|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: neodločena
26.7.2012 8:19:15   
Teya D.
Si mu tole vse kar si tukaj napisala že povedala ali vsaj skušala povedati?
Ljudje ne znamo brati misli zato tudi jaz priporočam pogovor. Trije otroci, ti ga imaš rada, on ima rad vas, ne vem če je ravno odhod rešitev! Prvo pogovor na 'odprte karte', potem ukrepanje. Če pa vidiš da se po tem vsem nič ne spremeni , šele takrat, ko veš da si storila vse začni razmišljati o odhodu ( sama sem naredila napako, govorim iz moje izkušnje, ne priporočam ti odhoda!).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
26.7.2012 11:21:33   
ronja
Ja, ljudje imajo različne navade, eni se vedno prej stuširajo pred seksom, eni si vedno prej zobe umijejo pred lupčkanjem, enim je vseeno, če 1 teden niso bili pod tušem... Večinoma smo nekje vmes, ampak če obema paše - ni problem. Problem je samo, če je en zelo v eno stran, drugi pa v drugo, pa je potem težko najt kompromis oz. je naporen za oba...

Sama bi recimo težko živela brez spontanosti, čeprav na splošno zelo dobro voham in mi grejo smrdeče stvari na živce - zato si recimo ne bi omislila kadilca. Ampak vseeno si ne predstavljam, da se ne bi nikoli poljubila za dobro jutro (takoj ko se zbudiva)... Ampak enim pomeni ena stvar več, drugim pa druga...

postajam zlobna in to je moj zadnji post

Pa glih zabavna si ratala:)

prva anonimna: lej, glede na to, da marsikateri tu ni jasno: kaj ti točno manjka? Ali so to res samo komplimenti ali je še kaj drugega zadaj? ČIm bolj si problem definiraš, tem lažje ga je reševat:).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 52
26.7.2012 18:11:10   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ja, ljudje imajo različne navade, eni se vedno prej stuširajo pred seksom, eni si vedno prej zobe umijejo pred lupčkanjem, enim je vseeno, če 1 teden niso bili pod tušem... Večinoma smo nekje vmes, ampak če obema paše - ni problem. Problem je samo, če je en zelo v eno stran, drugi pa v drugo, pa je potem težko najt kompromis oz. je naporen za oba...

Sama bi recimo težko živela brez spontanosti, čeprav na splošno zelo dobro voham in mi grejo smrdeče stvari na živce - zato si recimo ne bi omislila kadilca. Ampak vseeno si ne predstavljam, da se ne bi nikoli poljubila za dobro jutro (takoj ko se zbudiva)... Ampak enim pomeni ena stvar več, drugim pa druga...

postajam zlobna in to je moj zadnji post

Pa glih zabavna si ratala:)

prva anonimna: lej, glede na to, da marsikateri tu ni jasno: kaj ti točno manjka? Ali so to res samo komplimenti ali je še kaj drugega zadaj? ČIm bolj si problem definiraš, tem lažje ga je reševat:).

Sej vem user posted image , samo je treba met zdravo mero,.. za druge,.. meni bi bla še kr en cajt user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 53
26.7.2012 23:54:34   
Anonimen

ja, samo komplimenti .
Želim občutek, ko se npr. pred njim preoblačim, slačim, da bo vsaj malo zanimanja pokazal, me prešinil z pohotnim pogledom. On je v takih stvareh hladen, oz. ga ne ganejo. Želim kompliment, ne v smislu; da sem lepa in oh in ah, ampak v smislu, da mi on dokaže, da sem zanj tista taprava.
Upam, da je kaj bolj jasnouser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
27.7.2012 9:26:56   
ronja
Zdaj bolj razumem:). Pa tega občutka nimaš nikoli (mislim, tudi takrat ko spita skup) ali samo pač kadar te vidi tako mimogrede in si želiš to, da ga pač zmedeš pač tako mimogrede, kadar te pač vidi zrihtano ali slečno... (to tudi štekam;), nič ne obsojam, samo razumet probam:)?

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
27.7.2012 9:35:28   
Anonimen

Zdaj bolj razumem:). Pa tega občutka nimaš nikoli (mislim, tudi takrat ko spita skup) ali samo pač kadar te vidi tako mimogrede in si želiš to, da ga pač zmedeš pač tako mimogrede, kadar te pač vidi zrihtano ali slečno... (to tudi štekam;), nič ne obsojam, samo razumet probam:)?

problem je v tem, da za mano zelo gledajo. Že od nekdaj. Ne vem, če je to vredu ali ne, tako pač je. Zato morda tud od njeg atake stvari pričakujem in se mi zdijo same po sebi umevne. Sej včasih opazim poglede, ampak ne tistih tapravih.

Ronja, sem pa zelo vesela tvojih postov, si mi malo razjaznila mišljenje. Morda se sploh ne zavedam, kaj imam doma, sploh če primerjam z drugimi, je moj čist drugačen. Nikoli ne gleda za drugimi, pravi da mu nobena nikoli ni všeč, da ima mene. To da nikamor ne gre, sem imela v mislih, da ne popiva naokoli, gre na kak drink, pa še to hitro domov, k meni, skratka prelepo.

Kar se sms-je tiče, pa si jih pošljeva več kot 5 na dan, ja. sva čudna, ne?user posted image

Bom poskušala z drugega zornega kota gledat, pa ne toliko pričakovat glede komplimentov, ker pa vsega pa le ne moremo imeti, ne?

Aja, ronja, ne v postelji se ne počutim tako, tam se počutim ljubljeno insexiuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
27.7.2012 9:46:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

problem je v tem, da za mano zelo gledajo. Že od nekdaj. Ne vem, če je to vredu ali ne, tako pač je. Zato morda tud od njeg atake stvari pričakujem in se mi zdijo same po sebi umevne. Sej včasih opazim poglede, ampak ne tistih tapravih.

Ronja, sem pa zelo vesela tvojih postov, si mi malo razjaznila mišljenje. Morda se sploh ne zavedam, kaj imam doma, sploh če primerjam z drugimi, je moj čist drugačen. Nikoli ne gleda za drugimi, pravi da mu nobena nikoli ni všeč, da ima mene. To da nikamor ne gre, sem imela v mislih, da ne popiva naokoli, gre na kak drink, pa še to hitro domov, k meni, skratka prelepo.

Kar se sms-je tiče, pa si jih pošljeva več kot 5 na dan, ja. sva čudna, ne?user posted image

Bom poskušala z drugega zornega kota gledat, pa ne toliko pričakovat glede komplimentov, ker pa vsega pa le ne moremo imeti, ne?

Aja, ronja, ne v postelji se ne počutim tako, tam se počutim ljubljeno insexiuser posted image

Res se malo skuliraj. Tudi za mano se slinijo še vedno, že od kar pomnim, ampak da bi skozi to presojala partnerjauser posted image  Najbolj mi je smešno v družbi ko me pred njim večina hvali kako mladostna sem videti, pa postava, on pa tiho. Pa sem mu rekla, če njemu pa nisem več všeč. In je rekel: meni si še vedno lepa in mi vedno boš, kaj me zdaj to sprašuješ? In to je bilo to, kaki 2 leti nazaj sem se nehala ubadat s takimi težavami kot jih imaš ti!!!! Če se v postelji z njim počutiš seksi in zaželeno - mislim, da mu boš tudi ne-zalivanje z verbalnimi komplimenti od-zamerila! Ali pač ne - boš sama presodila ali bo zato tvoj cvet manj dehtel!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
27.7.2012 23:14:36   
aknela123
dragi anonimni, zdaj pa še vajini sliki dajta gor, ker me res že zanima, kako izgledata, če moški tako gledajo za vama in se celo slinijo. zanimivo bi mi bilo tudi izvedet, kje sta v službi oz. kaj delata?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
27.7.2012 23:56:58   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: aknela1
dragi anonimni, zdaj pa še vajini sliki dajta gor, ker me res že zanima, kako izgledata, če moški tako gledajo za vama in se celo slinijo.

to tud mene zanima, al vsaj komu sta podobne; sharon stone, zeta-jones, jolie, marilyn.. user posted image

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 59
28.7.2012 14:37:43   
liliana
Kot vidim, je lepota lahko tudi izjemno prekletstvo......

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
28.7.2012 14:48:04   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

če rabi konstatno občudovanje, res..

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 61
28.7.2012 14:51:26   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

In potem je ženska tako lepa, da vsem vzame dih, pa konstantno nezadovoljna sama s sabo......

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
28.7.2012 15:09:13   
PeggyBundy

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

In potem je ženska tako lepa, da vsem vzame dih, pa konstantno nezadovoljna sama s sabo......

Strokovnjaki za tovrstne težave, bi to znali točno opredeliti.

Še dobro, da sem lepa in me Al ne šmirgla 5 %.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 63
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?