izalina -> RE: Aprilčice 2013 (19.11.2012 14:31:57)
|
Ojla, pa je spet ponedeljek [sm=smiley13.gif]. Kako hitro mine vikend. Midva sva v soboto šla zvečer k prijateljem na večerjo in druženje....4 pari in je vsak nekaj za jest pripravil, pa malo smo se podružili ob Activitiju...joj koliko smeha [sm=smiley36.gif]. V nedeljo so pa prišli od mojega starši in brat s familijo, da smo se malo podružili....no pa je minil vikend. Pri nas smo tudi na meji, da zbolimi....nekaj kašlja in iz noska ji teča, pa učki so tudi na meji. Drugače je dobre volje in ima dovolj energije, samo popoldanski počitek podaljša za kakšno urico. Kar mi čisto paše, saj imam čez en teden izpit in se moram učit. [sm=bravo.gif] za MO. Jaz jo imem čez 10 dni...komaj čakam. Grem pa kar sam. Ker moja G ti nekaj ful ne razlaga v detajle in je bil moj prvič ful razočaran, ker se nič ne znajde na UZju. Sicer si g vzame ful časa za MO, ampak govori pa nič zraven. Jaz jo raje pustim, da vse dobro prečakira, ker dosti razberem sama kaj gleda. Me pa matra, da bi vprašala za spol. Po drugi strani mi je bil pa v prvo, ko nisva vedela kaj bo, ful lepo ko ti takoj po rojstvu povedo kaj je....še 10 dni imam časa, da se odločim. Drugače imam pa še potem januarja na 3d UZ šanso vprašat. Meni je tudi v soboto ful močno pritiskalo dol, prav na kosti[sm=smiley13.gif]. Nikoli me še ni tako bolelo.....v prvi [sm=nosecka.gif] pa šele proti koncu. Nevem ali naj pokličem mojo G, ker imam tudi nekaj izcedka, sicer belega. Samo pri meni je izcedek nekaj noormalnega. Sicer danes me ne tišči več....bom videla kaj bo tekom tedna. Bolniške - ja če si v šolstvu je kar težko. Pri meni v vrtcu je nekoliko lažje, samo če te ima kdo za menjat. Tako da sem jaz s šefom zmenjena, da ko je manj otrok (npr. zdajle en teden), grem če je možnost prej domov. Grem po hčerko v vrtec....po mojem ji ne bo nič jasno, ker sem ji zjutraj rekla, da jo pride ati iskat. Jaz pa pridem potem kmalu, ko skuhata kosilo.
|
|
|
|