**M**
|
rakica82... bravo za Saro Moja čez dan spi cca 2 uri včasih tudi manj, vstaja pa med 6 in 7:30. Zdaj ma pa še neko mami fazo in pri atiju noče zaspat, moram bit jaz z njo. A en čas je bil samo ati dober. Kdo bi razumel te male škratke Včeraj sva se uspavale 45 min, je že skoraj spala, ko je pila mleko pol se je pa kr vrtela po postelji od enga konca na duzga, seveda v miže. Še 3x je hotla s postelje dol, včasih je projekt našo žabo dat spat. Jaz grem čez dan kar z njo spat, pa sem vseeno zmatrana kot konj. Se je navadila, da jo dam na atijevo mesto in skup zaspančkave. Sej paše, samo ona tok na hitro vstane, da se meni še pol ure v glavi vrti Punce, kako kaj kakajo vaši ? Pri nas je obup odkar smo prišli z morja. Prej je kakala vsak dan, zdej pa ne. Pa lepo papa in spije veliko tekočine, no saj mislim- koliko kaj vaši spijejo? Moja minimalno pol litra pa tja do 1l, odvisno od dneva. No v glavnem tudi zelo trdo kaka. Imate kakšen nasvet? Namočene slive sem probala, sladke kamilice tudi. Jo požene ponavadi drugi dan, samo potem je spet isto. za malčke v vrtcu in malo večje v šoli. Raznorazne pripombe.....punce ne splača se sekirat, sej vem, da je lahko rečt ampak jaz sem se kar navadla tega sranja. Svoje povem in je. Meni so recimo vsi težili in mi še zdej, da kompliciram za umivanje rok, to je bil cel halo, ker sem jaz obiske poslala prvo v kopalnico, da se umijeo. Kaj hujšega, sploh pri tašči, ki ima itak skos čiste roke. Kaj ni logično, da ko prideš k dojenčku, da se umiješ, nevem, meni je, enim je pa to zgleda španska vas. Pa se sploh ne sekiram, še zdaj to naredim. Tudi s tamalo ko pridemo od zunaj, se sezujemo in rokice umijemo, res nevem kaj je tle čudnega. Če za koga kompliciram, tudi prav, mi dol maha, to je moj otrok in tko bo, kakor bova midva rekla. Jaz v takem primeru svoje povem in me briga kaj si kdo misli. Kako bomo delale/komplicirale/nekomplicirale pri drugem, tretjem,... otroku je pa tut naša stvar, a ni tako. Vsak ima svoje kriterije o tem, kaj je za njega kompliciranje. Sploh nevem kako enim na pamet pade take komentarje dajat, nevem no jaz tega nikoli ne delam, vsak dela kakor sam želi. O tašči in njenih bednih forah lahko pa knjigo napišem, pa raje nebom smetila tle. Sam tolk, da smo do tamalinega 1 leta bili 2x pri njih, ne rabim več pisat ane. No ko smo bili drugič sva se pa usekale in sem svoje povedala, moj pa tudi. Itak je jokala, da dihat ni mogla in kaj hujšega, ko sem rekla, da naj se vpraša zakaj nas ni. No zdej ko smo šli dojenčka gledat ( dobil brat, ki živi z njimi) je bla pa čist druga pesem, končno so se vsi obnašal normalno. Ker jaz sem itak najslabša snaha, ker sem sina odpeljala od doma in ker imava svoje življenje. Aja pa pomaga nam itak kolikor se pač da, kaj nama je pomagala v 9 leti nebi vedla, ampak ok. Za kozlat...pa sem vseen malo zasmetila, več pa raje nebom, ker se mi kadi samo, da se spomnim.
|