katniss
|
Dobro jutro! Malo premora zame, v bistvu se ni nič posebnega dogajalo. Še en teden je mimo, jaz pa težko verjamem, da sem že v 24.tednu! Trebušček se že res fino pozna, tudi skozi plašček. Očitno pa nardim grozno faco, ko morem lulat, ker se mi je prvič zgodilo, da me je ena gospa spustila naprej v vrsti za wc! Začela me je grozno srbet koža na nogah, ki jo tudi pridno mažem. Mislim, da sicer to ni ravno povezano z nosečnostjo, ker imam tako suho kožo, da lahko pišem po njej in morem bit pridna pa še noge mazat. Sklanjam se že težje, tako da mi gre predvsem na živce. Nekih posebnih težav nimam, razen tega, da si moram zvečer dat blazinice iz vate za modrc, ker moje dojke 'pridno' točijo in potem si morem vsak dan pižamo preoblačit, kar je postajalo tudi rahlo nadležno. Dobila pa sva tudi maxi cosi, sva izbrala takega v jeansu. Za pospravljanje sem tudi jaz bolj ležernega tipa. Upam, da me bo kmalu gnezdenje napadlo, čeprav bi to rada za novo hiško prihranla. Morem se pa nujno zraven spravit in hladilnik očistit pred prazniki.. Pa omaro s 'suho' hrano in svojo omaro. Komaj čakam, da čez 14 dni poletiva Sloveniji naproti! Se veselim vseh domačih dobrot (mmmm potica!) in dejstva, da ne rabim posode pomivat . Najprej me tukaj čaka še jezikovni izpit, to bo v sredo/četrtek, v torek pa ponovni pregled. Naš miško je ob večerih dejaven, včeraj se je spet zelo burno odzval na bolj glasne zvoke iz televizije. Bilo prav hecno, ker me je cel dan skrbelo, zakaj se ne zgane, zvečer pa bla potem prava čaga v trebuhu hehe. Se mi pa zdi, da so gibi postali malce bolj nežni. Sem čitala pri Pušenjaku, da niti ni to tako čudno zaradi količine plodovnice. klavdyk: Tebe pa težave kar ne spustijo iz krempljev Za izpuščajčke bi rekla, da se raje idi pokazat k zdravniku. Ti želim, da čimprej mine Mamaja: Haha mene tudi včasih pozabljivost daje. Recimo to, da šal doma pozabim in sem cel dan brez... Itak, da me potem zebe ampak vseeno se sama sebi smejim. Zaenkrat. Jaz bom danes banana mafine z orehi pekla. So mi všeč, ker ne rabim dosti sladkorja noter dat. Se mi pa prekmurske gibanice lušta... Same sladkarije bi jedla PikicaStonoga: Pri nas je Miklavž (ali Sinterklaas kot mu pravijo tukaj in je ZELO pomemben) prinesel sneg! Smo cela dva dni uživali v nežni snežni odeji. Resda so vsi zagnali tako paniko, kot da ga bo najmanj pol metra padlo in ne bi o tem, da Nizozemci ne znajo po snegu vozit, ampak bilo je res čarobno. A je bil dober štrudl? Kako ste z obdarovanju v tem prazničnem času? Mene to vedno iz tira vrže . Vsem svojim dragim bi rada dala nekaj posebnega ampak ne maram hodit po trgovinah, še posebej ne zdaj, ko je super gužva. Sem že probala delat sama stvari, mi je sicer uspevalo, samo sem letos čisto brez idej. Neka mini darilca bom poklonila, bolj kot pozornost (no sej tudi na letalo ne morem kaj dosti zraven vzet) in to je to. Če bi s kolegicami skupaj šle kam na kako večerjico bi bilo meni to čisto dovolj, tako, da nekaj časa skupaj preživimo Z možem sva se odločila, da si ne bova kupovala daril. Jaz ga itak hecam, da mi je podaril najlepše darilo No, lepo preživite današnji dan, vidim, da imate sonček! Jaz bom pekla pa verjetno nekaj zašila...
|