika, 26, Notranjska

17.4.
tijati, 1user posted image
Bellika
sonce79, 1user posted image
oska, 31, Domžale, 1user posted image

18.4.
Cherish, 28
lizikaa, 26, Maribor
saby85, 27
Tami.K

19.4.
Dijana_86
sarcy21, 27, Ljubljana, 2user posted image

20.4.
minka tonka, 27, Dolenjska, 1user posted image
Sisy, 33, Ljubljana, 2user posted image
*Lila, 25, Primorska
orsina, 2user posted image
pisanica

23.4.
erikka, Štajerska
anonimna3, 33, Primorska, 2user posted image

24.4.
summer11, 31, 1user posted image
Neli81, Celje, 1user posted image

26.4.
PrincipesaD
soncek78, Primorska, 1user posted image

27.4.
ROXY_, 32, Celje, 1user posted image
naja17, Gorenjska, 1user posted image

28.4.
klavdyk, Koroška, 2user posted image
natalija.m

29.4.
Februarka08, 2user posted image
top10, 1user posted image

30.4.
nanita, 24, 1user posted image
chatarinchy, 23, Gorenjska

Marec 2013
Mamaja, 35, Ljubljana
NiNiBo, Nizozemska, 1user posted image

Naslednji pregledi – pregled (P), morfologija (MO)

17.12.
klavdyk, MO
top10, MO
18.12.
san, P
ursika1, P
19.12.
_Cicika_
20.12.
aprilčica1, P
24.12.
anonimnauser posted image , P
cvekica, 4D
27.12.
cvekica, P
izalina, P

2.1.
trixxy
3.1.
anomis24, P
nadinne, P
Mamaja, P
4.1.
tijati, P
6.1.
Suzy139, P
7.1.
izalina, 3D
PikicaStonoga, P
9.1.
katniss, P
Sanjah, P
11.1.
Neli81, P
15.1.
saby85

Skupaj nas je: 77

Z nami so pot začele:
anonimna Urša
moja sončka
allstarka
katrin***
ircomp
Nataša31
jolic
Tippi

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
17.12.2012 9:53:31   
Tajka
oj dobro jutro.

tud jaz sem danes slabo spala, se mi je skoz sanjalo da bom zaspala v službouser posted image .

Klavdyk in top10 : dobro opravita danes......

Imena mamo tud že izbrana.....za punčko smo me že itak od prej, tko pa k je fantek smo mel pa kr mal več dela z izbirouser posted image , je ful težje mi za fantka ime izbrat.

Roxy: jest sem včeraj zlikala en ogromen kup tko da ti nisem nič fouš........

Drugače pa petkov pregled za nami, poslušal smo srčka, trbušček tud v redu raste edino vode nisem mela v redu - neke bakterije smotane. Tako da naslednji pregled imam 11.1.2012, ta petek pa me čaka še cukr test. user posted image

voziček: mi bo mo tud zdele za tretjega novga kupl - sem pa gledala sam na to da mi je bil všečuser posted image pa da ma velika kolesa, ker pri prvih dveh sem mela peg perego plikota pa sem se mal naveličala malih koleščkov........

lep dan vsem

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
17.12.2012 9:53:48   
missMac
punce pozdravljene!
tudi jaz spadam med aprilčice in sicer 5.4. pričakujemo novega člana. Moja nosečnost sicer ni taka, kot bi si vsaka mamica želela, saj se na morfologiji izvedela novico, ki je zamajala moja trdna tla pod nogami. Pod srčkom namreč nosim otroka, ki ima srčno napako. Opravila sem dodatne teste in zaenkrat so ugotovili, da je otrok zdrav (če ne gledamo na srčno napako). Zoprno je, ker sem že precej daleč in zadnje tedne se veliko ukvarjam z mislijo o prekinitvi nosečnosti. Po drugi strani pa sem dobila pozitivne odgovore dveh srčnih kirurgov in zato se bolj nagibam k tem, da bom otroka obdržala. Ne glede na vse, je del mene in ljubila ga bom s svojim srcem prav tako kot ljubim svojo hčerko, ki je stara 2,5 let.
upam in pozitivno gledam naprej in vrjamem, da bom rodila otroka, ki mu imel enako otroštvo, kot vsi ostali, le da bo naprej moral prestati operacijo na srčku...

še eno vprašanje...se pojavljate kje na FB? tam sem veliko bolj aktivna, če pa ne....se bom potrudila tudi tukaj user posted image

lep pozdrav user posted image

You only see what your eyes want to see, how can life be what you want it to be...

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
17.12.2012 9:54:58   
doberdan
Dobro jutro, punce. Že 77 nas je. Vedno ko naredim seznamček, se nam še kakšna pridruži. user posted image

Dodala sem še NiNiBo, upam, da je ok.

Drugače pa se neskončno veselim teh tednov. Ta teden še zadnja predavanja, izpite sem že vnaprej pripravila, tako da bom lahko imela praznično pavzo, JUHUHU!!! Samo peka piškotkov in zabušavanje me čaka, pa en kratek skok v toplice. Pri kopanju ne bom komplicirala, se mi zdi, da res ni neke nevarnosti, če grem malo v bazen.

Tippi, lepo te je brati. Tudi jaz ti želim vse najlepše in seveda zdravega otročka, če bosta spet poskusila!! Jaz sem ravno lani pred božičem morala na čiščenje in se nama je svet podrl, ampak zdaj je to le bleda senca in izkušnja, ki me je naredila močnejšo. Vem, da bo tudi pri tebi tako.

Sladkarije: evo, jaz sem jih črtala, ker vem, da ni dobro ne zame ne za otroka. Kakšno pecivo bom seveda pojedla, ampak vse nepotrebne bonbončke, čokoladice ipd., kar sem v zadnjem času pojedla, so pospravljene oz. jih ni več na dosegu. user posted image

missMac: za FB piši chatarinchy, da te doda v skupino.

< Sporočilo je popravil doberdan -- 17.12.2012 9:58:34 >

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
17.12.2012 10:03:02   
Tajka
sem že začela z letnicami mutitiuser posted image ......11.1.2013 imam naslednji pregled

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
17.12.2012 10:18:34   
trixxy
Mi smo tud gledali na to, da se da voziček zložit na najmanj kar se da. Tak da smo pristali na Peg perego pliko p3. Bi pa zdaj gledala še na kolesa (sam ta največ zavzamejo prostora) in pa da so ročaji zvezani skupaj, ne pa da imaš vsak ročaj zase, ker potem moraš nujno vozičkat z obema rokama, ker z eno začne jit posvoje. Seveda potem pa če nameravaš imet več otrok, kupiš enega, ki bo mogoče zdržal več otrok. Pri nas je bil voziček uporaben 10 mesecev, potem pa konec in je še v super stanju. Aja pa finance so tud delale velik plus. Predragega si nisva mogla privoščit. Je pa bil to najin prvi nakup, ker je najdražji. Potem pa sva vsak mesec nekaj kupila. Hvalabogu, da je vsaj nekaj stroškov prihranjenih v drugo!

Imena sva se tudi midva nekako zedinila. Za fantka ostaja tako kot v prvo, za punčko pa sva prišla do zaključka. Sam bogsegavedi, če si na koncu ne premisliva user posted image  Pa upam, da do konca izvem kaj nosim v trebuhu.

< Sporočilo je popravil trixxy -- 17.12.2012 10:19:20 >

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
17.12.2012 10:23:12   
*Lila
Heej!

A danes ste že spile user posted image ? Jaz sem na dopustu in sem si privoščila malo daljši spanec zjutraj user posted image Jutri grem z eno kolegico do Lj mal po štacunah, u sredo mam še enkrat MO, pol je pa kar že četrtek user posted image Aja, na MO sem se naročila kar pri nas v Šempetru v bolnici, upam, da bo kul.

Doberdan super ideja, sa si si prešila gumbke. Jaz bi to lahko naredila edino na enem bolj tankem plaščku, za katerega ne pa zdaj premrzlo. Jaz imam vse na zadrgo user posted image Sedaj nosim en malo starejši plašč, ki sem ga skoraj že odpisala user posted image

Tippi vedno te je lepo prebrati user posted image Jaz ti želim use dobro in da bi vama šlo naprej po načrtih!

MissMac pozdravljena! Ni lepo prebrati takih novičk in upam, da ni preveč hudo s srčkom. Kaj so ti rekli? Bo potrebna kaka operacija?

(odgovor članu Tajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
17.12.2012 10:34:37   
missMac
*Lila ja operacija je obvezna v vsakem primeru. Ker je potrebno iz ene zaklopke narediti 2. Zaenkrat mi je bilo tako rečeno. Z zdravnikom smo imeli je kratek posvet, ker me je takoj poslal naprej, da so mi naredili še eno morfologijo. Taka napaka je ponavadi značilna za downov sindrom. Ampak na nuhalni je bilo vse ok, prav tako je druga morfologija pokazala, da ima otrok izredno dolge kosti (kar je čisto nasprotje Downega sindroma). Delali so mi amniocentezo, in hitri test (pregledajo samo 5 kromosomov) je bil v redu. So pa res vsi zdravniki full prijazni pa zelo hitro vse rihtajo. Ker se že mudi, če bi bil otrok zelo prizadet, bi mi prekinili nosečnost.
Vse skupaj je ena čudna zmota...ker spadam res med mlade nosečke, pa pride do take komplikacije. pravm, da je to usoda ane...upam na najboljše user posted image

You only see what your eyes want to see, how can life be what you want it to be...

(odgovor članu *Lila)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
17.12.2012 10:58:21   
ROXY_
Takole zlikano, zdej malo pavze, potem pa dalje user posted image

TRIXXY
in tajka mi smo tudi imeli pliko p3, zdej pa obvezno želim povezan ročaj, v enem in večja kolesa.mi hvala bogu ni treba vozička nikamor nosit, prej smo bli v bloku in rajš ne govorim kolk sem se nanosila v klet oz.v 3.štuk ...tokrat v hiši  bo dosti lažje, avto je pa tudi dovolj velik user posted image ..

missmac dobrodošla med nami user posted image user posted image , verjamem da te spremlja en kup skrbi to nosečnost,verjamem pa tudi da se bo vse dobro izteklo!!user posted image user posted image user posted image

doberdan hvala za seznamček, pozabla sem ti javit da imam naslednji pregled 18.1.2013.

klavdyk in top10
dobro opravita danes, potem pa poročat!!user posted image

mene G še ni poslala na cukr test, sem ga pa prvič delala, ne vem mogoče na naslednjem pregledu...

bunda- mi je še komaj prav, plašček je pa že pri moji zlati  babici na predelaviuser posted image ..

(odgovor članu missMac)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
17.12.2012 11:19:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica12

Dobro jutro še od mene! Končno sem si vzela čas, da nekaj natipkam še semle..
Naša punči zenkrat veselo brca, kakšen dan bolj, drug dan manj, ampak važno, da se vsak dan malo oglasi. Ker sta njena starša huda firbca, sta se že naročila na 3D/4D UZ in sicer takoj po praznikih. Želela sva it spet v Septum, pa so na žalost sredi reorganizacije in bo naročanje mogoče šele po praznikih (takrat bomo pa že izven optimalnega časa za to reč, ki naj bi bil do 28. tedna), tako da sva se zdaj naročila kar k dr. Megličevi (Urša jo je zelo pohvalila - upam, da se dobro obnese tudi v našem primeru in da 110 € ne bo šlo v nič).
Sicer sem pa končno spet začela malo migat - ob ponedeljkih plesne priprave na porod, ob sredah pa telovadba za nosečnice (no, na tole mi je uspelo samo 1x - ta teden sem bila malo preveč izmozgana). Pkca, a sva se midve videli prejšnjič na telovadbi? Me je firbec matral, katera si (če si) user posted image .. Drugače pa kar lušna tale telovadba, samo na začetku mi je šlo blazno na smeh, ko smo korakale ob španskih ritmih user posted image ..
Drugače pa je pri nas kar divje - kot bi decembra hoteli nadoknadit obiske za celo leto nazaj.. Včeraj nama je končno uspelo malo pospravit in postavit smrekco, pa pito sva spekla.. Danes šibrava pa k moji mami na obisk in na Artish pogledat za kakšna unikatna darilca.
Uživajte v preostanku vikenda! user posted image

Mislim, da ne boš razočarana, edino DVD je treba prinest s sabouser posted image  Jaz sem se odločila, da grem še na morfologijo k njej samoplačniško, ker ima moj G tak predpotopni UZ in nekak dvomim, da lahko vse tako lepo vidi kot  na UZ, ki ga ima dr. Megličeva. Sploh 3D/4D slikice so krasneuser posted image user posted image

Anonimna Urša

(odgovor članu Soncnica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3013
17.12.2012 12:04:56   
klavdyk
heeeeej!!

js lahko že poročam, sem že konec.user posted image
žal danes brez UZja-pa tako sem se veselila. grem jutri še enkrat, ker so sestre neki zamučkale s številom nosečnic in sem js izpadla, tk da grem jutri še enkrat. me tk jezi, ker že itak nisem spala ponoči, ker me je mal stiskalo-pol pa še to. jah nič. ka moreš

Top10-ti pa le poročaj, ko si se "uštulila" pred meneuser posted image user posted image

lp

Klavdy

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
17.12.2012 12:37:19   
klavdyk
aja Mo mam torej jutri nasl. pregled pa 17.11-cuker test

sem pa danes dala kri za HB in vodo, pa pogledala me je vaginalno-vse ok

lp

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
17.12.2012 14:00:12   
felicia
oj

jaz bi samo popravila število otrok v seznamu, ker doma imam dva sončka in zdaj pričakujemo tretjega, stara sem pa 31.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
17.12.2012 14:18:13   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: pisanica

Dobro jutro!

Aha pa še eno vprašanje: ali ve še jeste folno ali kakršnekoli druge dodatke?

jaz sem čist pozabila, mislim da že kak mesec nisem vzela ležijo v predalu :P

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu pisanica)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
17.12.2012 14:28:19   
PikicaStonoga
jaz grem pa dzej spat :) nočko ;) hihi

1 bebika KJE S=??? VSE OK???

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
17.12.2012 14:57:22   
trixxy
PikicaStonoga kako nazaj spat? user posted image  Malo razloži user posted image .

Jaz pa še samo malo in domov. Me je hotela zdravnica dat na bolniško zaradi kašlja, da si malo odpočijem, pa sem trmasta in ostajam v službi. Sej drug teden imam itak dopust do 2.1. 
2.1. pa nov pregled user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3019
17.12.2012 15:47:27   
micy1
Pozdravljene vse aprilčice 2013 user posted image in seveda vse ostale vesele nosečke.
Tudi jaz sem nova na forumu (sicer prebiram že nekaj časa) in s partnerjem pričakujeva prvega otročička, fantka. PDP imam 1.aprila. user posted image
Vidim da vas je kar nekaj, ki imate isti datum kot jaz.
Imam pa občutek, da bo bolj marčevski fantek :) No bomo videli!
O imenu se še sploh nisva pogovarjala. user posted image Oba imava izbrana svoja imena za punčke :) Tako, da bo sedaj potrebno najti še primerno ime za dečka. Sem pa zelo vesela, da je fantek (sem si ga vedno želela), samo o fantovskih imenih nisem nikoli razmišljala. Tako, da bo sedaj potrebno tudi kakšno knjigo v roke vzet ali pa pobrskat po internetu user posted image Če ima katera kakšen nasvet, se priporočam.

Tudi jaz imam čistilno akcijo stanovanja, omar... saj že delam red, da bova imela kam pospraviti tudi otrokove stvari (saj je najino stanovanje bolj malo). In imam nekako občutek, da se mi kasneje, ko bo trebuh še večji, nekako ne bo dalo nič. Zato raje zdaj, ko še imam voljo in zagon :) Prebajsat bi bilo potrebno tudi kuhinjo+jedilnico. Samo ne vem če je to najbolj primerno sedaj v decembru ali januarju (glede zračenja). Mislim, pa da obstajajo sedaj že tudi take barve, ki niso nevarne za otroka (glede vdihavanja) in da bi lahko tudi jaz veselo pleskala :)

Do sedaj sva za otroka kupila voziček in nekaj oblekic+deko, ker sva bila prejšnji teden na potepu po Londonu. Odločila sva se za voziček peg perego easy drive. Ima katera kakšne izkušnje z njim? Meni se zdi super :) Pa še v akciji sva ga dobila, tako da je bil (glede na peg peregove cene) zelo poceni. Sedaj trdno zavit v folijo počiva v kleti user posted image Ga je kar malo škodauser posted image

Drugače pa moja nosečnost poteka brez večjih težav. Na začetku sem imela probleme s slabostjo kakšen mesec, ampak sedaj je vse v redu. Naš fantek bo nogometaš user posted image Ker cele dneve tako veselo brca, da se mi zdi da me včasih kar celo premakne user posted image Prav lušno je user posted image

Naslednji pregled imam 31.12., dobila pa sem tudi napotnico za pregled za sladkor. Napotnico imam že 14dni doma ampak se še vedno nisem pripravila do tega, da bi dejansko šla tja user posted image Kar groza me je. Se mi dozdeva, da se mi kar vrti in mi zmanjkuje cukra, če samo pomislim na to user posted image
Na pregledu za sladkor septembra sem imela zjutraj na tešče 3,8 , kar je malo glede na to koliko sladkega jaz pojem.
Doma me kregajo ker res konstantno nekaj sladkega cuzim in grizem, in so prepričani, da sem dobila nosečniško sladkorno. Tako, da so me sedaj tako prestrašili, da si sploh ne upam it na pregled s pitjem glukoze. Je sploh možno, da bi sedaj, kar naenkrat, imala tako povišan sladkor? Ali to, kaj prejšnji dan ješ, kaj vpliva na rezultate? Ker jaz res veliko sladkega pojem, ampak nikoli nisem imela problemov s sladkorjem, sedaj, pa vsi okrog mene neki paničarijo glede tega in se mi zdi, da bo že zaradi psihičnega stresa res pokazalo, da mam povišan sladkor user posted image user posted image
Vem, da se ne smem več izogibat pregledu, saj ta teden grem, sreda ali četrtek ... user posted image

Drugače pa sem brezposelna user posted image in aktivno iščem službo že (preveč) dolgo časa user posted image ! Prav žalostno je v tej naši prelepi deželi Sloveniji glede zaposlitev. user posted image
Tako, da me bo mama verjetno zaposlila kot gospodinjsko pomočnico. Če ima katera kakšne izkušnje glede tega, bi lepo prosila za informacije.
Želim vam vsem veselo nosečnost, pa tipkam še tudi kaj user posted image
Pozdravčke

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
17.12.2012 16:48:58   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: trixxy

PikicaStonoga kako nazaj spat? user posted image  Malo razloži user posted image .

Jaz pa še samo malo in domov. Me je hotela zdravnica dat na bolniško zaradi kašlja, da si malo odpočijem, pa sem trmasta in ostajam v službi. Sej drug teden imam itak dopust do 2.1. 
2.1. pa nov pregled user posted image .

haha ne nazaj ... sem se zatipkala in napisala dzaj:) namesto ZDAJ in res sem odpsala 2 uri kot medvedek ;) zdej me pa mal glava boli, samo utrujena pa nisem več, sem bla ko cunja ko sem prišla iz službe :(

ti si tud taka trma kot jaz) ;) še 4 dni in dopust do 2.1 tud jaz KOMAJ ČAKAM :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
17.12.2012 18:43:10   
1bebika

1 bebika KJE S=??? VSE OK???
[/quote]

:) Vse, sam je kompu enkrat vmes baterija šlain pol nisem prjavljena in sam berem, ne pišem.

Sem ravno danes bila na pregledu. Posteljica se je dvignila HB, kille pa tudi :( Sicer moj G pravi da se ni za sekirat, ker imam bojda dober štart.:) O kakšnem cukr testu ni ne duha ne sluha, v 1. nosečnosti mi ga niso delali. Na naslednjem pregledu bo črvička stehtal, danes pa je spet pregledal vse organčke in je zgleda ok.
Drgač štejem dneve do teh praznikov, ker sem tko utrujena, da ni za verjet.

Lepo bodte!

Neposredna povezava do sporočila: 3022
17.12.2012 18:55:33   
NiNiBo
Lilla Jaz sem pa v Maximarketu kupila eno bundico, od Sissly ki je tak model da mi je prav tudi cez trebuseck. Cena hmm se pa ne spomnim koliko je bila user posted image

pisanica Mi smo vozicek podedovali od svakinje in se nisem ravno obremenjevala kaksen je. Imamo pa Easy Walker, mislim da je v Sloveniji zastopnik za njih Pikapolonica. Je na tri kolesa in je OK, se sploh kosara je fino velika. V koncni fazi smo vozicek rabili le dokler je shodil, potem smo pa bili vedno brez tudi "marele" nisem kupila. Pri drugem bom naredila enako user posted image

missMac Veliko pozitivnih misli ti zelim in upam na en zelo dober razplet. user posted image

micy1 Jaz veselo pleskam, sicer potem okna odprem da se malo lufta in ni bilo nobene panike. Mi je pa za januar ostala se sobica za novega navihancka, pa najina spalnica. Upam, da mi trebuh na bo prevec napoti cez en mesec.

imena Vidim, da imate imena ze kar zbrana. Me pa zelo firbec matra kaksna, ker ko sem jaz imela Nea je bil ime Svit in pa Jakob zelo popularen in seveda tudi meni predvsem Svit zelo vsec. No pri nama ima prvi sin dve imeni torej, Neo Svit. Je bil kompromis, ker se nisva mogla odlocit za eno ime no bilo je tako, da je moj moz zelo vztrajal. In sem potem popustila in rekla, naj bosta pa dve imeni in drugo je potem Svit. Sedaj bo pa Njal, moz mora pa poiskat se drugo ime, ki naj bi bilo bolj nizozemsko. Mu gre zelo slabo, tako da sem mu ze omenila, da bom spet izbrala eno slovensko ce se ne bo kmalu odlocil. user posted image Se pa strinjam katniss s tabo, tudi meni NL imena niso ravno vsec. By the way, sem ti pa cez vikend pomahala, smo se peljali namrec mimo tebe smo sli v Groningen k enimi prijatli na obisk.

Hvala, da ste me dale na seznamcek. Se pa tudi jaz zelo veselim praznikov, v soboto zvecer odrinemo proti Sloveniji in bom cele 3 tedne doma se pri mojih razvajala. Potem pa mal na smucarijo, no zame je seveda letos ne bo, pa mal na obisk k starim sodelavcem v Svico, tako da naju z Neo prakticno cel mesec ne bo na Nizozemskem.

(odgovor članu pisanica)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
17.12.2012 20:53:54   
Februarka08
Hej punce,
spet jaz po dolgem času user posted image
Končno tudi za mano MO in vse tako kot more bit, sploh MV me je presenetil, še nikol tako dolg user posted image user posted image tako da sem res vesela, zdaj bom končno mal lažje zadihala.

Upam da vam bom lahko sledila kak ste se razgovorileuser posted image
Urša user posted image za super nosečnost!
Tippi lepo da si se oglasila! user posted image
Dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image user posted image

Vas preberem... enkratuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
17.12.2012 21:14:37   
doberdan

nick, starost, kraj, število user posted image

1.4.
Ejla, 2user posted image
*lala*, 23, Logatec, 1user posted image
copi_87
Olivija*
sara0
_Cicika_, 1user posted image
micy1

2.4.
barbara_s, 1user posted image
Pulha, 25, Primorska
cvekica, 24, Bela krajina
ursika1

3.4.
kuverta, 31, Ljubljana
Tajka, 2user posted image
ursika

4.4.
struckaa
doberdan, Ljubljana, 1user posted image

5.4.
Mincaa, 1user posted image
1bebika, 32, 1user posted image
Pikicastonoga, 32, 1user posted image
katniss, 26
drugič nosečka, 1user posted image
simi5, 1user posted image
missMac, 1user posted image

6.4.
anonimna 2011, 27, 1user posted image
Rozica983, Ljubljana

7.4.
anomis24, Jesenice

8.4.
*mavrica*
nadinne, 29, Gorenjska, 1user posted image
Soncnica12, Domžale
anonimnauser posted image , 36, 2user posted image

9.4.
trixxy, Ljubljana
lepjedan, 27, Ljubljana
Suzy139, Celje

10.4.
aprilčica1, 20

11.4.
Nejkec, 2user posted image
izalina, 26, 1user posted image

12.4.
rožica5
skorpijonka3
grašek, 41, 2user posted image

14.4.
mateja5354, Cerknica
felicia, 31, Ljubljana, 2user posted image

15.4.
bilabong
*ninchy, 1user posted image
Pkica, 27, Domžale, 1user posted image
san, Ljubljana, 5user posted image
Sanjah, 26, Ptuj

16.4.
SrčicaSonček, 27, Maribor
jesenika, 26, Notranjska

17.4.
tijati, 1user posted image
Bellika
sonce79, 1user posted image
oska, 31, Domžale, 1user posted image

18.4.
Cherish, 28
lizikaa, 26, Maribor
saby85, 27
Tami.K

19.4.
Dijana_86
sarcy21, 27, Ljubljana, 2user posted image

20.4.
minka tonka, 27, Dolenjska, 1user posted image
Sisy, 33, Ljubljana, 2user posted image
*Lila, 25, Primorska
orsina, 2user posted image
pisanica

23.4.
erikka, Štajerska
anonimna3, 33, Primorska, 2user posted image

24.4.
summer11, 31, 1user posted image
Neli81, Celje, 1user posted image

26.4.
PrincipesaD
soncek78, Primorska, 1user posted image

27.4.
ROXY_, 32, Celje, 1user posted image
naja17, Gorenjska, 1user posted image

28.4.
klavdyk, Koroška, 2user posted image
natalija.m

29.4.
Februarka08, 2user posted image
top10, 1user posted image

30.4.
nanita, 24, 1user posted image
chatarinchy, 23, Gorenjska

Marec 2013
Mamaja, 35, Ljubljana
NiNiBo, Nizozemska, 1user posted image

Naslednji pregledi – pregled (P), morfologija (MO)

18.12.
san, P
ursika1, P
19.12.
_Cicika_
20.12.
aprilčica1, P
24.12.
anonimnauser posted image , P
cvekica, 4D
27.12.
cvekica, P
izalina, P
31.12.
micy1

2.1.
trixxy,P
3.1.
anomis24, P
nadinne, P
Mamaja, P
4.1.
tijati, P
6.1.
Suzy139, P
7.1.
izalina, 3D
PikicaStonoga, P
9.1.
katniss, P
Sanjah, P
11.1.
Neli81, P
Tajka, P
15.1.
saby85
17.1.
klavdyk, P
18.1.
ROXY, P

Skupaj nas je: 79

Z nami so pot začele:
anonimna Urša
moja sončka
allstarka
katrin***
ircomp
Nataša31
jolic
Tippi

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?