škrpijonka
|
Naša ima trenutno št 19. Na plaži bi ji dala pleničko oz. kopalke, ker verjetno bi ravno takrat kakala ko nebi bilo treba. Jaz sem si tudi hotela zrihtat 6 urni delovnik, ko pa sem slišala, da bom delal na recepciji sem vedela, da to ne bo mogoče. Sedaj pa sploh nimam zamenjave oz. sodelavka, ki bi me morala menjat, komplicira in zavrača to možnost. Upam, da bodo to kmalu rešili, ker sem takoj povedala, da septembra rabim dopust za uvajanje. Sem pa lahko srečna, da sploh imam službo, ker sodelavka, ki je sedaj na porodniški, ko konča, bo ostala brez službe. Jaz pa sploh ne upam, zanosit, ker vem da bom tudi ostala brez, čeprav kadrovnica mi govori, da ima še dve leti do penzije in naj hitro naročim še enega, da bom potem njo nadomestila. Saj sploh več ne vem kaj naj. Sicer pa delam v gradbenem podjetju, ki glede na situacijo ... . Počakam, do spetembra, ko imam pregled pri ginekologinji, ker pri zadnjem odvzemu brisa, nekaj ni bilo vredu in potem bomo se odločali kdaj v akcijo. Sem pa bila marca na pregledu in izvidi niso bili ok, pa smo me komaj spetembra naročili, upam, da potem ni kaj hujšega, ča me niso prej naročili ali se jim j... za naše zdravje, glavno da imajo oni dopuste.