PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: NatašaC Pazi to. Konec meseca mi je g. rekel, da naj bi imela MO, pa naj se naročim, pa kličem novembra, rečejo, da še nimajo datumov, kličem zdaj decembra mi pa povedo, da ga ne bo in da naj kličem enkrat okrog 20. 12. da se naročim za januar. Ok, recimo, čeprav bo 21t že mimo. Danes teden naj bi pa imela pregled, pa dobim danes pošto, da odpade, ker zdravnika ni. Naj pokličem za nov datum. Celo dopoldne kličem, pa je stalno zasedeno. Jaz sem pa tako upala, da bomo v sredo preverili, če je vse ok, ker sem že drugič v 14dneh bolna - bruhanje, tokrat pa še driska. Ma bo že. PikicaStonoga - jaz sem drgač prof. mat in fiz., učim pa trenutno fiz, gos, dsp mat, pa računalničar in laborant sem. Da mi ni slučajno dolgčas. Pa še imam kakšno uro premalo, sicer 100% zaposlitev, sam tržejo mi vsak mesec ene 50€, ker ne učim 22 ur ali več. Zdaj nam bodo pa še plače znižali (no nekaj so jih že), da o višjem vrtcu ipd ne govorim. Ah, bo že. Sam da bomo zdravi. Zdaj pa moji sončki prihajajo domov iz vrtca in šole. :) :) :) ja nataša G priklicat al pa zdravnike, zobozdravnike GRRRRRRRRRRR upam, da reiš in čim prej vidiš svojo pikico :)))) u tebi pa res NI dolgčas!!! pestro pa imaš GOS??? ojoj ;) pa laborant? si pa res deklica za vse ;) a te kej postrani gldajo ker si spet noseča in ker si verjetno kr nekaj na bolniški pa moram šotem kaj notri spravljat? jaz morm vse notr spravit, splooh DSP!!! šefica hoče pri DSP 100% realizacijo, mislim, le kako? Halo? AHHHH ....