**M**
|
Živjo punce, jst bi tudi prišla nazaj na to temo, zdej mam več časa ko sem v službi, doma me moja miška čist okupira. Sem parkrat pogledala prejšnjo temo, sem vidla, da je čist zamrla, upam, da bo tukaj bolje. Se bom mal bolj potrudila kot prej Kako ste vi in vaši sončki? Mi smo super, čist prehitro gre meni tole, tamala tko raste, da sploh ne dohajam, ni več moje dojenčice Hodimo tudi že, navihani smo 100/uro, ihtavi, da se kar kadi. Se mi zdi, da je velik bolj pridna odkar sem v službi, zgleda me je bla sita Bili smo na morju, je uživala ampak jo je sprememba tko zdelala, da je cel teden rabila, da je k sebi prišla, pa se malo se mi je prehladila, sem jo k zdravniku peljala, ker ni pa ni prišla k sebi. Očitno težje prenaša spremembe. Imamo pa s hranjenjem cel kup težav, vse drugo, sam jest ne, po par žličk in to je to. Se mi zdi, da sem ji samo s tem težila, sem bla prou živčna, seveda otrok čuti in je še slabše. Drugače trenutno koristim 4-urni delovni čas, je super, da sem prej doma, malo manj super bo, ko bom 15ga dobila plačilko ampak kaj čmo. Fajn, da je petek, samo bi lahko bilo malo manj vroče. Lep vikend vsem
|