|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
5.12.2012 13:58:21   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: NatašaC

Pazi to. Konec meseca mi je g. rekel, da naj bi imela MO, pa naj se naročim, pa kličem novembra, rečejo, da še nimajo datumov, kličem zdaj decembra mi pa povedo, da ga ne bo in da naj kličem enkrat okrog 20. 12. da se naročim za januar. Ok, recimo, čeprav bo 21t že mimo. Danes teden naj bi pa imela pregled, pa dobim danes pošto, da odpade, ker zdravnika ni. Naj pokličem za nov datum. Celo dopoldne kličem, pa je stalno zasedeno. Jaz sem pa tako upala, da bomo v sredo preverili, če je vse ok, ker sem že drugič v 14dneh bolna - bruhanje, tokrat pa še driska. Ma bo že.

PikicaStonoga - jaz sem drgač prof. mat in fiz., učim pa trenutno fiz, gos, dsp mat, pa računalničar in laborant sem. Da mi ni slučajno dolgčas. Pa še imam kakšno uro premalo, sicer 100% zaposlitev, sam tržejo mi vsak mesec ene 50€, ker ne učim 22 ur ali več. Zdaj nam bodo pa še plače znižali (no nekaj so jih že), da o višjem vrtcu ipd ne govorim. Ah, bo že. Sam da bomo zdravi. Zdaj pa moji sončki prihajajo domov iz vrtca in šole. :) :) :)

ja nataša G priklicat al pa zdravnike, zobozdravnike GRRRRRRRRRRR upam, da reiš in čim prej vidiš svojo pikico :))))

u tebi pa res NI dolgčas!!! pestro pa imaš GOS??? ojoj ;) pa laborant? si pa res deklica za vse ;) a te kej postrani gldajo ker si spet noseča in ker si verjetno kr nekaj na bolniški pa moram šotem kaj notri spravljat? jaz morm vse notr spravit, splooh DSP!!! šefica hoče pri DSP 100% realizacijo, mislim, le kako? Halo? AHHHH ....

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
5.12.2012 14:33:47   
trixxy
Ja za LJ velja 5 let. No dobro,da si preverila, da ne bi mož brezveze tam sedel 4 ure user posted image .

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
5.12.2012 17:24:36   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: trixxy

Ja za LJ velja 5 let. No dobro,da si preverila, da ne bi mož brezveze tam sedel 4 ure user posted image .

ja fajn da ni treba, en popoldne več bo doma ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
5.12.2012 22:16:23   
1bebika
Heej,
ja ta malo Slo, pa take razlike. Se spomnim, kosva prvič hodila v šolo za starše, da so rekli, da če kdo potrebuje potrdilo o šoli za staršee, naj pride in dajo papirje (tam na licu mesta), za Postojno tega sicer ni treba. Tako ga nisva vzela in tudi nihče ni vprašal po nejm. Şe pa plača prisotnost ob odpustu iz porodnišnice. SMen je blo ful hedno, ko so ga ob 18h na večerjo poslali, ker da je všteta v ceno:) Sem pa šala tokrat samo na predavanje o EA, da sem dobila papirje za EA za Postojno (če bo rablo), smo pa dobili tudi en obrazec, s katerim v primeru da rodiš drugje ako dokazuješ da si o EA seznanjen (da si bil na tem predavanju v Po), tkao da če slučajno katera rabi, je itak prazen, smao žig in podpis :) ostalo vpišeš sam.
Kar se dela tiče, mene čisto zasuva, tako da bom danes spet delela dolgo v noč.

Sem pa kar dobro razpoložena in komaj čakam da naš pobalin zjutraj vstane in se razveseli tega famoznega zelenega traktorja, ki mu ga je prinesel Miklavž.

Evo, zdej pa gremo delat.

Lepo bodte!

Neposredna povezava do sporočila: 2879
6.12.2012 7:59:08   
pisanica
Jutro punce!

Evo samo na hitro, da malo poročam: Končnoooo sem tudi jaz imela MO. Izgledalo je vse ok. Za spol nisva vprašala, bomo kar počakali da se dete rodi.

Zadnje dni je v trebuhu zelo živahno, tako da sem še posebej vesela. user posted image

Uživajte!

(odgovor članu 1bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
6.12.2012 11:33:28   
*Lila
Tudi mi smo dali skozi včerajšnjo MO in kar se je videlo, izgleda v redu user posted image Mi je pa G zaradi povečane NS vseeno dala napotnico za še eno morfologijo user posted image Pa me zanima, če veste, kje se lahko opravlja morfologijo na napotnico? Pri Strahovi in v Dravljah to ni možno user posted image

(odgovor članu pisanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
6.12.2012 12:13:21   
tijati
pozdravljene....

čestitam za MO...niste vprašale za spol?
Lila pokliči v Dravlje...

jaz sem kar ok ampak že 2 dni mi je neki čudno slabo.....sem v 21 t....gibi so kr fajn.....opažam, da se zjutraj zbudim zelo žejna spijem cedevito pol pa ful čudno slabo v želodcu:-( me je kr strah kaj bo k bom cukr pila........

(odgovor članu *Lila)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
6.12.2012 12:15:37   
naja17
Lila kaj pa, če pokličev v LJ porodnišnico in se tam zmeniš za k Pušenjaku? Lej pokliči na to cifro, tu se vedno javlja njegova tajnica, mislim da velja ta cifra in za Dravlje in LJ porodnišnico: 051321224

(odgovor članu tijati)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
6.12.2012 12:18:11   
doberdan
Lila, jaz bi tudi poklicala v porodnišnico. Tam jih ziher delajo na napotnico, ne vem pa, če lahko izbiraš zdravnika. Vprašaj!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
6.12.2012 12:40:07   
*Lila
Hvala punce! Sem klicala v Dravlje in tam opravljajo samo samoplačniško user posted image Se bom verjetno naročila v Lj v porodnišnico, samo je bila zelo neprijazna po telefonu, ko sem jo vprašala, če lahko zbiram kdo mi jo bo opravil user posted image Če je tako grem lahko tudi v Postojno ali Šempeter, ker mi je bližje user posted image Edino še Pušenjakovo tajnico bi rada dobila na telefon, pa se ne javi user posted image Do kdaj pa se dela MO? user posted image

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
6.12.2012 12:42:14   
naja17
Lila zna bit, da te bo poklicala tud nazaj, ko bo mela čas... MO se dela do 25. tedna, če se ne motim....

(odgovor članu *Lila)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
6.12.2012 13:01:21   
*Lila
Pa me je res poklicala nazaj user posted image punce, če katero zanima... Pušenjak bo 2 meseca odsoten! user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
6.12.2012 13:10:12   
naja17
A jej, pol se z njo nisi nič mogla zmenit, al še padeš notr?

(odgovor članu *Lila)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
6.12.2012 14:06:10   
*Lila
Ne, nč se nisem mogla zmenit. Tako da se bom verjetno naročila kar v porodnišnico. Hvala za pomoč še enkrat user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
6.12.2012 15:26:06   
saby85
Zdravo, punce!

Že dolgo se nisem nič javila user posted image Čestitke vsem za opravljene morfologije user posted image , js jo mam pa v torek, že komaj čakam
in upam da bo lahko šel še moj zraven. V ponedeljek sem bla pa na cuker testu, upajmo sedaj na dobre rezultate user posted image

(odgovor članu *Lila)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
6.12.2012 19:21:23   
Suzy139
Tudi od mene že nekaj časa ni bilo glasu, sem pa vas skoz brala in se veselila z vami :) Jaz imam jutri MO. Čez vikend pa sem ždela najprej v Velenju v dežurni, v nedeljo pa še v celjski bolnici, ker me od prejšnjega torka boli desna stran hrbta. Sem bila sicer pri svoji zdravnici, pa je rekla, da je vneta mišica in da naj spijem kak lekadol in topli obkladki pa bo. V soboto me je pa tako zagrabilo, da sem se samo sesedla in jokala od bolečine. Rezultat..pesek v ledvici. Mi je pa danes doktor na ultrazvoku ledvic mimogrede povedal, da bomo imeli user posted image user posted image pa sem ga pol prestrašla, ko sem v hecu rekla, da nisem hotela izvedet spola in se mi je opravičeval v neskončnost. Pa sem potem povedala, da se hecam in da je na zadnjem uz tudi ginekologinja rekla, da ne vidi da bi kaj med nogami bingljalo user posted image
Se mi pa zdi, da se iz dneva v dan bolj redim, pa niti ne jem pretirano, samo trebuh mi raste. Mi je pa zoprn občutek, ko se najem in se mi trebuh napne, imam občutek, kot da mi je koža premala in potem se mažem ko zmešana, da ja kje kaj ne poči user posted image

Aja še nekaj, kolikorat so vam pa kri vzeli do zdaj? samo na začetku? Jaz dam jutri pred MO spet samo vodo...

< Sporočilo je popravil Suzy139 -- 6.12.2012 19:29:39 >

(odgovor članu saby85)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
6.12.2012 19:28:37   
Neli81
user posted image vsem za dobro opravljeno morfologijo.
Me čaka ta pregled jutri. Se ga že prav veselim, da končno spet vidim našo pikico.

Drugače je pa mojo počutje še kar OK, razen grla, ki me že tretji teden boli, od tega zadnja dva dni kar fejst. Tako da sem se odločila, da grem jutri še k svoji splošni zdravnici, da nisem slučajno spet kake gnojne angine fasala. user posted image Očitno bom jutri imela dan za zdravnike.

Lepo se imejte. Se tipkamo jutri, da javim kako je bilo in seveda spol, če se nam ta pikica notri odloči razkazati. user posted image

Čaw

(odgovor članu Suzy139)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
6.12.2012 19:50:21   
jesenika
Jst tudi čestitam za super opravljene MO...

midva sva se učeraj vrnila iz pregleda...in sem bila sigurna da imam MO, pa je očitno ni bilo...čudno da mi jo je G dal šele z polnimi 24 tedni, t.j. čez 3 tedneuser posted image

Drugače je bilo pa super, je naredu en dolg ultrazvok, vse pregledal, videla sva najino pupikouser posted image , ki je pokazala vse svoje premoženje.. nama gre še danes na smeh, k je G rekel: glej jo žemljico... v naši (moževi) družini bo tale punčka prav posebna, ker so že dolga leta sami fantje na pohodu... G se zdi, da bi moglo bit vse OK, tako da se tud tolk ne sekiram, da imam MO, čez 3 tedne... aja pa še 3D-barvno nama je dojenčico pokazal, tako da sva obrazek videla čist čisto, ga kar ne morm pozabit kok je lepuser posted image

Tolk z moje strani...danes sem za Miklavža domače buhteljne naredila in bi vas kar povabila da se user posted image in user posted image napapcateuser posted image

lep pozdravček

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
6.12.2012 20:01:55   
jesenika
SUZI139 jst sm 2x dala kri in 1x vodo... mislim da neslednjič dam spet oboje... zgleda da imajo kar različno tile G to razporejeno...

NELI81, vso srečo, da le nebi zbolela!!!

lp

(odgovor članu jesenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
6.12.2012 20:16:47   
pisanica
suzy139 joj me je kar stisnilo, ko sem brala tvojo objavo glede bolečine v hrbtu. Sem sama v preteklosti imela ful probleme s hrbtom. Upam, da si sedaj vredu. Si pa dobro zdravnika "prestrašila" s spolom. user posted image

Jaz sem sedaj dala 2x vodo, 2x kri. Očitno je res različno po lokacijah.

U buhteljni...super. :)

Lep večer vam želim!

(odgovor članu jesenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
6.12.2012 20:56:24   
izalina
Ojla,

nimam velik časa...saj berem vas kar redno, časa za pisanje pa ni in ni. V službi norišnica, ampak jutri je že petek user posted image . Počutje normalno...po službi pridno počivam doma, moj mi pa streže in vse lepo poorihta. Sem mu res hvaležnauser posted image

user posted image za uspešno opravljene MO.

Kri - jaz sem kri dala samo 1x, vodo pa 3x. Imam pa konec meseca pregled za sladkor in bodo po mojem takrat naredili še ostale teste. Sicer sem imela pregled krvi en mesec nazaj na zdravniških za službo, ampak mi ti rezultati niso relavantni, ker sem imela pregled ob 11h in do takrat sem morala biti tešča pa še delala sem pred odvzemom (6h-10h). Kolikor sem brala navodila za ta test za sladkor, ti pa najprej vzamejo kri (na tešče) in če je vsebnost nevemkoliko, potem šele piješ glukozo.

(odgovor članu pisanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
6.12.2012 22:48:19   
NatašaC

IZVIRNO SPOROČILO: *Lila

Pa me je res poklicala nazaj user posted image punce, če katero zanima... Pušenjak bo 2 meseca odsoten! user posted image

Ja, mene zanima, ker je moj G in mi naslednji teden odpade pregled pri njem, čez 14 dni pa MO. Pa sploh ne morem priklicat v Leonišče, da bi dobila drug datum. Majo stalno zasedeno.
Od kje ti ta informacija? Na med.over.net nič ne piše.
Sej bomo preživeli, samo da ne bo konec aprila odsoten, ker mora meni CR delat.

(odgovor članu *Lila)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
7.12.2012 1:39:53   
ursika1
Zivjo punce...sem nova tukaj in tudi mi pricakujemo 3.4.2013 obisk storklje....morfologija je bila opravljena G nama je s partnerjem dejal da vidiuser posted image . Partner je sicer navijal zauser posted image ampak veseli smo vsi. Kako so bili kaj vasi tedni do sedaj? Mene zelo boli kriz vcasih komaj vstanem, trebuha skoraj nimam, in daje me nespecnost ze 2meseca ne spim ponoci.
Zasledila sem da ste imele temo kolikokrat date kri in vodo. Jas dam vodo vsakokrat saj preverja G prisotnost beljakovin v urinu. Kri pa sem dala samo 1x v 13 tednu. Preglede imam pa vsake 4 tedne kjer miG vsakokrat naredi ultrazvok.

Vesela bi bila vasih izkusenj do sedaj.
Lep pozdrav vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2898
7.12.2012 4:36:40   
karicari
Here we go: http://snipr.com/25sum1a
Performance improved 300% with the dual-core RK3066 CPU Android 4.1.1 OS allows you to download a lot of applications,fashionable design and high quality make every use conspicuous and smooth!! Now it's going on a crazy promotion,make sure you would never miss this opportunity!!

Free shipping + Only $ 94 = Merry Christmas !!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
7.12.2012 9:23:54   
klavdyk
dobor jutro evo ena user posted image za vse

kako ste kaj? js sem že bolje. hvala boguuser posted image . sem se pa včerja lotila pospravljanja-spet-kuhinja je zdja na vrsti-sem jo do pol spucala, več ni šlo-sem bila tako utrujena ko user posted image . no danes pa nadaljujem. tk da kuhinja bo danes končana. če ne bo kaj vmes prišlo.user posted image user posted image . zdaj me je že je ena kolegica zmotila, je rpišla na kavo, potem se mi pa nič več ne dauser posted image

brcike-joj so že fajneuser posted image user posted image . še tavečji je zadnjič čutil brciko in je bil ful navdušen, tamali pa itak pravi, da ker ne vidi dojenčka, da se itak hecam, da je dojenček v trebuščkuuser posted image user posted image
Top10-kje si???? pogrešam teuser posted image . malo se le javi, pa ja nimaš na šihtu take gužveuser posted image

evo zdaj pa še mal na fb pol pa hop na delo

Klavdy

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu karicari)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?