izalina -> RE: Aprilčice 2013 (16.11.2012 14:30:15)
|
Ojla, vsakič se borim s tem RRjem, da lahko kaj napišem [sm=smiley21.gif] Voziček - pri meni je obvezno, da se lahko šp.del obrne v obe smeri. Ker se ni hotela vozit v košari in je bil naš sprehod eno samo kričanje, sem jo hitro prestavila v športni del. Pa da se da lupinico gor namontirat je tudi super. Velika košara spodaj. meni velikost vozička ni bila tako pomembna, ker mi je bilo bolj pomembno, da se z vozičkom da tečt in rolat. ta pogoj in teža/velikost pa ne gresta ravno skupaj. Ročna zavora nujno (zaradi rolanja in teka), samo ne na sprednjem kolesu (to mi je največja bedarija), ampak na zadnjih dveh. Da je strehica dovolj velika, ker kakšen dodaten senčnik ali strehica se ne obnese (v vetru sploh ne, pa neprestano popravljaš). Meni je bilo pomembno, da je sedež vobliki kalupa....to pa zato, da otroka sili k aktivnem sedenju. Prehlad - jaz vedno uporabljam erično olje 31 (Just) ali 33+7 (Swissform), dam ga v ta navaden izparilnik ali pa če je res hudo si ga malo namažem pod nosom. Pri hčerki uporabljam še kremo materine dušice (Just). Namažem jo po hrbtu in prsih ter nujno še po podplatih (če to ne namažem, ni učinka). To nam zmeraj pomaga. Sladkarije - midva tudi striktno ne prepovedujeva sladkarij. Ji pa dava vedet, da to ni hrana za vsak dan. Za malico je sadje...predvsem to kar je lokalno, tudi zelenjavo ima ful rada. Stari starši, predvsem mama pa misli, da se ji bo tako najbolj kupila: dala nekaj sladke in jo je frej....mala pa kr kričat začne, če jo vidi oz. sedaj ko je tako velika manipulira....če je lačna gre takoj k njej, če pa ne, jo pa tudi pogleda ne. Ata je pa itak pogruntal, da je najbolj vesela, če lahko odtrga jabolko z drevesa, ali pa gresta skupaj pogledat na vrt za malinami in jagodami. Ga pa obožuje. Pri babi in dediju je pa ista pesem. Samo, da pri babi dobi samo životinsko carstco (čokoladde same pa itak ne poje skoraj nič...toliko da vidi slikico), dedi ji pa zjutraj pripravi rozine in banano.....je pa tudi čist blažena, ko je pri njemu in zjutraj skupaj na kavču jesta. Savna - imam šanso vsak dan it (iammo v službi savne), ampak mi ni. Nevem zakaj...če bi mi pasalo bi šla. Razlog isti kot Barbara_s. Hlače - to so edine hlače ki jih imajo v HM....so pa oprijete. Imajo jih v temno modri, rjavi, črni in v turkizni. Bom pogledala kateri model so, ker na netu jih nimajo več. Barbara _s - zakaj pa ne rečeš v šoli naj ji pripravijo samo kruh? Jaz bi zihr rekla, saj plačuješ malico. Jaz tudi v vrtcu ne sili otroka, da je namaz, če ga ne mara.
|
|
|
|