**M**
|
Živjo punce, evo mene, včeraj ni zneslo. Sem popoldne s tamalo 1 uro spala, je prou pasalo. Pol je pa treba kaj pojest, igrat, skopat, skuhat, da mi ni treba prec za štedilnik ko pridem. Pa itak zraven tamale nemorem nič narest. Tako, da zvečer sam dol padem. Sem danes ponoč spala kot ubita, nisem slišala tamale, je rekel moj, da se je premetavala pa mal zastokala. Pa je šel narest čajčka in sta pila, celo 2x, jaz se nisem niti premaknila. Ko sem vstala za lulat, vidim skoraj prazno flaško, nič mi ni blo jasno. Mam kr mal slabo vest A se vaši sončki radi kopajo? jaz moje nemorem iz vode spravit, včeraj je blo tako dretje, pa smo se igrali ma več kot pol ure?sploh nevem kaj naj, ko tkole joka mi je prav hudo. bi bla 3 ure notri, če bi jo pustila. dopust...ja da bi si odpočila bi rabila tak dopust, kot je bil prej, ko sva bila še sama, da lahko poležavaš in zabušavaš kakor te je volja. Z mojo miško je to misija nemogoče, brez nje pa negrem nikamor. Ampak te časi so minili pridejo, ko otroci zrastejo, mal tolažbe hehe. Poznam par, ki je otroka, starega cca 2 leti pustil doma pri babici in šel v tujino za 14 dni na dopust Meni je čudno že, če sem 10 minut sama. Mi bi šli za vikend še mal na morje, pozna kera kakšen kraj, da je amartma ob morju,v istri, zdej se bo dalo dobil, ko ni več sezona, šli bi v začetku septembra? Kar se pa samostojne hoje tiče, ma bodo že, eni prej eni kasnej. Moja je recimo bila tle ful hitra, je bila zdravnica zelo zadovoljna z napredovanjem, od začetka ni nič zaostajala pa je rojena 5t prezgodaj. Pa bi lahko še prej hodila ampak je bla hitrejša, če te je za roko držala, pa še z njo si šel. Je tko lepo prišla zraven, te prijela za roko in gremo, če nisi vstal te je pa za porukala prau smešna je bla. No zdej se pa skrije, da moraš za njo pridet So prav luštni teli naši zakladki sam čist prehito rastejo No hotla sem povedat, da moja noče sama flaške držat, pa jo zna, da nebo pomote, je komot, jaz se ji zmeri smejim. Vzame flaško pa jo men prinese, da ji dam pa usta odpre Iz kozarčka pa tudi pijeve in drži ga, sam ga more tut mami hehe. Pa nič ne kompliciram, v šoli ji nebom držala, ker ji bo nerodno Sem se z eno mamico pogovarjala pa je rekla, da je ona bolj trmasta od njene hčerke, da je dost velika in bo že pila, če bo žejna(8 mesecev je bla stara takrat), ma nevem to mi nekak ne potegne. Kam hodite kej na izlete? moja se noče več v vozičku vozit odkar hodi, mormo jt nekam, kjer se lahko razhodi pa da ni preveč gužve, rokice še noče dat vedno, sva prepočasna, njej se pa mudi pa leta sm pa tja pa govori kot navita, vsak se ji smeji No tkole, naložila sem, malca mi je potekla, zdej pa šibam še kej narest, čez 45 minut pa domov...pa še petek je jupi. Lep vikend vsem, upam, da nebo prevroče, glede na včerajšnjo napoved, nevem kam se bomo dal...
|