katniss
|
Wii, hvala punce! Zdaj se samo pesti drzat, da bom januarja tudi dobre volje, ko dobim rezultate haha. Cel dan sem cakala presnetega kurirja, sem mogla za moza en paket oddat. Itak, da se je prikazal tik pred zdajci... Sem se samo v trgovino lahko sibala, tam pa zagledala francoske rogljicke.. in dva sta z mano domov romala. Sta ze 'pospravljena'. Zadnje case se mi sicer ne lusta veliko stvari ampak na kruhastim zadevam se pa ne morem odpovedat. Na sreco kile niti ne letijo v visave.. zaenkrat. anomis24: Pri meni so gibi mogoce malo manj zaznavni, imam vcasih bolj obcutek, kot da se plazi po trebuhu. Kak drug dan pa spet brca kot za stavo... Imam ga pa na sumu, da je ponoci bolj aktiven. Ce se vstanem za wc, ga potem se kr nekaj casa cutim. Mogoce je pri tebi tudi tako? Sicer pa tudi Pusenjak pise, da to niti ni tako redek pojav in, da se to tudi znormalizira tam okrog 26. tedna, ko otrocek dodatno zraste. Sanjah: Tudi jaz sem bila na zacetku pametna, da mi sladko res ne disi... Zdaj imam vedno tablico temne cokolade nekje doma. Se mi zdi, da je bolje, da pojem temne kak koscek kot pa ostale cukrarije. Ceprav sem imela ze en napad, kjer sem pojedla pol vrecke gumi bonbonov... Pa pod nujno sem mogla enkrat cokoladico bounty kupit. Na sreco se take stvari zgodijo res enkrat na mesec ali pa se to ne. barbara_s: Tu imam sicer malo mraza ampak ni neke sile. Nizozemci itak vsi jamrajo, da je mrzlo, meni pa mraz zeeeloo pase. Predvsem tak suhi, ko licka rdecijo. Sem pa opazila, da se moram pocasneje in bolj previdno gibati. Sem se danes v trgovini sklanjala na eno stran in se je ze malo poznalo... Verjamem pa, da je to tezko, ce ze imas kaksnega nadobudneza, ki skace okoli! Anonimna Ursa: Joj kak fino je brat, da gre vse po nacrtih! Le pridno cuvaj svojo bebico in sebe trixxy: Se mi zdi, da smo nosecke se dosti bolj dovzetne za take lepe besede (no slabe pa te lahko tudi fejst na tla spravijo!). Kr uzivaj v takih lusnih komentarjih! Sem prepricana, da ima tvoja sefica cisto prav NiNiBo: Nacrt je bil, da greva z avtom. Ampak dragi nima izpita za avto jaz pa nimam namena vozit sama. Sem enkrat ze to nardila, zdaj pa se mi res ni za igrat. Sva dala raje tistih sto eurov vec za letalske karte in sva bolj mirna. Naslednjic pa gremo verjetno ze z avtom, ker bo moz ze imel izpit.. upam. Zdaj ga trenutno dela, tak da bi tam nekje do konca junija, ko bi radi sli v Slovenijo, ze moglo kaj bit. Drugace pa planiram letet ja, po moje da ne bo neke panike. Sem ze videla cisto micene na letalu in se dejansko bolje obnesejo kot pa kak dve ali tri leta star otrok. Njim je najtezje se mi zdi, ko bogeci se ne razumejo cisto tocno kaj se dogaja in kdaj je treba kaj spit ipd. Imena je pa tako, da obstaja seznamcek, ki ga pridno gledava in razmisljava. Meni nizozemska imena niso zelo vsec, prav tako gledava, da se bo dalo lepo izgovorit in napisat v obeh jezikih. Ce bi dobila puncko, bi bil problem ze resen, za fantka pa morava malce bolj razmisljat.
|