**M**
|
Živjo punce, kako ste kaj, končno se je malo ohladilo, da se da dihat. Se nam pozna, tamala že 2 noči spi kot ubita, tudi za čajčka se ne zbudi, kar se drugače 1-2x na noč. No zdej pa jaz ustajam pa gledam če diha, nikoli nam ni prav ane. Pa se nebom preveč hvalila, ker se ponavadi prehitro obrne pa še v petek je luna, ponavadi nas daje podnevi in ponoči Nas pa zelo matrajo zobki, vse dlesni ima zatečene pa skos rokico v ustih, karkoli drugega ji dam ni dobro rakica82...nisem vedela, da si noseča, čestitke Pogumne ste punce, ki imate tako malo razliko med otroci. Midva imava tudi željo za še enega pa si kar nekak ne upava, se mi zdi, da še tamalo komi obvladam. Se mi pa kar meša, ko vidim same trebuščke in male dojenčke. Smo šli na obisk k nečaku,2 meseca je star pa smo se malo crkljali, vam povem, da me je blo prav strah ga prijet. Res drži to, da je čisto drugače, ko imaš svojega. Sem se kar bala, da bom kej zlomila a še včeraj je bila moja taka, joj kok je šlo hitro Aja, moja pa tut zdej čaj pije, drugega noče, vodo sem pa tja, sam čist premalo. Sej ji dam mrzlega, če pa noče, to pomeni, da ga je treba pogret. Sem ji zadnjič dala domač sok, mal za vitaminčke,res dober, ni hotla, sem ga razrečila z vodo, da je blo okusa samo za vzorec pa spet nič, ok pa nič. Še boljše mi je, da ne pije sokov, je itak sam cuker, samo nevem kako naj jo navadim, da bi malo več vode spila. škorpijonka...ja tale vožnja je tudi pri nas problem. Jaz vedno sedim zadaj, ko gremo skupi kam ampak zna bit obupno, nevem kako je na morje zdržala, je bla pravi sonček. Mi je pa zadnjič sestra rekla, da so nekam s kombijem šli in seveda tam je sedež spredaj, je rekla da mali tut pisnil ni ( pa se drugače cel čas dere, je še hujši kot naša) mu je bilo zanimivo, ker je vse videl. Tako, da nevem kaj jih daje, mogoče res to, da vidijo samo na stran, pred sabo imajo pa sedež. Pri nas odpade kakršnakoli animacija, vse zmeče na tla. bubu_bibi...takega dopusta ti pa ne zavidam, meni se zmeša. Ko grem na dopust hočem mir, ajde, da gre kakšna družina, ki dojame, da mamo vsak svoj dopust potem ok. Da bi pa non stop skup visel pa ni šans. Imamo samo 14 dni, da smo lahko skupaj kot družina in uživamo in od tega ne odstopam. Raznorazna prilagajanja odpadejo, tega je že med letom dovolj. Mogoče se to komu zdi čudno, ampak nama paše. Že tako je dosti dela in si bolj utrujen kot spočit pa čeprav si na dopustu. za otročke, da se čimprej pozdravijo trma... o ja, kako mi je to znamo, pri nas to že nekaj časa traja, je sicer malo boljše ampak ni še tko kot bi moralo bit. Dretje je tako, kot bi jo s kože dajala, komi diha zraven , bi se drla celo uro, tok je trmasta sam jo nemorem poslušat.Nasvet??? pa ne mi rečt, da mine, ker to mi ne pomaga joj žal mi je za punčko, nemorem si predstavljat kako je staršema, upam, da zdržita zaradi drugih dveh. Kako je življenje kruto... No spet sem napisala cel roman, zdej pa grem... Lepo bodite
|